Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje otroški rojstni dan v CE? 29.10.2008 6:37:07
|
|
|
|
BrankaO.
|
a v tavelikem tušu ne gre????nisem več v celju pa me mal matrajo imena zdej sam vem da naši so se tam imel dober-ne vem pa kolk stare naprej vzamejo!
|
|
RE: kje otroški rojstni dan v CE? 29.10.2008 8:09:04
|
|
|
|
hariba
|
Mislim,da bi se dalo zmenit na celjski koči z sofistkom,da bi program prilagodili 3 letniki,zabave so enkratne,otroci ful uživajo,so v indijanskem stilu. Ampak je pa dragooo,čeprav je vredno svojega denarja. Moja je 8 rd tam praznovala. Kaj pa Hermanov brlog? Pa si v oslariji in dzungli vprašala,če bi jih vzeli?
|
|
|
|
RE: kje otroški rojstni dan v CE? 29.10.2008 8:17:15
|
|
|
|
skuštrana
|
Kaj pa Vila Malina? Pa v Termah v Laškem tudi organizirajo zabavo z animatorji na bazenu.
|
|
RE: kje otroški rojstni dan v CE? 29.10.2008 9:11:11
|
|
|
|
hariba
|
Kje pa je vila malina?
|
|
|
|
RE: kje otroški rojstni dan v CE? 29.10.2008 10:07:14
|
|
|
|
HuAnita
|
Migo 5 ali kako se imenuje, ob Savinji, če je lepo vreme, imajo zunaj veliko igral in trave, pečete lahko...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?