Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje nedeljsko kosilo-MB? 2.12.2005 13:34:10
|
|
|
|
Andra
|
Mi gremo dostikrat v Framski hram, kjer imajo zelo dobro papico. Cena nedeljskega kosila je 1600 SIT in je vredna tega denarja. Juho prinesejo v jušniku, glavno jed ti servirajo, solato si nabereš sam iz solatnega bara. Na koncu še sladivca. Nam je všeč.
|
|
|
|
RE: kje nedeljsko kosilo-MB? 2.12.2005 13:58:55
|
|
|
|
borovnička
|
Midva greva pa dostkrat v Hoče, v picerijo, kjer majo tud ogromno drugih jedi in cene so zelo ugodne. Al pa v Slivnico. Ne morem se spomnit kako je tista gostilna. Na levi strani je, ob cesti, takoj ko prideš v Slivnico iz Mariborske strani. Imajo pa res zelo dobro hrano. Pozdravček
|
|
|
|
RE: kje nedeljsko kosilo-MB? 2.12.2005 14:48:17
|
|
|
|
Tejči
|
Meni je trenutno najboljši Kostanj v Račah (ker pač moj dela tam), cene so nizke-meni od 1090 do 1390 sit. Drugače pa ima Framski hram tud zelo dobro hrano, sicer dražje, ampak dobro. Pa Ivanov hram v Staršah ima tudi zelo dobro, samo za cene se pa ne spomnim-nisem nikoli jaz plačala Pa mislim, da imajo sedaj že skoraj povsod dobo hrano, tako da kamor greš, boš zadovoljna
|
|
|
|
RE: kje nedeljsko kosilo-MB? 2.12.2005 17:03:52
|
|
|
|
Metuljčica04
|
Vila Rustica (tabor),Stara lipa(radvanje),La piceta(hoče),Ribičija. L.p.!
|
|
|
|
RE: kje nedeljsko kosilo-MB? 2.12.2005 17:27:54
|
|
|
|
NRMM
|
Zelo dobra nedeljska kosila imaš v Cerkvenjaku Pri Antonu (pohval vredna gostilna s postrežbo, količino in cenami), ali pa gostilna Švarc v Radehovi (cesta Lenart-Ptuj), pa Kramberger v Pernici (tudi enkratno) in Šiker v Močni (ta je cenovno malo bolj med višjimi, postrežba pa enkratna).
< Sporočilo je popravil NR -- 2.12.2005 17:29:50 >
|
|
|
|
RE: kje nedeljsko kosilo-MB? 3.12.2005 8:30:01
|
|
|
|
al1*
|
Hoj! Nam je glavni kriterij za izbiro trenutno to, da imajo kakšen tirp-trap in hrano primerno za otroke. Recimo Šiker nam je zelo všeč. Pozimi ponavadi združimo s sankanjem ali sprehodom na Pohorju, jemo pri Veroniki, na bivšem Železničarskem domu ali pa v Mariborski koči. Všeč nam je tudi hrana v Via mali na Pobrežju - švicarska kuhinja, nimajo pa otroških stolčkov. p.s. Se vidimo 17.12.?
|
|
RE: kje nedeljsko kosilo-MB? 5.12.2005 11:43:36
|
|
|
|
rainbow
|
Hvala punce za ideje! Smo šli v Framski hram, pa ni bilo slabo. al1, nič ne vem o tem datumu , se pa bom potrudila, verjetno dobim kakšno povabilo?????
|
| Stran: [1] |
KAKOVOST VRTCEVcarmencitaKAKO STE ZADOVOLJNE S KAKOVOSTJO VRTCEV?Zelo zadovoljna (
31%)
Še kar zadovoljna (
37%)
Nezadovoljna (
7%)
Zelo nezadovoljna (
4%)
Ne vem (
20%)
Število vseh glasov: 307Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!