|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje jih najde/jo/te?
31.10.2009 22:54:06   
TomTaylor
Sem odprla kar novo temo in sicer me zanima kje jih najde/te/jo take debile (ki izvajajo psihično/fizično/verbalno nasilje) in se potem z njimi tudi poroči/te/jo? Al taki postanejo po poroki? Al šele takrat ko pride otrok?...

ma sej se grdo sliši, ampak malo manjka pa se mi ženske ne bodo več smilile, ker včasih se mi zdi, da s(m)o si kar same krive.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kje jih najde/jo/te?
31.10.2009 23:04:05   
Gina
Ma kaj pa vem TT, če je vse tako črno belo, pa na vsesplošno za obsojat. Prepričana sem, da ga ni človeka na tem svetu, ki ne bi bil svojega boja, pa kakorkoli že. Samo da vsak na svojem področju. Eni imamo "karmo" na drugem področju, drugi na tretjem, ma ga ni pod soncem junaka, ki se mu na nekem področju ne bi kar naprej dogajale prav nesramno neprijetne reči, pa če se na glavo zraven postavi. To je lajf. Zraven reči komurkoli, da je sam kriv čisto vsega, kar se mu dogaja, je pa odraz tega, da še nisi dovolj hudega na nobenem področju življenja doživela, da bi življenje na splošno razumela.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.10.2009 23:09:23   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Ma kaj pa vem TT, če je vse tako črno belo, pa na vsesplošno za obsojat. Prepričana sem, da ga ni človeka na tem svetu, ki ne bi bil svojega boja, pa kakorkoli že. Samo da vsak na svojem področju. Eni imamo "karmo" na drugem področju, drugi na tretjem, ma ga ni pod soncem junaka, ki se mu na nekem področju ne bi kar naprej dogajale prav nesramno neprijetne reči, pa če se na glavo zraven postavi. To je lajf. Zraven reči komurkoli, da je sam kriv čisto vsega, kar se mu dogaja, je pa odraz tega, da še nisi dovolj hudega na nobenem področju življenja doživela, da bi življenje na splošno razumela.

zelo dobr napisan, sama nebi mogla boljš napisatuser posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.10.2009 23:11:19   
Anonimen
Gina,se podpisemuser posted image

(odgovor članu Snoopyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.11.2009 0:49:25   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Gina,se podpisemuser posted image

Enako.user posted image user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.11.2009 8:43:28   
nuala
Jaz se to dostikrat vprasam.

Ceprav, jaz sem res prizemljen, realen clovek. Ampak enkrat sem se res zaljubila. Hudo. In to v cloveka, za katerega so vsi okoli mene vedeli, kaksen kreten je,samo meni ni in ni postalo jasno. Hvalabogu me konec koncev on nekako ni maral. Se pa dostikrat vprasam kaj vse bi verjetno tolerirala in skozi dala, ce bi me...Res sem bila takrat mnogo mlajsa, ampak se dandanes mi ni jasno, kako slepa in gluha sem bila.

Ocitno je nekaj takih zensk, ki se slepo zaljubijo v osebo z groznim karakterjem.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

Neposredna povezava do sporočila: 6
1.11.2009 8:58:12   
abi
Se strinjam z Gino.user posted image
Vsak posameznik bije svoj boj,  težave pridejo kot naloga da se iz njih nekaj naučiš in z njimi rasteš. Ali pa tudi ne ? Vse ima svoj razlog.

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.11.2009 9:04:58   
mateyka
una razsvetljena želva (master Ugwe) ma vedno super pametne. evo ena za tole priliko:

"We often meet our destiny on the road we take to avoid it" Ugwe, Kung Fu Panda

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.11.2009 9:25:39   
botrca
Ne vem kaj bi ti rekla, ker nisem nikoli bila v takšni situaciji. Nikoli me ni nihče pretepal ali zaničeval...s takim ne bi mogla bit. Kaj šele otrok imet.

Tiste, ki pa imate take može, brate...pa same povejte.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.11.2009 9:26:47   
Anonimen
To je pa tako tezko vedeti, dokler nisi tam. Pa se potem traja, da spregledas in kaj naredis. Kje se jih najde, take ali drugacne ljudi? Ne vem, usoda najbrz. 

Ali z druge strani-vedno dobim krasne tasce, a zato prav nic ne storim. Ze mora biti tako.

