|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   klinika LJ
14.5.2007 9:52:54   
natasa76
Pozravljene!

Zdaj je že 3 leta odkar se trudim za user posted image . V začetku leta me je osebni ginekolog napotil na kliniko LJ, kjer sem pristala pri prof.dr. Meden-ovi. Dala mi je tarapijo klomifena in medrola. Kajti z mano je vse o.k., razen na laparoskopijo so ugotovili manjšo prisotnost endometrioze.

Zanima pa me, če ima katera izkušnje z dr. Meden-ovo, ali se je lahko zanesti na njo? v strokovnosti mislim?

Hvala za odgovore in lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: klinika LJ
14.5.2007 20:29:30   
natasa76
da napišem celoten naziv dr. Helena Meden- Vrtovec.

A res ni nobene, ki bi imela izkušnje pri njej? ali bi slišala kaj o njej? user posted image

(odgovor članu natasa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2007 21:08:50   
emaa
Kolikor vem je sposobna zdravnica, saj je bila tudi vodja ginekologije kar nekaj časa. Je pa nisem imela osebno.

(odgovor članu natasa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2007 21:24:16   
konina
Ja, jaz hodim k njej že kar 3 leta. Tudi meni je predpisala klomifen, kasneje pa še dexametason (podobno kot medrol). To sem jemala dve leti, potem me je dala pa na IVI. Sedaj sem po spletu okoliščin pristala pa na IVF. Najprej pa sva naredili laparo, kjer tudi meni ni nič pokazalo. Z nama je vse v redu, samo user posted image  ni. Poleg tega pa sem enkrat že rodila čudovito deklico. Jaz nimam slabih izkušenj z  Medenovo. Je pozitivna in te zna pomiriti. Ne morem pa reči, da bi šla še enkrat k njej, če bi vse skupaj šele začela. Ne zdi se mi preveč zagreta, nič ne poskuša, drži se klomifena in to je to. Sedaj bi verjetno raje šla k kateremu od ostalih strokovnjakov v Lj ali pa kje drugje. No, to je moje mnenje. Jaz sem sedaj prestala neuspešno prvi IVf, in nisem več neposredno povezana z njo. Sedaj se mi je začelo dogajati. Če bi čakala nanjo, bi bila še vedno pri IVI.

Upam, da te nisem spravila v kakšne dvome. Mislim, da lahko poskusiš s K, če nimaš nobenih vidnih težav. Klomifen je marsikateri pomagal. To je začetek. Potem pa boš videla. Oziroma upam, da boš uspela že s K postati srečka user posted image .

LP, Nina

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2007 22:45:00   
natasa76
konika hvala za tvoje informacije!

Saj po mojem občutku mora bitli kar v redu. Je pa res kot si rekla, je zelo pozitivna. Vendar jaz sem k njej prišla, ko sem že imela opravljen HSG in laparoskopijo. Tako da mi je pojasnila da bom imela terapijo klomifen + medrol 3 mesece oziroma 3 cikluse. Če pa ne bi bilo uspeha grem pa na IVF. Pa upam da ne bo potrebno, da mi uspe že v tem ciklusu. Enako želim tebi in vsem na tem forumu, ki res pomaga, da damo svoje težave iz sebe.
Lep pozdrav

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?