Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kje kupiti *dobre kavbojke 18.1.2014 14:28:19
|
|
|
|
saruška
|
Tom Taylor? Brez heca, meni so najboljše, pa niti niso neki drage...
|
|
|
|
RE: kje kupiti *dobre kavbojke 18.1.2014 15:31:04
|
|
|
|
Lilu23
|
meltin pot ali gas
|
|
|
|
RE: kje kupiti *dobre kavbojke 18.1.2014 17:02:28
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: saruška Tom Taylor? Brez heca, meni so najboljše, pa niti niso neki drage... Moj mož ima tudi TT kavbojke. Res so fajne. Na Bledu jih drži Sportina.
|
|
RE: kje kupiti *dobre kavbojke 18.1.2014 17:48:36
|
|
|
|
Sljiva
|
Jaz sem zdaj preklopila na Salsa (emporium).
|
|
|
|
RE: kje kupiti *dobre kavbojke 18.1.2014 17:53:15
|
|
|
|
malaMravljica
|
Ha ha, ne morem verjet, da Tom Tailor sprasuje katere kavbojke kupit. Jaz imam ze nekaj casa ugledane ene od Tommy Hilfiger. Pri Esprit pa so se prav mal specializirali na jeans zadnji cas in imajo full modelov, precekiraj net.
|
|
|
|
RE: kje kupiti *dobre kavbojke 18.1.2014 18:07:05
|
|
|
|
ZARA
|
Hilfiger denim ima nore stvari. Sam cene so pa mini kap.
|
|
RE: kje kupiti *dobre kavbojke 18.1.2014 18:14:02
|
|
|
|
malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Hilfiger denim ima nore stvari. Sam cene so pa mini kap. Ja, cene so nore tu pri nas, v ZDA pa cist kulturne. In pri nas se jim tok ne mudi znizat, da jaz pol izgubim ze voljo in ne kupim nic, kar imam ze pol leta ugledano.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2014 19:25:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kje kupiti *dobre kavbojke 18.1.2014 20:52:54
|
|
|
|
skuštrana
|
uh, jaz imam kavbojk polno omaro, nosim pa samo ene Replay, pa ene g- star ter ene meltin pot. nagledane imam pa se tele http://www.diesel.com/joggjeans Meni se je full dobr pokazal da dam za kavbojke malo vec denarja, ker jih potem nosim 10 ali vec let. Pa itak imam probleme z dolzino, edino se v zari najdem dovolj dolge...ali pa kaksen top shop long.
|
|
RE: kje kupiti *dobre kavbojke 19.1.2014 10:50:53
|
|
|
|
TomTaylor
|
Ja, sej Tom Tailor ima kvaliteto. Samo kavbojke so pa mi pa dolgočasnega kroja, čeprav sem imela ene, ki sem jih nosila med nosečnostjo - blazno udobne in kvalitetne. Samo ni to to...Pa žepe imajo tolk čudne oz. raje rečem, da je moja rit takšna, da vsaki žepi ne pašejo nanjo. Ali pa moja rit na žepe. Kakorkoli. Link od rije, oz. kavbojke na linku se mi pa zelo dopadejo. Sem pripravljena plačat malo več za kavbojke, če vem, da bodo kvalitetne in da mi bodo sedle na rit. En čas sem nosila kavbojke od Esprita oz. od EDC-ja, super mehke, udobne, kvalitetne, zdaj je pa edina trgovina v Qulandiji, pa še ta ima zelo malo izbire kavbojk. Moram jih pa obvezno pomerit.....Res ne najdem "dobrih" kavbojk za ugodno ceno pa nisem mahnjena na firme...
|
|
RE: kje kupiti *dobre kavbojke 19.1.2014 11:23:37
|
|
|
|
LuLu
|
jaz tudi Esprit pogrešam... v kateri Qlandiji je trgovina? Mb, Kranj ali nekje je še...
|
|
|
|
RE: kje kupiti *dobre kavbojke 19.1.2014 11:45:12
|
|
|
|
malaMravljica
|
Tom Tailor, ce se ne motim si ti tam gor z gorenskega konca. Jaz sem pred leti hodila v Esprit na Trbiz, sam takrat niti ni bil tok zalozen, ga imas pa zihr se vedno v Beljaku in v Celovcu. In v tujini imajo vedno se dost stvari znizanih, jaz sem si pri Esprit kupila ene noro dobre jeans za mislim, da cca 15 eur. Sem rekla, vzamem tud ce jih sam parkrat oblecem, za to ceno in se je izkazalo, da so tok fajn. Ce bi dala tudi mal vec, Marc O Polo ima tudi par dobrih modelov jeansa in so tudi kvalitetne.