Neposredna povezava do sporočila: 10
1.11.2009 9:38:00   
dacy
Pri vecini je problem da srce premaga pamet ... in tako tiste dolocene zenske ne razmisljajo z glavo ko pride do situacije da je partner naprimer nasilen , ampak razmisljajo s srcem in zarad zaljubljenosti spregledajo vse napake...
Jaz hvala bogu nimam teh problemov... moj fant je z mano se prevec toleranten, sploh zdaj v nosecnosti ko znam jaz bit tista sitna baba in me cist umirjeno prenasa user posted image
Sem pa v paketu z njim dobila hudicevo tasco, ampak keer tud meni ne manjka dlake na jeziku, se ji ne pustim da bi pometala z mano, tak kot pometa z vsemi ostalimi v hisi. Tud ce sem priseljena k njim, se vedno ne mislim bit nikogarsnja suznja ali podobno, imam sama sebe prevec rada .
Vglavnem zenske , glavo gor in s ponosom v zivljenje, imejte se rade in ne pustite debilom da vam unicijo zivljenje katero se prehitro mine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.11.2009 10:13:04   
naja17
Uh... TT točno tako jaz razmišljam, pol pa preberem Ginin post, pa ugotovim, da ima ona prav...

Moja mama se je poročila... Predvsem zato, da je ušla domačemu psihičnem/fisizčnem nasilju... Nekega spoznavanja ravno ni imela, ker tko ni smela nikamor... Ko je podpisala, ji je moj oče na stopnicah, proti izhodu iz urada, rekel, da te zakoni, ki so jih tam prebrali ne veljajo, da on ima svoje zakone user posted image  Mama je dostkrat rekla, da bi mogla tisti trenutek dojet kaj jo čaka, ampak itak da ni... Prvo klofuto je dobila kar tko z lufta, ob kavi, za nič...  No, ko se je po nekaj letih skorajžila in šla, da jo ne bi uničil, je čez nekaj časa spoznala drugega... Ta jo ni nikoli udaril, ampak... Pije, kvarta, psihično uničuje... Moja mama... Trenutno nekje v neki sobici, čisto uničnena, 1. zapustila naju z bratom, 2. zapustila druga dva otroka...

Jaz... Ljubim svojo mamo, spoštujem jo... Jezna, ker me je zapustila, ker je zapustila tudi druge dva otroka... vseeno jo ljubim, spoštujem.... obsojam jo, ker ni znala živeti sama s sabo in s svojimi otroci... ampak jo ljubim in spoštujem.... itd....

Jaz.... Rekla sem si, raje umrem, kot da si dopustim kaj takega... Našla sem si partnerja, ki je 100% nasprotje vsega kar je moja mama doživela... In on in njegova družina... Upam, da bom to znala cenit do konca in negovat in se nikoli vprašat kako je drugje...

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.11.2009 12:12:33   
Anonimen
Moj oče je cel čas mamo, ko sta bila še poročena varal.In to celih 20 let.Mama baje ni nič vedela,ker ga je imela preveč radauser posted image No,končno je zbrala pogum in se ločila.Se poročila drugič in je dobila zelo dobrega človekauser posted image .Jaz upam,da ne bo treba mojim otrokom dat takih stvari skozi,kot sva jih dale midve s starejšo sestro.
Sta se pa poročila zelo mlada.

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
1.11.2009 13:13:17   
Nenya
Moje mnenje: cel lajf ti nabijajo (TV, revije, reklame, sitne tete in babice), te sprašujejo: A ti že maš koga? Kdo ti je všeč? Kjerkoli se ozreš se forsira partnerstvo itd. Če si samski te majo za čudaka, neprilagojenca In ženske padamo na to, na obljubo srečne skupnosti dveh, ker smo v svoji biti socialna bija, rade mamo družbo. Veliko preveč bi naredile za to da nekoga pridobimo, obdržimo, zadržimo. Zraven tega je pa težko objektivo stopiti nazaj in ocentit situacijo, ki je tako kompleksana kot je lajf, greš iz dneva v dan, pa ne (želiš, moreš) vidiš (videti), da se stvari poslabšujejo, pa je deset let mimo.

Jaz sem otrok takih staršev, ko je mati pred poroko in pred mano vedela in tolerirala fotrovo pijančevanje, izpade in zajebavanje. Pa se je vseeno z njim poročila. Meni in sestrama sta življenje spremenila v pekel, vse mamo težave s samozavestjo, krivdo in lastno vrednostjo, pa še kup drugega.

