Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje kupiti omarico s pletenimi košarami? 1.7.2010 10:48:11
|
|
|
|
ribica.
|
tole ta drugo, rjavo, imam doma, ampak za previjalno bi bila prenizka.
|
|
|
|
RE: kje kupiti omarico s pletenimi košarami? 1.7.2010 11:00:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Potem je pa že boljše, če si umisliš kaj na to foro: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/40141767 in našopaš notri takale košarice: http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/departments/small_storage/10550/ Drugače pa sama nebi več dajala kakršnih koli košar za predale ... imam kuhinjo na ta način narejeno, ker imam zidano in je zelo nadležno, da moraš obe roki uporabit, če kaj brskaš po predalu, ker košara pač ni na vodilih in je treba z eno roko košaro držat z drugo pa brskaš ... da pa zraven loviš še razigranega malega otroka po previjalni si pa sploh ne predstavljam.
< Sporočilo je popravil Otika -- 1.7.2010 11:03:53 >
|
|
|
|
RE: kje kupiti omarico s pletenimi košarami? 1.7.2010 11:08:13
|
|
|
|
Felicita
|
v leclercu jih imajo, vem da so dokaj poceni (mislim da 40€), samo mer pa ne vem točnih.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: kje kupiti omarico s pletenimi košarami? 1.7.2010 11:21:06
|
|
|
|
born*to*be*wild
|
ja kajajaka sem gledala tudi to, ampak je preširoka, rabim največ 37cm širine, višino pa tja do 84cm, če je malo manj nič hudega. To bi mela za ob straneh, za ˝zafilat lukne˝. V bistvu nebi imela not nobenih nujno potrebnih stvari, ki jih potrebuješ pri previjanju, ker ima previjalna spredaj predale in polico. Gre bolj za estetski videz, mogoče bi prav prišlo za kakšne manjše igrače, zaloge plenic...drugače se je dalo dokupit čisto navadno omarico s poličkami, ki gre točno v to previjalno, ampak je bila ena 50€, mislim halo, pa nobenih košar samo deske skupaj zbite. mogoče bo pa še najceneje če grem k mizarju? hvala za nasvete, bom pa vsekakor šla še v leclerc pogledat...na njih vedno pozabim otika tudi po ikeiini strani sem že gledala, pa nekako ne najdem takšnih mer poličk-košare res lahko potem samo dokupim.
|
|
RE: kje kupiti omarico s pletenimi košarami? 1.7.2010 19:57:29
|
|
|
|
somic
|
če se ti ne mudi tako zelo, potem počakaj, ker imajo v tej trgovini vsak teden druga znižanja, boš že naletela na znižanje točno te omarice, samo malo bo za počakat. ob četrtkih menjujejo akcije. spremljaj, drugo ti nimam za svetovat...
|
|
RE: kje kupiti omarico s pletenimi košarami? 3.7.2010 21:36:54
|
|
|
|
tasia
|
Na Neckermannovi strani imaš Predalnik s 5 predali, dimenzija pa prav ustrezna zate (84x37x30). Cena pa je 38,99 eur. Le da predali niso košare, ampak so leseni. Lahko pogledaš, greš na njihovo stran in odtipkaš Predalnik, pa ti bo vrglo ven. http://www.neckermann.si/si/home/suche LP
|
|
|
|
RE: kje kupiti omarico s pletenimi košarami? 3.7.2010 21:42:19
|
|
|
|
niwaj
|
Ej mislim da sem videla nekaj podobnega v hoferju! Za 35 € mislim...... je bila meni tudi fuuuuuuul všeč in fuuuul poceni....sam trenutno nismo v razkošju z denarjem. Pa še rojstnega dneva nimam tak blizu, da bi lahk bila za izgovor
|
|
|
|
RE: kje kupiti omarico s pletenimi košarami? 6.7.2010 10:45:05
|
|
|
|
niwaj
|
Ne v hoferju ampak v LIDLU! Se opravičujem! Sem šla včeraj spet mimo nje...
|
|
|
| Stran: [1] |
Nakupovanje prek spletaSplet.KaKaj za dojenčke in malčke bi najraje kupovali preko spleta?igrače (
56%)
oblačila (
18%)
plenice + vse za previjanje (
19%)
ostalo kozmetiko (
6%)
Število vseh glasov: 186Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!