Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje nedeljsko kosilo-MB? 2.12.2005 13:34:10
|
|
|
|
Andra
|
Mi gremo dostikrat v Framski hram, kjer imajo zelo dobro papico. Cena nedeljskega kosila je 1600 SIT in je vredna tega denarja. Juho prinesejo v jušniku, glavno jed ti servirajo, solato si nabereš sam iz solatnega bara. Na koncu še sladivca. Nam je všeč.
|
|
|
|
RE: kje nedeljsko kosilo-MB? 2.12.2005 13:58:55
|
|
|
|
borovnička
|
Midva greva pa dostkrat v Hoče, v picerijo, kjer majo tud ogromno drugih jedi in cene so zelo ugodne. Al pa v Slivnico. Ne morem se spomnit kako je tista gostilna. Na levi strani je, ob cesti, takoj ko prideš v Slivnico iz Mariborske strani. Imajo pa res zelo dobro hrano. Pozdravček
|
|
|
|
RE: kje nedeljsko kosilo-MB? 2.12.2005 14:48:17
|
|
|
|
Tejči
|
Meni je trenutno najboljši Kostanj v Račah (ker pač moj dela tam), cene so nizke-meni od 1090 do 1390 sit. Drugače pa ima Framski hram tud zelo dobro hrano, sicer dražje, ampak dobro. Pa Ivanov hram v Staršah ima tudi zelo dobro, samo za cene se pa ne spomnim-nisem nikoli jaz plačala Pa mislim, da imajo sedaj že skoraj povsod dobo hrano, tako da kamor greš, boš zadovoljna
|
|
|
|
RE: kje nedeljsko kosilo-MB? 2.12.2005 17:03:52
|
|
|
|
Metuljčica04
|
Vila Rustica (tabor),Stara lipa(radvanje),La piceta(hoče),Ribičija. L.p.!
|
|
|
|
RE: kje nedeljsko kosilo-MB? 2.12.2005 17:27:54
|
|
|
|
NRMM
|
Zelo dobra nedeljska kosila imaš v Cerkvenjaku Pri Antonu (pohval vredna gostilna s postrežbo, količino in cenami), ali pa gostilna Švarc v Radehovi (cesta Lenart-Ptuj), pa Kramberger v Pernici (tudi enkratno) in Šiker v Močni (ta je cenovno malo bolj med višjimi, postrežba pa enkratna).
< Sporočilo je popravil NR -- 2.12.2005 17:29:50 >
|
|
|
|
RE: kje nedeljsko kosilo-MB? 3.12.2005 8:30:01
|
|
|
|
al1*
|
Hoj! Nam je glavni kriterij za izbiro trenutno to, da imajo kakšen tirp-trap in hrano primerno za otroke. Recimo Šiker nam je zelo všeč. Pozimi ponavadi združimo s sankanjem ali sprehodom na Pohorju, jemo pri Veroniki, na bivšem Železničarskem domu ali pa v Mariborski koči. Všeč nam je tudi hrana v Via mali na Pobrežju - švicarska kuhinja, nimajo pa otroških stolčkov. p.s. Se vidimo 17.12.?
|
|
RE: kje nedeljsko kosilo-MB? 5.12.2005 11:43:36
|
|
|
|
rainbow
|
Hvala punce za ideje! Smo šli v Framski hram, pa ni bilo slabo. al1, nič ne vem o tem datumu , se pa bom potrudila, verjetno dobim kakšno povabilo?????
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Prihaja nova serija logopedskih LahkonočnicEvropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Vprašanje.
пеперутка16
Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?