Vse tiste, ki pa ste tako zelo srečne in zadovoljne s svojimi lajfi, da tlele kritizirate pa sprašujem tole: predstavljajte si da ste v situaciji, ko bi morale pobrati otroke in oditi, pa ni važen razlog, če boste poštene do sebe boste priznale da vas je najmanj strah kako boste preživele, pa sram, da bi se vrnile k staršem, prištejte zraven še prepričanje da si nevreden ljubezni, da boljšega kot to itak ne zaslužiš in moj osebni naljubši: da ga bo tvoja ljubezen sčasoma, nekoč že spremenila in da je mel težko otroštvo. Ko si enkrat na tem, je težko biti tako pameten in zelo lahko je odlašati ukrepanje ko ti vrže kakšno mini dobro delo, je prijazen itd. Pri nas je popularna tudi grožnja s samomorom, oz ponovnim pitjem, če bi ga zapustila.

Vsem, ki ste naredile to napako, pa se še odločate kako, razmišljate, da bi bilo zavoljo otrok morda bolje ostati skupaj pa povem tole. Moja mati se je 30 let trudila, prenašala in verjela, da se bo oče spremenil in do danes se ni praktično nič spremenilo. Res je, da se je par let nazaj šel zdravit, a razen tega da zdaj ne pije, se njegova osebnost ni niti pikico spremenila. To je bilo zelo težko sprejeti že meni, ker prej je bilo vsaj pitje izgovor za tako govorjenje in obnašanje, zdaj ga ni več. Kaj si govori mati po vsem tem, ne vem. Leta sem porabila, ko sem se trudila, da bi kaj spremenila, sestri sta rotili mater naj se loči, potem ko smo bile vse večje, pa nič, vedno je izbrala njega in pustila nas trpeti. Še vedno sta poročena, še vedno jo pošilja v p.čku mater in ji grozi da jo bo mahnil. In to žensko, ki je celo življenje sama furala vse, vedno več zaslužila od njega in je tudi pametnejša od njega. Žal ji nič od tega ne pomaga. Meni je pomagalo edino to, da sem se od tega ogradila. Predvsem pa imela srečo z izbiro svojega dragega in vsaj približno normalno družino, ki jo imava.

TT, tako kot pedofilom in morilcem ne piše na čelu kaj so, tudi nasilnežem ne, nekateri so zelo spretni pri prikrivanju svoje prave narave.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.11.2009 13:56:25   
khurde
najlažje je bit pametn za druge.

drugače pa se podpišem pod gino.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.11.2009 14:45:15   
gita10
Meni je zadnjič kolegica zaupala, da zapušča svojega moža, ker je vsak dan bolj nasilen. Vsakič, ko nekaj popije jo doma pretepa, zmerja in podobno. In to se je začelo sedaj po 5 letih zakona in dejstvom, da ne moreta imeti otrok.
Kriva je za vse ona in niti na preiskave noče, ker je v njegovi "butasti" glavi kriva ona.
Jaz ga poznam- človek je zame bil naravnost fenomenalen. Tako celo je na zunaj dober, da sem ga celo jaz dala večkrat svojemu možu za vzgled.

Tako, da evo ... očitno nas ljudje lahko prevarijo še posebej, če se med tem času zaljubijo.  

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
1.11.2009 14:49:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
1.11.2009 14:56:31   
Ulla80
se strinjam z gino, sploh un del o karmi. vsi mormo svoj karmični dolg odplačat...vsak na svojem področju...vsak doživlja tud karmične preizkuse, a jih opraviš al ne, od tega je odvisno kolk hudi bojo tvoji dolgoviuser posted image

na kratko - v zvezi, kjer recimo moški pretepa žensko, ona odplačuje dolg, on pa je postavljen pred preizkušnjo.....ki jo seveda ni opravil....

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.11.2009 15:08:04   
Petka09
TomTaylor, ja, Gina je lepo napisala. To je res, vendar sem tudi sama razmišljala tako kot ti. In to zato, ker smo ljudje po naravi takšni, da ko se nekomu drugemu kaj slabega dogaja smo kot tretji opazovalci izredno pametni, poznamo rešitev, smo psihično močni in stabilni in točno vemo, kako bi se njihova situacija mogla rešiti! In to zato, ker smo opazovalci od zunaj, ker se nas njihova bolečina, življenjska smola in nesreča ne zadeva na tak način, kot bi se, če bi se to dogajalo nam.
Za druge znamo razsodno razmišljati, jim znamo dati krasen nasvet, jim znamo pomagati, jih znamo "brcniti v rit", jih "stresti" in reči: hej, kaj je narobe s tabo? Strezni se, pejdi stran od takega dedca... Ali pa: Pojdi in poišči si službo.. Ali pa: Ne pusti se izkoriščat temu ali onemu, spakiraj.....

