Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje lepe ženske pižame? 20.9.2010 12:29:29
|
|
|
|
Felicita
|
lepe as in sexy al cort? in kok je to velik denarja? jest osebno kupujem pižame v hoferju ali leclercu ker so daleč najcenejše, luštne, udobne in poceni (= do 20€) pa čist dobro se perejo. drugač pa eno gledam v btc-ju, hala a, pritličje. taka cort z žirafo - zgornji del ma narisano glavo, spodnji pa kokr noge, sam je 30 al 35€, kar mi je čist tumač.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: kje lepe ženske pižame? 20.9.2010 12:33:28
|
|
|
|
josephine27
|
ne vem meni so najbolj všeč beti, lisca,. ma saj pižama če je kvalitetna kar dolgo zdrži
|
RE: kje lepe ženske pižame? 20.9.2010 12:38:52
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita lepe as in sexy al cort? in kok je to velik denarja? jest osebno kupujem pižame v hoferju ali leclercu ker so daleč najcenejše, luštne, udobne in poceni (= do 20€) pa čist dobro se perejo. drugač pa eno gledam v btc-ju, hala a, pritličje. taka cort z žirafo - zgornji del ma narisano glavo, spodnji pa kokr noge, sam je 30 al 35€, kar mi je čist tumač. do 30 še gre, čeprav raje dam manj , drugače pa udobno bombažno lepo (ne sexy, ker tiste niso glih kaj praktične za spanje), torej cort!
|
|
|
|
RE: kje lepe ženske pižame? 20.9.2010 12:39:37
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27 ne vem meni so najbolj všeč beti, lisca,. ma saj pižama če je kvalitetna kar dolgo zdrži z betija imam sedaj, pa ni šans da dam še kdaj 50€ za pižamo!
|
|
|
|
RE: kje lepe ženske pižame? 20.9.2010 12:40:48
|
|
|
|
PIRANJA
|
jaz bi pa eno iz tistega debelega frotirja. Kje jo dobim punce? Pa da je na hlače in zgornji del na majčko varianto oz. pulover varianta za lažjo predstavo.
|
|
|
|
RE: kje lepe ženske pižame? 20.9.2010 12:40:52
|
|
|
|
urška
|
pidžame iz H&Mja so čist u redu.
|
|
|
|
RE: kje lepe ženske pižame? 20.9.2010 12:47:14
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška pidžame iz H&Mja so čist u redu. kakšna pa je cena? pa imajo v vsakem H&Mu?
|
|
|
|
RE: kje lepe ženske pižame? 20.9.2010 12:53:51
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: J.L. IZVIRNO SPOROČILO: urška pidžame iz H&Mja so čist u redu. kakšna pa je cena? pa imajo v vsakem H&Mu? mislm da so med 15 in 20€.... majo jih pa povsod, kjer majo perilo.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: kje lepe ženske pižame? 20.9.2010 12:55:57
|
|
|
|
urška
|
jaz sicer ponavadi kupim samo hlače. zgoraj imam kar kakšno majčko. mislim pa da je cena nekje med 10 in 15€. konec poletja so jih na rudniku v supernovi imeli tudi za dobrih 5€, ampak ni blo moje številke.
|
|
|
|
RE: kje lepe ženske pižame? 20.9.2010 13:00:15
|
|
|
|
J.L.
|
ok šibam še danes proti h&m!
|
|
|
|
RE: kje lepe ženske pižame? 20.9.2010 13:37:05
|
|
|
|
sazi
|
Mogoče malo iz teme, ampak me vseeno zanima. Koliko časa pa imate eno pižamo in koliko jih potrebujete?
|
|
|
|
RE: kje lepe ženske pižame? 20.9.2010 13:46:52
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: sazi Mogoče malo iz teme, ampak me vseeno zanima. Koliko časa pa imate eno pižamo in koliko jih potrebujete? jaz imam 2 in to obe stari 2-3 leta. sta pa obe dolg rokav! nosim samo v hladnih mesecih. sedaj je čas za menjavo, ker je ena izmed teh dveh (obe kupljeni v betiju) katasrofalno strgana
|
|
|
|
RE: kje lepe ženske pižame? 20.9.2010 15:57:51
|
|
|
|
tascha
|
Poglej tudi v Leclercu. Tam sem že večkrat videla lepe pižame.
