Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje kupiti najbolj ugodno 24.3.2006 19:44:59
|
|
|
|
Lumpi
|
Si mogoče pomislila, da bi kupila rabljene stvari??? Poglej med oglae, se najdejo kar fine stvari.
|
|
[Brisano sporočilo] 24.3.2006 20:40:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kje kupiti najbolj ugodno 25.3.2006 0:26:05
|
|
|
|
KODA
|
Zapelji se do Trsta,do Mirelle(diskont v stari hiši,zraven avtobusne postaje,ob glavni cesti) in Kitajcev(trgovin ogromno,zunaj visijo rdeči lampijončki).Dobiš lepe in poceni stvari.Jaz grem tja 2x letno in nakupim kavbojk in trenirk za v vrtec.
|
|
RE: kje kupiti najbolj ugodno 27.3.2006 8:49:54
|
|
|
|
andreja 07
|
to poznam koda sam za dojenčke nimajo prav veliko pa tudi sedaj nikamor ne smem,mam bolniško
|
|
RE: kje kupiti najbolj ugodno 27.3.2006 8:54:49
|
|
|
|
Anonimen
|
ja najbolj da pobrskaš mal med oglasi..recimo na med.over.net majo ful cunc tut podarjajo jih
|
|
|
|
RE: kje kupiti najbolj ugodno 27.3.2006 10:09:15
|
|
|
|
andreja 07
|
Ja hvala že skoz spremljam in kontaktiram ampak podarjanja še nisem zasledila,nekatere imajo pa take cene da te kap
|
|
RE: kje kupiti najbolj ugodno 27.3.2006 10:14:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ene res pretiravajo..kaj pa kaka trgovina z rabljeno robo? ne vem če jo v vašem koncu mate?
|
|
|
|
RE: kje kupiti najbolj ugodno 27.3.2006 13:15:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Kik diskont v Grali ampak do tja ti je verjetno predaleč, bodije za dojenčke imajo za manj kot evro dalje . Pa še veliko drugih stvari za otrokce.
|
|
|
|
RE: kje kupiti najbolj ugodno 27.3.2006 14:56:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje je ta Kik diskont? jaz tudi iššem kaj ugodnega.
|
|
|
|
RE: kje kupiti najbolj ugodno 29.3.2006 22:43:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Poskusi oddati oglas, da kupiš rabljena oblačila. Jaz sem na ta način kupila ugodno oblačilca do 2 leta starosti. Mogoče boš imela srečo, pa se ti bo kdo oglasu, da ti proda.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?