Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje kupiti večje št.nosečniških hlač 24.2.2012 8:49:06
|
|
|
|
mateyka
|
kaj je zate večja številka?
|
|
|
|
RE: kje kupiti večje št.nosečniških hlač 24.2.2012 8:54:04
|
|
|
|
mateyka
|
baje ima C&A ugodne cene - mogoče imajo tudi primerne velikosti?
|
|
|
|
RE: kje kupiti večje št.nosečniških hlač 24.2.2012 9:28:07
|
|
|
|
pika001
|
Soncekjanja - ker sem na meji med največjo žensko številko v normalnih trgovinah in noseča polnih 6 m te razumem kaj misliš... no, jaz sem našla hlače v Kik-u, ni nujno za nosečnice, ampak lahko za močnejše postave, ali pa v Takko-tu. Ravno tako za močnejše postave, se najde kaj na gumico in jih komot nosiš čez celo nosečnost... Drugače pa sem v C&A kupila pajkice za nosečnice in so mi super. Me nikjer nič ne tišči (za zraven imam pa ene 4 tunike - 2 od prej, 2 novi). Pajkice imajo tudi v H&M - naslednjič bom verjetno šla kar tja iskat, ker so se mi na teh novih na šivu na riti naredile mičkene luknjice. Pa sploh mi niso tesne, tako da je verjetno problem v šivanju. Ker pa imam čez daljšo tuniko me to ne moti. Upam, da sem ti kaj pomagala.
|
|
|
|
RE: kje kupiti večje št.nosečniških hlač 24.2.2012 10:06:05
|
|
|
|
Najaa
|
Mene tudi zanima, kaj misliš s tem večja številka. Ker recimo HM ima št. 44 pa je ogroooomna ampak če si že tako bolj močne postave, mogoče ni to to.
|
|
|
|
RE: kje kupiti večje št.nosečniških hlač 24.2.2012 11:08:56
|
|
|
|
Lara28
|
C&A ima največjo nosečniško 46. Meni je bila ok, pa sem drugače nosila tudi kake 48 hlače. Za zg. dele pa res lahko uporabiš kako tuniko....
|
|
|
|
RE: kje kupiti večje št.nosečniških hlač 24.2.2012 11:12:42
|
|
|
|
Arwenko
|
H&M ima nosečniške do 48, včasih tudi kakšne hlače 50. Sem sama 48 hlače kupovala, tako da iz prve roke. Jih pa zelo hitro razgrabijo, vsaj v MB je bilo tak, ampak so bile prodajalke prijazne in so ponavadi povedale, kdaj pride nova roba in sem pač takoj šla iskat.
|
|
|
|
RE: kje kupiti večje št.nosečniških hlač 24.2.2012 12:51:07
|
|
|
|
josephine27
|
tud jaz sem nosila št. 46/48 v glavnem brez problemov dobila v H&M in C&A. tunike pa vsepovsod. sploh kavbojke pa je nabolje kupit take da grejo malo težje gor, ker se potem raztegnejo in skoz dol lezejo, če so prevelike. ene so me čist ob živce spravle
|
|
|
|
RE: kje kupiti večje št.nosečniških hlač 24.2.2012 18:45:19
|
|
|
|
MissTerious
|
Jaz sem bila enkrat prav jezna, da se niso v trgovini Kik že prej spomnili imeti nosečniških cunjic...takrat, ko sem jih rabila, jih ni bilo, zdaj pa kar imajo....sploh v Slo. Bistrici...drugače pa imam ene nosečniške jeans hlače z naramnicami iz H&M, za neko simbolično ceno ali paket plenic.
|
|
|
|
RE: kje kupiti večje št.nosečniških hlač 27.2.2012 20:58:33
|
|
|
|
soncekjanja
|
hvala vsem...
|
|
|
|
RE: kje kupiti večje št.nosečniških hlač 27.2.2012 21:41:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Next ima tudi kar nekaj nosečničniških oblačil celo do številke 50 in podaljšane modele.
|
|
|
|
RE: kje kupiti večje št.nosečniških hlač 4.3.2012 10:55:23
|
|
|
|
soncekjanja
|
kje pa je trgovina next?
|
|
|
|
RE: kje kupiti večje št.nosečniških hlač 5.3.2012 18:27:36
|
|
|
|
soncekjanja
|
pa moraš pol naročiti prek interneta,ka prav trgovine pa ni
|
|
|
|
RE: kje kupiti večje št.nosečniških hlač 5.3.2012 18:40:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Trgovine so, samo so samo v VB ;)
|
|
|
|
RE: kje kupiti večje št.nosečniških hlač 6.3.2012 10:42:13
|
|
|
|
wisteria
|
Jaz sem kupila prejšnji teden kavbojke v Emporiumu v LJ, tam na otroškem oddelku je Premaman, ki ima tudi nekaj nosečniških oblačil. Hlače so številka 46, so pa precej velike številke se mi zdi (so mi skoraj malo preveč ohlapne). Pa še nekaj jih imajo znižanih, tako da sem dala za njih 27€. Pa še dovolj dolge so (za nas, ki smo še malo višje :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?