Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kje ste vse tiste, ki se še šolate 15.12.2005 15:10:52
|
|
|
|
Jančika_
|
Ooooo, pridna ! Čestitam! Zadnje čase je neko zatišje, le tu in tam katera odpre temo z naslovom KIKERCE. Jaz se sploh ne javljam, ker me še vedno mučijo take slabosti in bruhanje, da je za jokat . Večino časa se koncentriram na to, da ne bruham, na knjige še misliti ne morem. Resnično upam, da bo tega kmalu konec (noseča sem 11 tednov, počasi bo menda le bolje), ker mi bo sicer resno tekla vodo v grlo. No, to mi že itak, pa mi bo še bolj...
|
|
|
|
RE: kje ste vse tiste, ki se še šolate 15.12.2005 15:14:22
|
|
|
|
Nasy
|
madona, pa kaj ješ, da si tako pametna hitr povej aja, pa čestitke, za izpite!
|
|
RE: kje ste vse tiste, ki se še šolate 15.12.2005 15:14:32
|
|
|
|
mamci
|
drži se.
|
|
RE: kje ste vse tiste, ki se še šolate 15.12.2005 15:23:33
|
|
|
|
doroteja23
|
Joj alla ti vera. Meni se sploh ne da al pa nimam cajta. V januarju mam dva izpita pa se mi ne da učit !
|
|
RE: kje ste vse tiste, ki se še šolate 15.12.2005 15:23:44
|
|
|
|
Katrin
|
Čestitke! Mene sedaj čakata dva kar težka izpita v janusrju.... se bo treba kar k knjigam spravit!!! Srečno!!!!
|
|
RE: kje ste vse tiste, ki se še šolate 15.12.2005 15:31:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepo. Jaz imam ta izpit, za katerega trenutno potekajo predavanja, priznan, in sem tako odklopila do konca januarja. Zdajle mi je fino, ko bo pa treba zopet sest v klopi, bo pa .
|
|
|
|
RE: kje ste vse tiste, ki se še šolate 15.12.2005 15:47:52
|
|
|
|
NinKa
|
Najprej čestitke! Aja, pa recept povej. Jaz imam konc januarja 2 zlo težka izpita. Se že nekaj učim, ampak mi je včeraj še ena seminarska vletela noter, katero imam predstavitev 4.1. 2006. pa sem sedaj učenje na stran dala in čepin poleg Davčne politike EU članic. Btw. če ima katera kaj mi naj pošle.....al pa kak link namigne. Bo že počasi, ampak vstrajno.
|
|
|
|
RE: kje ste vse tiste, ki se še šolate 15.12.2005 16:01:57
|
|
|
|
*barbapapa*
|
učenje .... saj gre.... le volja mora bit jaz sem porihtala v pol leta tri težke izpite + napisala diplomo + doma cartala in skrbela za moja lubija.... danes sem pa izvedela, da bom v kratkem imela zagovor diplome ... super in končno
|
RE: kje ste vse tiste, ki se še šolate 15.12.2005 16:27:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem danes končno dobila odgovor, da so mi odobrili nadaljevanje študija po 2-letni prekinitvi. Rok za dokončanje izpitov (6 jih še imam) in zagovor diplome so mi določili 30.9.2007. Zdaj pa moram resnično začet delat. Prvi izpit je na vidiku 26.1.2006. Dva dni kasneje pa praznujemo 1. rojstni dan, tako da bo zelo napeto.
|
|
|
|
RE: kje ste vse tiste, ki se še šolate 15.12.2005 17:08:27
|
|
|
|
fipi
|
Ojla! Jaz se lahko pohvalim, da mi je uspelo narediti 1 izpit. Naslednjega imam 19.01.2006.... to pa je takooooooooooooooooo daleč , da bodo knjige še nekaj časa v kotu .
|
|
|
|
RE: kje ste vse tiste, ki se še šolate 15.12.2005 17:26:13
|
|
|
|
Anonimen
|
mamci Jaz sem trenutno na delovni pavzi.... se ukvarjam s seminarskimi in pa z nastopi.... Izpiti pa pridejo na vrsti januarja. Sicer enga sem se uspela znebit v decembru.... ampak glavno me še čaka.
|
|
|
|
RE: kje ste vse tiste, ki se še šolate 15.12.2005 18:04:17
|
|
|
|
evci
|
jaz mam še zagovor diplome in diplomski izpit, eno diplomo sem spacala pa tik pred porodom. jeeeeej časa za učit skoraj ni, zvečer sem preveč koma da bi šlo, pa bo že...
|
|
|
|
RE: kje ste vse tiste, ki se še šolate 15.12.2005 18:56:44
|
|
|
|
artista7
|
jaz se nekaj spravljam zraven za izpit konec januarja. Sicer pa sem ves čas zaposlena s seminarskimi in podobnim-- zate pa bravo da si naredila kar 4 izpite!
