Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje kupiti sil. pekač za muffine (20 ali ... 6.11.2011 22:25:32
|
|
|
|
Spark
|
nimam odgovora, ampak poskusi poiskati samostojne silikonske modelčke.
|
|
|
|
RE: kje kupiti sil. pekač za muffine (20 ali ... 7.11.2011 5:25:42
|
|
|
|
rozilu
|
Ja, ampak to je za mini muffine (ali je avtorica želela te?) pa še iz silikona niso! Po mojem za 24 normalno velikih ne dobiš silikonskega pekača, ker je nepraktično. Že za 12 je zadeva malo nestabilna in je težko dat v pečico / iz nje. OK, razen če daš vse skupaj na pekač. Tako da... ali samostojni modelčki, ali pa po 12 po mojem mnenju.
|
|
|
|
RE: kje kupiti sil. pekač za muffine (20 ali ... 7.11.2011 8:45:46
|
|
|
|
NEVA-1
|
dvomim, da se dobi pekač za 24 mafinov, a ni to kar mal veliko, jaz ga imam za 12 pa gre ravno v pečico, razen če so ti silikonski kaj drugačni???
|
|
|
|
RE: kje kupiti sil. pekač za muffine (20 ali ... 7.11.2011 10:32:06
|
|
|
|
mateyka
|
rozilu ima prav - ali je 12 "normalnih" ali pa 24 "mini". sigurno ni 24 normalno velikih na enem pekaču.. meni osebno silikonski ne sedejo, ker so enostavno premehki in jih potem daš na en trd pekač, da se ti ne zlije in da lahko neseš - pol pa ne vidim razlike, da mam že muffin pekač trd..
|
|
|
|
RE: kje kupiti sil. pekač za muffine (20 ali ... 7.11.2011 19:59:02
|
|
|
|
J.L.
|
mislia sem mini 24 komadov oz vsaj 15 ta velkih siloonskih, ker v navadnem pekaču mi jih nikakor ne uspe spravit ven v celoti:(
|
|
|
|
RE: kje kupiti sil. pekač za muffine (20 ali ... 7.11.2011 20:43:34
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: J.L. mislia sem mini 24 komadov oz vsaj 15 ta velkih siloonskih, ker v navadnem pekaču mi jih nikakor ne uspe spravit ven v celoti:( s čim pa namažeš pekač? men namreč skor padejo ven, namažem pa z margarino (maslom, oljem, kar je pač pri roki) in potresem z drobtinami. al pa če poskusiš s papirčki? sicer bi ti pa jest tut kr posamezne modelčke svetovala - take:
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: kje kupiti sil. pekač za muffine (20 ali ... 7.11.2011 20:50:59
|
|
|
|
J.L.
|
namažem z maslom ali margarino. potem pa jih moram spravljat ven z nožem ali žlico, tako da razpadajo:( v čem pa je fora pri posameznih modelčkih?
|
|
|
|
RE: kje kupiti sil. pekač za muffine (20 ali ... 7.11.2011 22:15:46
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: J.L. v čem pa je fora pri posameznih modelčkih? ja če so silikonski, potem jih napolniš, postaviš na trd pekač, spečeš in jih lahko lepo "olupiš" kot bi papirnate - samo so bolj trdni kot papirnati in zato ne rabijo trdega muffin pekača da stojijo (kot papirnati modelčki), ampak so samostojni takole nekako:
< Sporočilo je popravil mateyka -- 7.11.2011 22:18:40 >
|
|
|
|
RE: kje kupiti sil. pekač za muffine (20 ali ... 7.11.2011 22:26:05
|
|
|
|
J.L.
|
kje pa najdem te posamezne? jih je možno naročiti preko spleta v sloveniji?
|
|
|
|
RE: kje kupiti sil. pekač za muffine (20 ali ... 8.11.2011 7:18:24
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: J.L. kje pa najdem te posamezne? jih je možno naročiti preko spleta v sloveniji? Jaz sem jih kupla 1x v lidlu- edini nakup tam se mi zdi , smešno nizka cena, pa se vseeno super obnesejo. Takrat sem jih skoraj povsod videla, ni neko čudo. IZVIRNO SPOROČILO: J.L. mislia sem mini 24 komadov oz vsaj 15 ta velkih siloonskih, ker v navadnem pekaču mi jih nikakor ne uspe spravit ven v celoti:( IZVIRNO SPOROČILO: J.L. namažem z maslom ali margarino. potem pa jih moram spravljat ven z nožem ali žlico, tako da razpadajo:( Sem pa jaz zdaj dobila muffin modele v obliki dinozavrov- je pa žal tudi navaden pleh- jih namažem z margarino in posujem z ostro moko, pol pa pladenj fajn stresem in še udarim parkrat, da ja čim več moke oddide vstran- pa se nič ne sprime. Samo margarina ne deluje, moraš še malo moke dodat pa res moraš pazit in vsak mm modela namazat
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 8.11.2011 7:24:56 >
|
|
|
|
RE: kje kupiti sil. pekač za muffine (20 ali ... 8.11.2011 7:27:55
|
|
|
|
lenika83
|
Prodajajo jih tudi v Jysku, pa v Intersparu sem jih tudi videla (firmo Fackelmann). Jaz sem do zdaj vedno pekla v trdem modelu, pa sem vanj postavila papirček in potem s papirčkom vred vzela ven in postregla. Zdaj sem pa dobila te posamezne silikonske iz Jyska in se super obnesejo. Jih ne zamenjam za nič na svetu. Jaz sem pečene mafine samo obrnila okrog in so lepo sami padli ven iz modelčka. Pa ni treba nič mazati in potresati, torej nobene packarije. Operejo se pa super samo z vodo.
|
|
|
|
RE: kje kupiti sil. pekač za muffine (20 ali ... 8.11.2011 8:57:00
|
|
|
|
mateyka
|
jaz sicer nikoli nisem imela težav z vzemanjem muffinov iz pekača, je pa res da mam un antistick pekač (ki se ne prijema) in papirčke. papirčki so mi fajn, ker lahko muffin primeš, prelagaš, ponudiš iz roke in se ga obenem ne dotakneš, ker držiš za papir - to mi je res fajn. zgleda pa takole, priprava in pobrani iz tega pekača (s papirćki) - ful lepo pridejo:
|
|
|
|
RE: kje kupiti sil. pekač za muffine (20 ali ... 8.11.2011 11:18:34
|
|
|
|
malania
|
Jaz mam kar 2 pekača za 12, pa jih izmenično dajem not pa ven iz pečice. Ko se eden peče, filam drugega.. Mi je pa boljši kovinski, ker je bolj kompakten za projet (silikonski se precej upogiba, če ga nimaš na podlagi), uporabljam pa tudi jaz papirčke.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?