Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje kupiti materinsko knjižico - Lj? 10.9.2007 14:30:51
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz sicer nisem kupila v Lj, ampak jo vseeno dobiš v vsaki Mladinski knjigi.
|
|
|
|
RE: kje kupiti materinsko knjižico - Lj? 10.9.2007 14:40:20
|
|
|
|
arielca
|
A da jo je treba kje kupiti? Tega pa res nisem vedela .
|
|
RE: kje kupiti materinsko knjižico - Lj? 10.9.2007 14:42:25
|
|
|
|
Naja31
|
Ja, nekateri G jo ne dajo. Te kar v knjigarno pošljejo.
|
|
|
|
RE: kje kupiti materinsko knjižico - Lj? 10.9.2007 14:57:14
|
|
|
|
April
|
mislim, da jo imajo v vsaki knjigarni
|
|
|
|
RE: kje kupiti materinsko knjižico - Lj? 10.9.2007 15:34:35
|
|
|
|
Nasy
|
ja, privatnice ne dajo, tud, če ima koncesijo, vsaj tko je blo pri moji prejšnji G. Jaz sem jo kupila v BTC ju v Mladiski knjigi
|
|
RE: kje kupiti materinsko knjižico - Lj? 10.9.2007 15:50:44
|
|
|
|
AnaB.
|
Ko sem jo jaz kupovala, so jo imeli samo pri magistratu.
|
|
RE: kje kupiti materinsko knjižico - Lj? 10.9.2007 15:52:32
|
|
|
|
lemavrica
|
Jest sem jo dobila v DZS-ju pri Gospodarskem razstavišču.
|
|
RE: kje kupiti materinsko knjižico - Lj? 10.9.2007 17:50:01
|
|
|
|
bamby
|
To je pa res čudno, da materinske k. ne dobite pri ginekologih . Bi jo lahko vseeno imeli, čeprav bi jo morale plačati, a ne?
|
|
|
|
RE: kje kupiti materinsko knjižico - Lj? 10.9.2007 18:57:27
|
|
|
|
Pia77
|
Na srečo imam dobrega G v mreži javnega zdravstva. Glede na to, da si morate materinsko knjižico same kupit: kaj pa, če bi se katera uprla, da je ne potrebuje in da si je pač ne bo kupila? Kaj bi pa potem G privatnik ali koncesionar rekel?
|
|
|
|
RE: kje kupiti materinsko knjižico - Lj? 10.9.2007 20:48:48
|
|
|
|
SuzanaKK
|
To je pa meni tut zelo čudno, da ti ne dajo materinske knjižice pri ginekologu, jaz sem jo dobila takoj, ko mi je G. potrdila, da sem noseča.
|
|
RE: kje kupiti materinsko knjižico - Lj? 11.9.2007 12:05:37
|
|
|
|
majci198
|
moja prejšnja ginekologinja je bila tudi privatnica-koncesionar. ker mi na prvem pregledu, kos em bila noseča že 8. tednov še ni dala mat.knjižice sem jo vprašala kdaj jo dobim. njen komentar: ko jo boš prinesla, ker njej to nič ne pomeni in je ona ne rabi, saj ima vse podatke v kartoteki. bi ji najraje eno primazala...
|
|
|
|
RE: kje kupiti materinsko knjižico - Lj? 11.9.2007 13:24:42
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: arielca A da jo je treba kje kupiti? Tega pa res nisem vedela . Tudi jaz nisem vedela.
|
|
|
|
RE: kje kupiti materinsko knjižico - Lj? 11.9.2007 13:28:17
|
|
|
|
solatja
|
tudi moja G je zasebna, pa sem jo plačala in dobila pri prvem obisku...
|
|
RE: kje kupiti materinsko knjižico - Lj? 11.9.2007 13:39:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja ginekologinja ima tudi koncesijo pa sem obakrat dobila materinsko pri njej brezplačno ob prvem obisku...sicer pa dobijo vse te stroške nazaj povrnjene s strani ZZZS-ja, tako da bo tisti denar očitno porabila za nekaj drugega...ampak sem že prebrala, da je šel folk osebno na ZZZS in zahteval povrnitev stroškov...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?