Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje kupiti kapljice za krce 19.12.2007 11:54:44
|
|
|
|
Klarita
|
Dobiš jih v vsaki lekarni. Mi imamo babynos in smo bili zelo zadovoljni.
|
|
|
|
RE: kje kupiti kapljice za krce 19.12.2007 12:12:33
|
|
|
|
kawasakica
|
antiflat ali lefaxin - v Avstriji ja
|
|
|
|
RE: kje kupiti kapljice za krce 19.12.2007 16:32:19
|
|
|
|
glaser
|
a so antiflat drugačne od babynos. Katere so boljše
|
|
|
|
RE: kje kupiti kapljice za krce 19.12.2007 18:51:41
|
|
|
|
Klarita
|
Vse so dobre, ti moraš samo ugotovit katere so najboljše za tvojega otroka. Meni so svetovali babynos, te sem uporabljala in bila zadovoljna.
|
|
|
|
RE: kje kupiti kapljice za krce 19.12.2007 19:36:41
|
|
|
|
bodoča
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica antiflat ali lefaxin - v Avstriji ja lefaxin se ne dajo dobit več. sem včeraj zadnjo dozo kupila, je rekla da jih več ne bodo prodajali, pa ne vem al po celi avstriji al samo v tej, privat, lekarni. mi je pa ponudila antiflat, ki je po sestavinah identičen lefaximu, sam da je krepko cenejši, ker je proizveden v avstriji, lefaxin pa v nemčiji.
|
|
RE: kje kupiti kapljice za krce 19.12.2007 20:58:06
|
|
|
|
glaser
|
najlepša hvala za odgovor
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?