Močni smo, ker jih gledamo iz "ptičje perspektive"! Ko pa se kaj takega dogaja nam, to pa je druga zgodba... Čustva so razburkana, bolečina velika, trpimo a po drugi strani ljubimo, ranljivi smo in posledično slabše razsodni. Ker nas že tako boli trenutno stanje, bi nas bolelo še bolj, če bi morali zadevi resnično pogledati v oči, se soočiti s problemom in poiskati rešitev. Nemočni smo! Drugim znamo pomagati, jih brcniti, sebe ne znamo..... Zato potrebujemo drug druge in sčasoma spregledamo, zberemo dovolj moči!
Zato pa je prvi korak, da se ZAVEMO, kaj se nam dogaja, da si priznamo! Isto kot pri alkoholiku oz. katerem koli odvisniku..... Priznajmo si! Potem naslednji korak pa je reševanje težav......

Ma, ko sem bila sama v situaciji, da znam "pametovati za druge" si mislim: bemtiš, da bi mela to pamet tut za sebe, ko bi sama bla na tleh! Da bi se znala brcniti, se razjeziti.... Pa kaj, ko nimamo moči!

< Sporočilo je popravil Petka09 -- 1.11.2009 15:11:44 >

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.11.2009 17:12:04   
Rožica I
Ponavadi dobimo takšnega, ki nam da lekcijo (pa kakršnokoli že ) oz mi njemu user posted image .
In, TT, mal počakaj, tudi pri tebi bo kdaj kriza nastopila, verjemi user posted image , (še pri vseh je bila). Seveda pa je na tebi, kako jo boš shendlala. Ampak zapomni si, od zarečenega kruha se najbolj zrediš user posted image !
Sama sem bila zmeraj tak idealist, da glava boli (ko opazuješ situacijo od strani user posted image )- ampak to je moj life in tako pač jaz živim. Z rožnatimi očalci, skratka user posted image . In se vedno učim na svoji koži, ne iz tujih izkušenj. Imam pa tako dobre, kot boleče izkušnje (na srečo ne fizično boleče).
In če bi se še enkrat rodila, bi živela tako kot sem tokrat. Nič posebnega za koga drugega, ampak zame..... intenzivno do zadnjega vlakna user posted image .

ROŽICA

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.11.2009 21:43:04   
Mateja4

podpisuser posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.11.2009 21:54:49   
Pupica

user posted image Gina lepo povedano!
Čist se strinjam! Ko nisi čustveno vpleten je lahko pametovat! Ko se sam notri (v taki vezi) znajdeš, pa ven ne znaš!user posted image  Ampak sej to na splošno velja, da je najtežje svoj prag pomesti!

"ma ga ni pod soncem junaka, ki se mu na nekem področju ne bi kar naprej dogajale prav nesramno neprijetne reči, pa če se na glavo zraven postavi." Tole zame velja. Ni sicer ljubezensko področje, ampak sem zgleda magnet za vse zdraharje in psihopateuser posted image  Ni da ni!user posted image  In kje me najdejo? Pojma nimam....user posted image user posted image Ampak prsežem, da nisem jaz krivauser posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.11.2009 7:37:18   
ZARA
Eni imamo "karmo" na drugem področju, drugi na tretjem,...

