Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kje kupiti vrečo - pouch? 29.4.2010 13:06:41
|
|
|
|
m_m
|
našla sem spletno trgovino, kjer jih prodajajo, ampak jaz bi jo pred nakupom rada probala na sebi, da vem katera velikost mi odgovarja. A kdo ve, kje se dajo kupiti? Oni trakovi in kenguruji mi niso všeč.
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|
|
RE: kje kupiti vrečo - pouch? 29.4.2010 13:08:38
|
|
|
|
m_m
|
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|
|
RE: kje kupiti vrečo - pouch? 29.4.2010 13:18:34
|
|
|
|
m_m
|
skuštrana a ti maš tega? meni je oni everyday bolj simpatičen (in cena)
|
|
|
|
RE: kje kupiti vrečo - pouch? 29.4.2010 14:39:36
|
|
|
|
skuštrana
|
Ne, jaz imama enega , ki mi ga je sešila prijateljica po kroju Hotslinga
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?