Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje kupiti dekliški plašeček ? 6.11.2013 8:06:00
|
|
|
|
monniq
|
V trgovinah kot so Tally Weijl, Berschka, New Yorker imajo številke XXS ali pa 34, če bi bilo tvoji punci to že prav pri tej velikosti (nimam občutka glede velikosti).
|
|
|
|
RE: kje kupiti dekliški plašeček ? 6.11.2013 11:45:19
|
|
|
|
Pinga
|
Mi smo ful lušnega kupili v Okaidiju. Sicer že nekaj časa nazaj, ampak vseeno mogoče še kaj imajo.
|
|
|
|
RE: kje kupiti dekliški plašeček ? 6.11.2013 12:03:38
|
|
|
|
jaz_sem_jaz
|
Next.:)
|
|
|
|
RE: kje kupiti dekliški plašeček ? 6.11.2013 15:15:39
|
|
|
|
kajalin*
|
Matejka, to misliš uno novo štacuno v Tuš-u? Tam nimajo, sm že zadnjič gledala, so imel samo eno vrsto bunde-plašček. Okaidi- grem dans pogledat- sm pozabla :) Tailly W. pa odpade, k še seb tam ne kupujem, vse kar sm kupla je dobilo po prvem pranju luknce al pa zmuckano- škoda denarja. Hvala vsem, tud link bi bil uporaben, sam iščem neki bl punčkastega ne športno, k tist že ima. Aha Next, kulk sm na Stilagotu vidla je samo en rumen plašček- k ji ni všeč, drugač pa dvomim, da dobim po pošti v skor enem tednu Hvala, iščem dalje...
|
|
|
|
RE: kje kupiti dekliški plašeček ? 6.11.2013 15:36:31
|
|
|
|
mateyka
|
tale http://www.iana.si/poslovalnice-mid3 jaz sicer ne vem kako je v celju, v lj. (mercator centerv šiški) so imeli plaščke vsako sezono. mogoče bi lahko poklicala in vprašala? tam zraven je tudi okaidi/obaibi trgovina in majo kar lepo izbiro, se zna kaj najt.
|
|
|
|
RE: kje kupiti dekliški plašeček ? 6.11.2013 15:49:20
|
|
|
|
elia
|
Next dostavi prej kot v 1 tednu. Jaz sem do zdaj vedno dobila v 2eh dneh. Kaj pa Zara?
|
|
|
|
RE: kje kupiti dekliški plašeček ? 6.11.2013 16:13:00
|
|
|
|
pomlad08
|
ja, sem ravno hotela predlagati otroško Zaro (v Lj je v BTC, za drugje ne vem) - sicer imam doma same fante, ampak nečakinje so imele prejšnja leta res krasne plaščke od tam. ne garantiram pa za letos, mogoče pokliči in vprašaj, če imajo kaj tazga.
|
|
|
|
RE: kje kupiti dekliški plašeček ? 6.11.2013 16:40:12
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajalin* Matejka, to misliš uno novo štacuno v Tuš-u? A ni ta trgovina v CC Celje v 1. nadstropju? Zdaj sem link videla od mateyke... ja, kajalin* v 1. nadstropju je sigurno
< Sporočilo je popravil LuLu -- 6.11.2013 16:43:00 >
|
|
|
|
RE: kje kupiti dekliški plašeček ? 6.11.2013 16:41:32
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka jaz sicer ne vem kako je v celju, priji-pa-viji
|
|
|
|
RE: kje kupiti dekliški plašeček ? 6.11.2013 17:03:24
|
|
|
|
kajalin*
|
Prav iz next strani dobim v 2 dneh ? Mogoče, bi bil en pogojno... Aha, šibam dans v iano. Zara nič
|
|
|
|
RE: kje kupiti dekliški plašeček ? 7.11.2013 15:07:13
|
|
|
|
kajalin*
|
ja matejka, ta prvi link je tud men edini ok, sam naši curi ni všeč...Next sma predelale.Mah sej neki ne mislim več skakat pa iskat, bo pa brez, če bo preveč izbirčna
|
|
|
|
RE: kje kupiti dekliški plašeček ? 25.11.2013 13:04:31
|
|
|
|
marisa1988
|
Dobavljamo vse vrste Sexy Obleke , obleke , spodnje perilo , kopalke Spoštovani gospod / gospa : Najlepša hvala za vaš čas . Smostrokovni perilo proizvajalec in zagotavljajo vse vrste fino seksi perilo , ki sega od odraslih kostume , dolge halje, baby-doll , bikini določa, moške hlačke, hlačke ženske , teddies , Podveza sklopov & corseters , patentne PVC in usnje za nogavice s pestro razsežnosti , da izpolnjujejo vaš requirements.By zaposluje izkušeni delavci , ki uvaja vrhunske zmogljivosti šivanje in uporabo luksuzne tkanine , smo zaslužili akreditacijo vseh naših strank . Naša letna proizvodnja je več kot 1.500.000 kosov . Pogosta vprašanja 1.we sprejemajo paypal in padec ladijskega 100 % varna od vrat do vrat gladko. 2 . Dostavo pošiljke: EMS DHL TNT UPS itd roku 3-7 dni . 3.Strateški vam, da bolj ,bolj cenejše cena, ki jo boste dobili . Ceno 4. : paypal , Western Union , denar gram, T / Tetc . 5.Package treba poslati v 48 urah asap nato email varovanci sledenje številko. 6.Sample preizkus red sprejme , ko u preizkusite našo kakovost , potem ne moremo storiti več in dolgoročno poslovanje z u v nadalje . 7.Our MOQ $ 100 Mixed naročilo je podpora . 8.Our Email / MSN: marisa@lingerieocean.com ; Naša Telefon :086 - 18065437875 . http://www.lingerieocean.com
|
|
|
| Stran: [1] |
tašča in pospravljanje?tailorali vam tašča pride kaj pomagat pri pospravljanju ,kuhanju?da (
11%)
ne (
41%)
včasih (
10%)
nikoli (
18%)
nočem pomoči (
19%)
Število vseh glasov: 527Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!