|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje kupiti trip trap
23.3.2005 16:10:01   
tejč
Zanima me, kje imajo najcenejše trip trap stolčke- mislim tiste lesene na Z in ne na A.
Slišala sem, da so nekje poceni, pa ne vem več, kje...:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kje kupiti trip trap
23.3.2005 19:36:46   
frutka_
Prodajajo jih v BC. Ziher!
Za najugodnejšo ceno pa ti ne bi znala povedati!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kje kupiti trip trap
23.3.2005 21:42:53   
Blink1
joj...ena je enkrat pisala da v eni trgovini v Kranju:zmeden2: Nisem zihr

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kje kupiti trip trap
24.3.2005 11:31:20   
snooze
Izdeluje jih LIK KOČEVJE. V BC so 27.000sit. V podjetju verjetno cca 20.000 pa še to je napihnjena cena. Stol kot ostali stoli max. 20.000sit/stol;)

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kje kupiti trip trap
24.3.2005 21:38:17   
taca
Dej prever v Sončku. Baje imajo ene ponaredke trip trapa za pol cene, ampak zdej ne vem a so Z al A.
LPT

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kje kupiti trip trap
25.3.2005 10:44:58   
Seven*
Jaz naslednjic definitivno kupim Stokke original. Se mi je otrok skoraj ubil na ponaredku. Nikoli vec!!!! :((:((:((

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

zakon
cupacups

kaj vas spremlja v zakonu (iskreno)

ljubezen (77%)

navada (23%)

Število vseh glasov: 288

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!