Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje spodnje hlačke ki ne premočijo 7.1.2008 22:58:42
|
|
|
|
Petraa
|
Ariel,baby center
|
|
|
|
RE: kje spodnje hlačke ki ne premočijo 7.1.2008 23:03:45
|
|
|
|
Seven*
|
Racman, išči "racman plenice"..
|
|
RE: kje spodnje hlačke ki ne premočijo 7.1.2008 23:15:59
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR Racman, išči "racman plenice".. racman, kje naj najdem raceka
|
|
RE: kje spodnje hlačke ki ne premočijo 7.1.2008 23:47:12
|
|
|
|
Moyca_
|
alo?
|
|
RE: kje spodnje hlačke ki ne premočijo 8.1.2008 4:40:43
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz sem jih kupila v Pikapolonici, samo niso ravno naj naj. mal zadrži, potem pa spusti v curku. Skoraj raje vidim, da se mi polula v navadne hlačke, se mi zdi, da je manjša luža po tleh oz. samo tam kjer se je polulala.
|
|
|
|
RE: kje spodnje hlačke ki ne premočijo 8.1.2008 8:10:18
|
|
|
|
lelaval
|
A obstajajo posebej sp. hlačke za odvajanje? Prvič slišim, pa je to moj 3. otrok
|
|
RE: kje spodnje hlačke ki ne premočijo 8.1.2008 8:17:45
|
|
|
|
Moyca_
|
ja zdaj je zima pa da ne prestavljamo zaradi tega na pomlad
|
|
RE: kje spodnje hlačke ki ne premočijo 8.1.2008 10:31:36
|
|
|
|
MAŠKA
|
Obstajajo, jaz sem jih kupila v Arielu in niso nič posebnega, vse mimo steče. Sem ji oblačila dokler se ni prvič polulala v nje, potem pa nič več, ker nima smisla.
|
|
|
|
RE: kje spodnje hlačke ki ne premočijo 8.1.2008 11:13:12
|
|
|
|
tinas
|
sem videla , da jih imajo v Leclercu, probala pa nisem, tako da ne vem ali so dobre. jih imam tudi jaz namen kupit. če se boš odločila za nakup, mi sporoči če so OK. sigurno pa za prav velike luže niso, saj nimajo kam vpijat. še plenice kdaj prepuščajo...
|
|
|
|
RE: kje spodnje hlačke ki ne premočijo 8.1.2008 21:04:49
|
|
|
|
mayci
|
Tudi jaz sem jih kupila v Arielu. Res premočijo,saj so le frotiraste hlačke s podlogo, samo pri nas niso ravno spustile v curku, ker se očitno ni toliko polulal.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?