|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   klimicin T in nosečnost
21.9.2005 20:51:37   
miši
Živjo RRjevke,
zanima me, če je katera med nosečnostjo uporabljala Klimicin T (tekočina v roloju) za akne? Naj ne bi bilo nevarno, če nanašaš samo na prizadete predele na obrazu. Imate kaj izkušenj? Meni samo to pomaga pa me malce skrbi kaj bo...

Pozdravčki za vse
miši
Neposredna povezava do sporočila: 1
   klimicin T in nosečnost
21.9.2005 20:52:44   
lenika
Mogoče bo pa sedaj bolje. Pravijo, da se v nosečnosti koža izčisti.

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   klimicin T in nosečnost
21.9.2005 22:03:17   
ciciban
A ne vsebuje to antibijotikov notri? Ne bom trdila,vendar se mi zdi da jih-potem tega ni pametno uporabljat med nosecnostjo.Preberi navodila!!

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   klimicin T in nosečnost
22.9.2005 3:28:59   
vampirka
Če povzamem dr. Pušenjaka...nič ni nevarno, če nanašaš na manjšo površino - antibiotik v klimicinu deluje samo lokalno (če bi se mazala z njim dnevno po celem telesu, bi bilo malo drugače...pa še to verjetno zanemarljivo po prvem tromesečju).

za vse, ki sedaj brezskrbno spite...

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   klimicin T in nosečnost
22.9.2005 8:21:11   
miši
hvala za mnenja,
ja sem tudi prebrala od dr.Pušenjaka, tudi meni se ne zdi logično,da bi na tak način kaj škodovalo. po drugi strani pa je res, da čimmanj pacarij na kožo, boljše je.
uživajte!

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   klimicin T in nosečnost
22.9.2005 11:52:04   
lana38
Jaz sem ena, od tistih, ki je uporabljala Klimicin T med nosečnostjo. Dermatolog, ki mi ga je takrat predpisal, je vedel, da sem noseča. Zelo sem pazila na to, da sem vsakega zdravnika opozorila na svojo nosečnost. Z otrokom pa tudi ni bilo nič narobe. Danes je to krepak deček, star že 8 let.

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: klimicin T in nosečnost
28.9.2005 12:29:15   
katjandraž
Tudi jaz uporabljam Klimicin t, al Dalacin T, sej je baje isto. Dermatologinja je rekla, da ni problem, ravno tako v lekarni, kjer so za vsak slučaj pogledali še v eno knjigo, kjer imajo pri vsakem zdravilu napisano tudi, če je tvegano za nosečnice. Ti ga kar uporabljaj, meni se je namreč stanje že takoj na začetku nosečnosti FUUUL poslabšalo, tako da sem zamenjala kremo, prej sem imela Vichy, zdej se na Avene kremi, mal je boljše. Upam, da se mi po porodu še bolj ne poslabša, v prvi nosečnosti je bila kriza šele takrat. Bomo videli.

LPuser posted image

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2005 12:34:27   
lana38
Katjaandraž!
Katero kremo pa uporabljaš? Lahko napišeš bolj natančno ime? Meni se po nosenosti koža nič ni popravila.
LPuser posted image

lana38

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.10.2005 19:58:50   
miši
Verjetno uporablja Celanace K od Avene. ta je za mastno/aknasto kožo, žal pa meni ni pomagala.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.10.2005 12:16:02   
lana38
Hvala!:rozica:

lana38

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.10.2005 18:52:32   
katjandraž
Lana38!

Sorry, nisem bila že dolgo na tem forumu. Uporabljam Cleanance, samo ne K, ampak navadno emulzijo, ki malo matira. Cleanance K baje ni primerna za celoten obraz, temveč samo za najbolj kritične predele, pa še kar svaljka se dol z obraza. Mi je pa dermatologinja dala še tester Avene Diacneal, samo je rekla, da ga ne smem uporabljati, ko zanosim, ker ima notri podobne sestavine kot Differin gel, ki škodujejo plodu.
Drugač se mi je pa po prejšnjem porodu koža ful poslabšala in sem jemala, ko sem nehala dojit, KT Diane 35, ki so malo pomagale, pa še to je trajalo skor eno leto, da so prijele, no potem smo pa še eno pikico naročil.

LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?