Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje naročiti piškote - mb 27.12.2005 12:12:15
|
|
|
|
Katrin
|
Žal ne poznam nikogar v bližini MB, mi naročamo torte in piškotke na Dolenjskem. Plastične škatle pa ima gospa že v slaščičarni in ona zapakira piškotke. Lp
|
|
RE: kje naročiti piškote - mb 27.12.2005 12:28:19
|
|
|
|
Anonimen
|
V Framu ena baje ful obvlada, dela male hruške, breskvice, jabolka, ful lepo in dobro. Bi morala poklicat sorodnike, če imajo številko, so imeli to pecivo na abrahamu.
|
|
|
|
RE: kje naročiti piškote - mb 27.12.2005 12:29:36
|
|
|
|
smrček
|
Tudi jaz nimam nobene informacije za MB. Mi smo naročili pecivo v Celju cena: 2 000 SIT/kg za sigurno sedem vrst peciva, gospa se res potrudi in vse tako "opicanjeno" pripravi. Je pa full, full zasedena (beri: tedensko speče cca 50kg peciva) tako, da moraš kar dosti prej naročit. Tiste plastične škatlice lahko kupiš v Sparu, Mercatorju... tam kjer imajo pester izbor piknik programa.
|
|
RE: kje naročiti piškote - mb 27.12.2005 12:31:33
|
|
|
|
tina100
|
V MARIBORU IMAS SLASCICARNI ROMANSA V EUROPARKU PA NA RADVANJSKI,TAM LAHKO KUPIS DOBRE KEKSE PA SE SKATLE DOBIS ZRAVEN.J
|
|
|
|
RE: kje naročiti piškote - mb 27.12.2005 12:36:40
|
|
|
|
al1*
|
Blacky za te sadežke sem že slišala in so baje res super. Če se boš spomnila, prosim vprašaj.
|
|
RE: kje naročiti piškote - mb 27.12.2005 12:38:15
|
|
|
|
al1*
|
Punce, hvala vsem . Za škatle torej ni problem, bomo poiskali v Sparu ali Merkatorju.
|
|
RE: kje naročiti piškote - mb 27.12.2005 12:39:52
|
|
|
|
lelaval
|
V Razvanju - Brodnjak, v Hočah - slaščičarna Pika, Miklavž - neka nova slašč. - pecivo ful dobro - sploh breskvice.
|
|
|
|
RE: kje naročiti piškote - mb 27.12.2005 15:31:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, seveda, v Miklavžu imamo eno slaščičarno ob glavni cesti, tam lahko naročiš ful drobnega peciva, vseh oblik in okusov. Jaz sem poskusila njihove tortice, zelo dobre. Ko bi le vedela, kako se tam reče.... hihi, malo sem pobrskala in našla. Evo, lahko pokličeš, pa nam potem še javi, kaj boš izvedela: Slaščičarstvo Simona Simona Anželj s.p. Ptujska cesta 118 2204 Miklavž na Dravskem polju Tel.št.: 02/629-63-34 Upam, da ti bo prav prišlo.
|
|
|
|
RE: kje naročiti piškote - mb 27.12.2005 16:01:35
|
|
|
|
pravljica
|
meni od romanse keksi niso všeč, sem enkrat kupila več, pa mi je bilo potem žal, da se nisem prej spomnila oz. me niso spomnili na brodnjak...zdaj grem vedno tja k njim (pod pohorje) in imajo veliko vrst peciva (ne samo keksov)...tam jih pečejo in dobiš čisto sveže...včasih še tople...za ceno se da pa tudi zmenit (sploh če gre za večjo količino)
|
|
RE: kje naročiti piškote - mb 28.12.2005 8:38:46
|
|
|
|
al1*
|
Ja, za slaščičarno Simona sem že slišala, da pečejo dobre torte. Hvala za vse predloge, sem jih že posredoval tašči, ki v kratkem prireja zabavo za svoj rosjstni dan.
|
| Stran: [1] |
imenaluncaakatero ime za fantka???Žak (
17%)
Tadej (
20%)
Nejc (
35%)
Anej (
29%)
Število vseh glasov: 243Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!