Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
recimo paradižnik, paprika, čebula, česen, koleraba, koren, zelje, tako skratka, za sproti. A je nujno da je v hladilniku ali je lahko tudi zunaj njega, recimo na pultu v eni lepi pleteni košari? Pult je seveda v kuhinji, v njej pa od 19-22 stopinj.
Jaz imam to vedno spravljeno nekje zunaj ali pa v hladilniku. V stopnišču kjer nimamo radiatorja imam poleg omare za čevlje še eno majhno omarico kjer je krompir, solata , zelje... paradižnik, papriko in čebulo pa česen (malo manjše stvari) pa kar v hladilniku. Se mi zdi bolje če je na mrzlem prostoru. Sem pa imela v začetku krompir pod koritom v kuhinji in mi je vedno ratal gnil od spodaj ker ga ne porabim takoj in ga kupujemo v tavelkem žaklju.
Mi tole shranjujemo lepo v hladilniku.Le korenček imamo v kleti v peseku zakopanega,da ne rata gobast in se super obnese.Pa za juhice zelenjavo napolnimo v male vrečkice in notri damo petršilj,papriko in imamo v majhnik vrečkah.Korenček in petršilj pa dodamo vedno svežega zraven k juhici.
LP Mojca
Če kupimo veliko vrečo krompirja, jo shranim v kleti, če pa za sproti, pa pod koritom. V pultu pod koritom imam tudi česn in čebulo ter zelje - dokler je še cela glava, potem pa roma v hladilnik. Ostalo zelenjavo pa v hladilniku.
čebulo, česen in krompir, pa tut zelje če ga kdaj pri kakem kmetu kupim mal več hranim v kleti kjer je cca 10 stopinj. svežo zelenjavo ki jo kupujem sproti pa v hladilniku
Korenje, por, peteršilj, paradižnik, papriko, bučke,.. hranim v hladilniku - kar sedaj kupujem. Za česen in čebulo imam keramične posode v kuhinji na polici. Krompir pa hranim v majhni gajbici v skrambi (za kake 14 teden) ostalega pa imam v kleti. Ostalo čebulo tudi v kleti, kar si jo sprotui ne prinesem gor.
paradižnik, paprika, cvetača, brokoli, koleraba, korenje, zelje, zelena solata,... v hladilniku čebula, česen, krompir v kuhinjskem predalu (talnem)...večje količine krompirja pa v kleti, ker sem krompirjevc Na pultu pa sadje
Zelanjavo imam spravljeno pri (v kleti) in potem prinašam dmov, kar rabim. Čebulo in česen imam vedno na pultu v lepi pleteni košari. Nč ne zgnije-le posuši se, če npr. porabim samo pol čebule in potem cel teden druge polovice ne porabim . Paradižnik, papriko, cvetačo, brokoli, korenček imam za tistih par dni v hladilniku, krompir v omari pod pomivalnim koritom - le tam imam prostor , sadje pa na pultu.
Zelenjavo za sproti imam v hladilniku. Krompir je v omarici pod koritom, česen in čebula pa v košarici na pultu. Če ne porabim cele čebule, preostanek dam v folijo in shranim v hladilniku. Sadje imam v posodi na pultu; v hladilnik dam samo jagode, lubenico in melono.