|
|
|
|
RE: kje lepe ženske pižame? 20.9.2010 16:19:57
|
|
|
|
Janya
|
Ja v lecrelcu so res poceni, samo so po pran ju širše kot daljše :( zatotam ne kupujem več. Tko da HM še naprej
|
|
|
|
RE: kje lepe ženske pižame? 20.9.2010 16:58:39
|
|
|
|
miapia
|
H&M
|
|
RE: kje lepe ženske pižame? 20.9.2010 18:20:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Razprodaja Benetton. Sicer dražje kot H&M, ampak držijo vsaj sedem let. Toliko je do sedaj, naprej bom še videla kilometrino . Še vedno lepe oblike in barv in debeline materiala.
|
|
|
|
RE: kje lepe ženske pižame? 20.9.2010 18:20:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Razprodaja Benetton. Sicer dražje kot H&M, ampak držijo vsaj sedem let. Toliko je do sedaj, naprej bom še videla kilometrino . Še vedno lepe oblike in barv in debeline materiala.
|
|
|
|
RE: kje lepe ženske pižame? 20.9.2010 19:57:11
|
|
|
|
Arwenko
|
Beneton so definitivno najbolj kvalitetne, so pa drage, ampak s kakšnim znižanjem se da, drugače pa H&M, samo so hitro razvlečene.
|
|
|
|
RE: kje lepe ženske pižame? 21.9.2010 9:45:11
|
|
|
|
poli*
|
Jaz jih imam 4 (od tega jih 3 nosim), 2 sta frotirasti. Vse so stare okrog 7 let in nič razvlečene/strgane/pobledele. Pojma nimam, kje bi se dobro pižamo kupilo. Zame, ki sem bolj zmrzle sorte sta frotirasti najboljši .
|
|
|
|
RE: kje lepe ženske pižame? 21.9.2010 13:41:35
|
|
|
|
sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: J.L. IZVIRNO SPOROČILO: sazi Mogoče malo iz teme, ampak me vseeno zanima. Koliko časa pa imate eno pižamo in koliko jih potrebujete? jaz imam 2 in to obe stari 2-3 leta. sta pa obe dolg rokav! nosim samo v hladnih mesecih. sedaj je čas za menjavo, ker je ena izmed teh dveh (obe kupljeni v betiju) katasrofalno strgana Jaz imam v osnovi eno spanlo srajco za poleti in eno pižamo za pozimi. Prva je stara 4 leta, druga pa vsaj 5 ali 6. Obe sta kot novi, pa se ves čas sušita v sušilcu. Sta pa Skiny in Schiesser, pa bosta še za veliko let... Pojma nimam, kakšna je bila cena, ampak tudi če sta bili malo držaju, se splača - sploh, če kupiš na razprodaji ali pa npr. s prednovoletnimi popusti, ki jih je itak povsod polno.
|
|
|
|
RE: kje lepe ženske pižame? 21.9.2010 21:45:45
|
|
|
|
m_o_i
|
betijine pizame so lahko po dva evra, pa ne kupim vec nobene po prvem pranju se sivi na spodnjem delu(hlacah) tako zapotegnejo, da mi je muka gledat, kaj sele nosit in ce je to kvaliteten material, potem pa res ne vem, kaj je škart material mam pa eno iz spara, kupljeno pred tremi leti-ce zanemarimo rahlo(ampak res rahlo!) obledelost barv-ki je taka kot na dan nakupa. sivi so se vedno tam, ko so bli eno, kupljeno pri kitajcih-zadovoljna nadalje premorem se stopettauznt raznih reklamnih majic (st. xxl ali vecje) ki so super spalne srajcke rekordna pizama (oz. spalna srajca) pa je bila ena z betty boo, ki sem jo dobila v petem razredu v mariborski modni hisi. dve leti nazaj pa sem jo zabrisala proc, ker je bla ze tak tanka, da je bla prosojna. no, v 24ih letih je pa dala skoz nekaj pranj
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?