|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje kupiti jeanso jakno-fantek
31.3.2008 15:34:24   
zita
Kje bi za svojega 3-letnega fantka kupila kakšno lepo jeans jaknico (kako že rečemo džeki user posted image )
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kje kupiti jeanso jakno-fantek
31.3.2008 15:51:15   
urška
se mi zdi, da sem jih videla v zari. ampak ne vem cene, ker sem sama iskala 'navadno' jakno za tamaučka. sem pa skor sigurna da sem jih videla. katero št. pa rabiš?  naš je imel eno, mogoče ti jo lahko prodam. je pa hmjeva.

(odgovor članu zita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2008 16:09:59   
Anonimen
Ja, v Zari so fletne, z jopico na kapuco so podložene, ki je potem po želji lahko ven vzame. So pa na zadrgo in zelo mehke. Stanejo okrog 30 evrov.

Drugače sem jaz 2 Benettonovi (eno modro in eno črno, za 4 leta) nesla v Radovljico v komisijsko prodat. Če si blizu, lahko tudi tam pogledaš.

< Sporočilo je popravil Splišni -- 31.3.2008 16:13:04 >

(odgovor članu urška)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2008 16:23:19   
petra a
jaz sem kupila eno luštno v baby centru,pa so mel tud večje št.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2008 19:13:53   
frufru
v leclercu

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2008 19:40:25   
Lara28
V Vogele jih imajo. Ene tri ali štiri modele, ene s kapuco ene brez. Cena je okoli 15-20 Eur, se ne spomnim več točno.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.3.2008 21:23:37   
mayci
Jaz sem jo jeseni kupila v trgovini IDEXE, v Domžalah, je pa tudi v BTC-ju, hala A. Je taka, ki se zapne z zadrgo, ne z gumbi, pa spodaj je pripet še en tanek brezrokavnik, ki se ga lahko odstrani in nosi samostojno.user posted image
Mislim, da je bil okrog 20 eur.

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.4.2008 8:41:03   
Bejba
H&M jih ima 100%.

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.4.2008 10:59:04   
zita
hvala za vse namige.
Smo kupili jeans jaknico v IDEXE v btc-ju v Ljubljani, z gumbki... luštna, po ceni 16,9 eur

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?