|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje kupiti cevlje?
23.10.2009 14:46:05   
barni
Kje se kupijo Geox cevlji po ugodnejsi ceni? Menda naj bi bila ena outlet trgovina?

Sicer mi njhovi modeli niso vsec, samo nekaj bo treba nabavit, ker v supergah dolgo ne bo vec mogla biti.

HVala vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kje kupiti cevlje?
23.10.2009 16:29:40   
Julija08
Ena outlet trgovina za Geox čevlje je v Kranju (blizu Mercatorja), imajo pa čevlje iz preteklih sezon. Je bila kolegica in pravi, da imajo kar precej ampak bol za mlajše, ona npr. št 25 in 30 ni dobila. Imajo pač po par kosov.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2009 23:21:06   
Olivija
mi smo dobili usnjene škornje za 10 EUR v Tržiču/Peko. Že lani sem ji tam kupila Primigi škornje za 12 EUR, znižane iz 70. 

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.10.2009 8:03:55   
lenca1
Na tej temi so se že nekaj pogovarjali o Geox Outlet-u: http://www.ringaraja.net/forum/Kaj_otroku_obut_jeseni%3F/m_4503748/tm.htm

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.10.2009 8:28:11   
barni
Zdaj sem kupila elephanten. So kar ok, celi usnjeni, za tak cas ravno primerni, kupila sem se vlozek z ovcko, ko bo malo bolj mraz. Tako da zaenkrat smo porihtani.

Za zimo pa itak superfit, drugo sploh ne pride v postev.

Sem pa imela moznost kupit take usnjene z mucko in brez. Pa sem razmisljala....in izbrala brez. Se mi zdi, da ima potem cisto prepoteno nogico notri in potem mokro nogavicko.

Kaksen imate ostale izkusnje za jesenski cas? Je fajn mucka notri ali ne?

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.10.2009 13:11:23   
ka tja
Geox čevlje dobiš tudi v Factory Outlet, Rudnik, Ljubljana.
Smo kupili poleti za okoli 20€. Potem pa v redni prodaji vidim isti model za 50 ali 60€, se čudim, pa reče prodajalka, da se njihovi tamali čevelci ne spreminjajo vsako sezono. SUPER!

Upam, da ne kupuješ številke 24, ker jo bomo potrebovali mi. user posted image

LP

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.10.2009 14:19:19   
mate0ja
Jest sm ravno včeraj zavila v trgovino kjer imajo ciciban in superfit. Ko sem malo obula v cicibanke niti koraka ni znala narest. Se mi zdi, da so veliko pretrdi tud gležnja ne more premikat. Superfit se mi je bolj dopadu. So tud lažji in mehkejši. Sam je pa cena user posted image . Morm še mal pogledat v daichmanna, če ima elephanten kake luštne, saj so mi tudi cene tam bolj všeč. Mi bomo, če bo le vreme in temperature dopuščale še kake štirinajst dni v nizkih čeveljcih in supergicah okrog hodil, ker bi jih rada kupla last minute, da ne bi slučajno zaradi rasti nogice januarja že nove potrebovali.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu ka tja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.10.2009 18:44:36   
Lara22
Ojla,

jaz kupujem čeveljčke tukaj http://www.pedoodles.si in

meni so kull no..

lp

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?