Nekateri imajo pa samo kramo. Na vseh področjih. user posted image  Đina ti ne razumeš.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.11.2009 8:21:58   
Anonimen
Morda bi bolje razumele, če bi prebrale knjigo Potovanje duš. Ne se mi vsut tiste, ki pač v to ne verjamete. Vsaka duša si izbere sama svoje življenje, predno se uteleši. In ko človek opravi svoje poslanstvo v življenju, odide. V kolikor ni opravil nečesa v življenju, ki ga živi, bo to storil v drugem času in prostoru. Dejstvo je, da ima vse nek namen in razlog. In se nič brez slednjega ne zgodi.
Moj sosed, star toliko kot sama, je imel hudo prometno nesrečo in je bil kar nekaj časa v komi. Ko se je le zbudil iz kome, ga je zdravnik vprašal, če se kaj spominja, če je v komi kaj doživljal itd.. Sosed je rekel, da je prišel do nekih lesenih vrat, ki so bile zadaj osvetljene in da je pričakala ena starejša siva moška oseba, z brado in daljšimi lasmi. Vprašal ga je, če želi ostati ali bi odšel raje z njim. Ta mu je odgovoril, da se ne bo vrnil in gre z njim. Vendar mu je ta starček rekel, da z njim ne more, ker še ni čas, ker mu manjka še mali delček, ki ga mora opraviti v življenju, ki ga še živi. Tip nikdar ni verjel v takšne stvari, še manj hodil v cerkev ipd.. Rekel mi je, da je spoznal, da mora stvari popraviti, dovršiti in da ve, kaj je to oz. kje je tisti hakeljc.
Ste kdaj na kakšni sliki človeka, ki je umrl videle njegov odsev, ki se je dvignil nad njegovo fizično podobo?
Ste kdaj začutile živo energijo umrlega v vašem živem svetu, ki ga še živite?
Ste kdaj ugotovile, da energija, ki jo oddajate, privlači določen tip človeka?
Ste kdaj ugotovile, da imate pred seboj človeka, ki je vaša zrcalna slika?

Drugače pa, človek, ki je vse življenje navajen živeti v nasilju, v normalnem odnosu sploh funkcionirati ne zna. In tak človek mora najprej priti do svojih spoznanj s poglabljanjem vase, da spremeni svoje vzorce, šele nato se bo lahko otresel tudi energije, ki mu privablja konstantno podobne ljudi v življenje.

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
2.11.2009 9:32:13   
ronja
gina, podpis tudi od mene.

Sicer pa mislim, da je nam, ki nismo bile v otroštvu tako poškodovane, težko razumet nekoga, ki je bil in zakaj se potem odloča včasih za naše oči neracionalno. To je tako, kot nekdo z zdravimi pljuči ne razume, kakšen je občutek, če ne moreš dihat (ok, da ni fajn, se vsi strinjamo, ampak težko si ga pa res predstavljaš, kot si ne moremo predstavljat, kako je bit slep, kaj vse to za sabo priese... dokler ne probamo sami...)
Zato te ženske odreagirajo drugače kot bi bilo pametno. Ker imajo druge vzorce, ker ne mislijo, da je tako prav. Kot pravi una želva, skratka...

Nekoč, ko sem bila že davno na faksu, sem srečala svojo sošolko iz osnovne šole: pa se malo pogovarjava in seveda tudi o fantih in mi ona mirno ko špricer pove, da je njen fant fajn, pa potem mimogrede da jo je zadnjič klofnil, ampak je imel čisto prav, ker je res ona šla z drugim na kavouser posted image . Meni ni bilo nič jasno, njej pa še manj, ko sem jaz rekla, da moj lubi nima kaj dosti za govorit, če se spomnim it k bivšemu... Vidiš, to so druga izhodišča, njej je bilo moje življenje čista znanstvena fantastika, meni pa njeno...

Izkušnje ti oblikujejo možgane, dobesedno! Poti, ki se velikokrat uporabljajo, se izhodijo, enako je v možganih, sinapse, ki jih uporabljaš, ostajajo, ostale odmirajo. Če ves čas gledaš nasilje, ti to postane normalno. Če si navajen, da ne moreš normalno dihat, to postane zate normalno. Vse je odvisno od izkušenj...

POleg tega povsod slišiš, da moraš človeka sprejeti celega, v kompletu z dobrimi pridejo tudi slabe lastnosti. In kot jaz toleriram umazane nogavice po tleh, pa me ne moti to, da lubi nima pojma o avtih, jih ne zna popravit in da ga je treba včasih večkrat prosit, da neko stvar zrihta... tako one tolerirajo klofuto, dve... tri... in potem si počasi v začaranem krogu,v edno težje je it ven in vedno težje je rečt, zdaj je pa res preveč. Zato upajo, da bo boljše. Ali pa še to ne več in se samo vdajo.

Nekaterim že starši ubijejo voljo za boj in take punce privlačijo take fante. Ker fant, ki rad pretepa oz. na ta način sprošča svoje frustracije, si ne bo dal opravka z mano ali tabo - preveč komplicirano. Poleg tega znajo ti ljudje navadno krasno govoriti in veliko punc, vajenih hudega, ki si strašno željo stran - od doma - pade prav na te obljube...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?