|
|
|
|
RE: kje kupiti *dobre kavbojke 20.1.2014 12:54:02
|
|
|
|
rozilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Ne maram kavbojk a'la Tally Wejl (ker so po defoultu narejene za trebušaste punce z zobotrebčastimi nogami ) ... Rada bi malo bolj posebne kavbojke, nekaj med Levis, Desigual, EDC ... da so malo drugačnega videza (ne vem, al šivi malo bolj posebni, al kroj malo drugačen od klasičnih kavbojk)...upam, da me katera razume kaj približno bi...Linki, predlogi, slike....prosim na plano :-) Hvala mučos! Hehe, kot predhodnice sem ??!!?? - valda TT. Imam kar nekaj parov (čeprav so mi redki modeli OK) in ravno te dni sem nameravala spet zaviti tja... Ampak hvala za info o Tally Wejl - nisem še probala njihovih kavbojk, ampak po tvojem opisu bi mi bile prav (čeprav je moja izkušnja, da večinoma vsi izdelujejo ozke pasove, pa malo širše okoli riti... obratno pa zelo redko dobim). To imajo v sportini, ne?
|
|
|
|
RE: kje kupiti *dobre kavbojke 20.1.2014 22:08:35
|
|
|
|
Sljiva
|
Ok, sej bo zgledalo kot da reklamo delam, ampak moram se enkrat omenit Salsa kavbojke. Ok, saj so drage, 80€ al pa več, ampak jaz jih ne zamenjam več. Mogoče kateri prav pride, namreč jaz imam cca. Normalno kilažo (ITM v mejah) , ampak sem daleč od manekenske. Pač imam špehec okol trebuha, ki se pri navadnih kavbojkah, ko se usedem hoče obesit čez pas. Pa ne da je pas hlač preozek, pač tako je. in pri bolj oprijetih majčkah ne zgleda lih kul. No, te kavbojke pa nimajo pravega pasu, ampak so kot neka cev in špehec lepo ostane skrit noter, pas je malo višji, kar mi na zrelejša leta v bistvu paše. Za postave kot deske imajo tudi push up vložke za rit, no, tega js ne rabim, ha ha... Pejte pogledat, če boste v emporiumu v Lj, res priporočam.
|
|
|
|
RE: kje kupiti *dobre kavbojke 21.1.2014 8:39:59
|
|
|
|
HuAnita
|
Ja, Salsa so tudi iz moje riti in špeheca okoli pasu naredile zavidljivo perdo, ampak model, ki mi je nabolj pasal, je stal 150 eur... Tu mač, res....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2014 9:28:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kje kupiti *dobre kavbojke 21.1.2014 9:39:01
|
|
|
|
LuLu
|
a je ta Salsa samo v Emporiumu? Še kje drugje?
|
|
|
|
RE: kje kupiti *dobre kavbojke 21.1.2014 9:40:30
|
|
|
|
LuLu
|
res.. v C&A sem enkrat našla super model za mojo postavo. Sledim ponudbo pri njih, trenutno nič
|
|
|
|
RE: kje kupiti *dobre kavbojke 21.1.2014 12:15:36
|
|
|
|
noranate
|
No, ja jaz sem super zadovoljna s kavbojkami Tally Weil, mal žepkov, niso čist oprijete, skrijejo tudi tist nekaj šlaufkov, pa tisto najpomembneje, mojo rito dvignejo v nebesne višave . Sem lih zadnjič hčeri rekla, da moram še po ene take, pa me je debelo pogledala, takih predpotopnih več nikjer ne delajo, tud v Afganistanu ne!! Ja in tako sem ostala brez izbranega modela, karkoli probam ali mi ne pokrije tazadnje lepote, ali mi niso oprijete po nogah (bi morale bit - pravilo, pa bo že drželo, ker moje tri tako obračajo z očmi, da me mine šoping), ali pa preprosto niso zame, ker tisti dvojček od trebuha pade ven in smo tam . Tako da ja..............iščem, pa se tolažim, da kdor išče ta najde, sicer pa se moda vrača!!!
|
|
|
|
RE: kje kupiti *dobre kavbojke 22.1.2014 20:30:55
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu jaz tudi Esprit pogrešam... v kateri Qlandiji je trgovina? Mb, Kranj ali nekje je še... v Kranju. Samo nimajo "vseh" kavbojk (kot na spletu). Jz sem nosila FIVE-ke, v Kranju jih ni.
|
|
RE: kje kupiti *dobre kavbojke 22.1.2014 20:41:54
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate No, ja jaz sem super zadovoljna s kavbojkami Tally Weil, mal žepkov, niso čist oprijete, skrijejo tudi tist nekaj šlaufkov, pa tisto najpomembneje, mojo rito dvignejo v nebesne višave . sej bi bila jz tudi zadovoljna z njimi, če bi imela večji trebuh, anoreksično rit in anoreksične noge . Nosim št. 36/38 pa sem lahko samo srečna če v Tejli Wejliju najdem to VELIKO številko pa da ji sploh lahko vsaj pomerim + da jih spravim čez stegna in rit. Pri tem so mi pa po nogah oprijete da niti počepnit ne morem, v pasu pa 2 številke prevelike.. Večinoma. Pa tudi sicer imam postavo na katero bolj sede kkšen bootcut. Skiny kavbojke mi ne pašejo. Cevaste pogojno. Korenčka pa ne smem nase dat.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?