Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kkopanje v morje in neoprenska obleka 29.5.2009 12:35:24
|
|
|
|
bskrle
|
NI rečeno,da se bo sploh hotel kopati. Naša drugorojenka je morje gledala z obale. Prvorojenka se je normalno kopala. Na morju smo bili konec junija.
|
|
RE: kkopanje v morje in neoprenska obleka 29.5.2009 12:38:20
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzanica Zdravo. Zanima me kdaj so se vaši sončki prvič kopali v morju - koliko so bili stari. Naš bo star 9mesecev, ko gremo na morje. Kako dolgo ste bili v vodi, večkrat na dan...??? A ste uporabljale neoprensko obleko zaradi ohranjanja toplote? Kakšna je bila temperatura morja, ko ste jih prvič kopale. Prosim nasvete. LP. Zakaj pa to? Saj ne bo dve uri naenkrat v vodi. Na 10 metrih.
|
|
|
|
RE: kkopanje v morje in neoprenska obleka 29.5.2009 12:41:26
|
|
|
|
resnično srečna
|
prvič je šla naša punčka v morje pri 3 mesecih...v mesecu juliju...bila je samo v kopalni plenički in fredovem obročku in uživala...v vodi je bila kake pol urice...potem pa pod tuš...pa v svežo pleničko in bodi in spat v voziček...in je potem nismo slišali več 4 ure navadno...no še prej smo jo podojili...ji je pa v vodi izredno pasalo...je kar vriskala...brcala... o kakem prehladu, bolezni ne duha ne sluha...je imela pa voda tam okrog 25 stopinj...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: kkopanje v morje in neoprenska obleka 29.5.2009 13:07:53
|
|
|
|
slovenka
|
Našo smo prejšnji vikend namočili v Portorožu. Stara 10 mes. Voda je imela 22 stopinj - in je pupa prav uživala, brcala, vriskala... Super ji je bilo. Ampak ni bila dolgo. Sicer kar naga, potem pa v pleničko in suha oblačila in kopanje po pesku... pa je še kar hotela v vodo, stala ob robu in gledala valovanje... Se je veliko malčkov kopalo, nihče z neoprenskimi kopalkami - v glavnem vsi nagi kot naša - ker so bili tudi njihovi starši presenečeni, da je že topla voda.
|
|
RE: kkopanje v morje in neoprenska obleka 29.5.2009 13:11:20
|
|
|
|
piko12
|
Moj ima neoprenske hlačke, ampak zato, da ga dodatno privežem v fredov obroč. Lani sva namreč kar daleč od obale plavala. Letos pa je bil v vodi brez vsega, ni pa še bil z obročem v vodi.
|
|
|
|
RE: kkopanje v morje in neoprenska obleka 29.5.2009 13:25:06
|
|
|
|
suzanica
|
hvala za nasvete. glede neoprenske obleke me je zaminal samo, da ga ne bi zeblo. jasno pa je itak, da ne bo predolgo v vodi. v bazenu uživa, upam, da bo tudi v morju. dopustniški pozdrav.
|
|
|
|
RE: kkopanje v morje in neoprenska obleka 2.6.2009 8:59:43
|
|
|
|
kristinaj
|
ma kakšen neopren?!!! naša je bila prvič v morju pri 14m, mali bo pa sedaj pri 8m.... taveliko sem samo namazala in je čofotala dokler je hotela.... ta malemu bom pa majčko gor dala + namazala in bo noter... kaj pa jaz vem kolikor ga bo volja.... sej vidiš kdaj mu ustnice pomodrijo in postanejo sitni.....
|
|
RE: kkopanje v morje in neoprenska obleka 2.6.2009 9:24:32
|
|
|
|
Splišni
|
Moj je prvič malo počofal v morju pri 5 mesecih,naslednje leto je bil pa že plaval z rokavčki po morju. Daš pa pač po občutku. Ko je tebi vroče, se ti zdi, da je njemu, se greste pač malo shladit in zabavat. Saj ni to neka znanost. Če vidiš, da mu ni do vode, ga pa pač samo malo skozi igro zmočiš, če se ti zdi, da je potrebno, da mu je vroče, če ne, pa tudi to ne. Neoprena pa nikakor ne rabiš, naj otrok občuti vodo na telesu in uživa v gibanju.
< Sporočilo je popravil Splišni -- 2.6.2009 9:25:33 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?