|
|
|
|
RE: kje ste vse tiste, ki se še šolate 15.12.2005 19:29:27
|
|
|
|
LONA13
|
jest sm ravno začela s faxm po veletni pavzi in imam prvi izpit -- zelo zaj.... angeščino v januarju. Nekej se že učim, sam mi tamal tolk cajta vzame, da upam d mi bo uspelo.... rabm mal stimulacije z vaše strani---kakšn brco v rit , pa kakšen nasvet kako se kvalitetnoučiti tujega jezika
|
|
RE: kje ste vse tiste, ki se še šolate 15.12.2005 19:38:17
|
|
|
|
Nasy
|
ALOO, SE UČIT..PA KAJ DELAŠ ŠE TUKEJ No, je zaleglo kaj
|
|
RE: kje ste vse tiste, ki se še šolate 15.12.2005 20:33:52
|
|
|
|
ŠTAJERKA
|
Mene pa zanima kaj kej študirate.Men manjka še en izpit-seveda najtežji in diploma.No sem pa enga zelo smotana ta mesec naredla.No zdej me pa čaka ene dva mesca učenja, potem grem pa skinat še zadnjega(res sem optimist). DEJMO SE UČIT PUNCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: kje ste vse tiste, ki se še šolate 15.12.2005 20:47:05
|
|
|
|
Andra
|
No jaz sem v letošnjem letu naredila pet izpitov, pri katerih ocena ni bila nikoli manj kot 9 in zraven še štiri seminarske. Sedaj se pripravljam še za zadnji izpit, potem pa pisanje diplome. Aja, povedati moram še to, da sem konec januarja 2005 rodila drugega otroka. Če je volja, se da vse! Srečno pri učenju in opravljanju izpitov.
|
|
|
|
RE: kje ste vse tiste, ki se še šolate 16.12.2005 20:33:34
|
|
|
|
brbra
|
Evo jaz sem danes spet matematiko pisala in upam da bo šlo skozi, ker drugače sem v ri Naslednjega imam 11-1 ampak moram še cel program napisat in ga zagovarjat- tako da ne vem če mi bo uspelo Drugače pa imam 26-1 še enega ful zaje Če vse spacam sem res Punce učiti se, učiti se in še enkrat učiti se lp
< Sporočilo je popravil brbra -- 16.12.2005 20:38:37 >
|
|
RE: kje ste vse tiste, ki se še šolate 16.12.2005 22:28:45
|
|
|
|
karmy
|
uff..jzt mam pa januarja izpite..in mam v planu narest 3 izpite tist mesc...:) čestitke za opravljene izpite
|
|
RE: kje ste vse tiste, ki se še šolate 16.12.2005 22:50:41
|
|
|
|
ŠTAJERKA
|
Lep pozdravček učenjakinje! Jst sem včeraj vprašala kaj študirate pa nobena ne odgovori. No sej sem tud jst zase pozabla povedat. Študiram pravo in me zanima če je tu kakšna kolegica s faksa. No povejte za kaj se pa ve izobražujete?
|
|
|
|
RE: kje ste vse tiste, ki se še šolate 17.12.2005 11:08:13
|
|
|
|
Nataša31
|
Fipi! veliko sreče na izpitu, sigurno ga boš naredila, zato ker imam jest takrat ROJSTNI DAN!!!!!!!! lp Taška Pa veliko sreče tudi vsem drugim
|
|
|
|
RE: kje ste vse tiste, ki se še šolate 17.12.2005 11:15:08
|
|
|
|
Nataša31
|
Oj Štajerka! Evo še eno na pravu, sem 1.letnik vzporedno, na matičnem faksu pa tik pred diplomo. Pa v juniju 2006 za rodit prvo bebico. Joj, 18.januarja imam kolokvij iz rimskega, pa Uvod v pravoznanstvo Sploh ne vem kje naj začnem. Imaš kakšen nasvet kako se naučiti? No drugače pa veliko uspehov pri študiju! Sva lahko na navezi, čeprav si ti najbrž že proti koncu! Pridna bodi pa pocrtaj svojo punčko! lp Taška
|
|
|
|
RE: kje ste vse tiste, ki se še šolate 17.12.2005 12:37:27
|
|
|
|
Annny
|
Lepo lepo, kolegici s prava Kako se učit, da bo dobra ocena? Sama si naredi izpiske in se v nulo nauči, boljšega recepta žal nimam. Sej bo, le veselo naprej
|
|
|
|
RE: kje ste vse tiste, ki se še šolate 17.12.2005 18:30:08
|
|
|
|
Dadi
|
Hm meni je ratalo narediti vse(5) izpite junija....zdaj pa diploma čaka na novo leto...po novem letu se moram vržt v to pa bo. da grem septembra v službico če me bo kdo maral. Dnarčke služit za novo hišico nekje. Punce v roke se vzet pa hitro študirat, da bo pol več časa za otročke naše ljube.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?