|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje je ovulacija?!
29.6.2005 20:21:27   
petka
Začela sem uporabljat ovulacijske teste testsforless in sicer testiram od 13. dne dalje.
Menstruacijo imam na 29-31 dni.

Danes je dan 17, pa mi test še vedno ne pokaže ovulacije, čeprav bi jo - če vsaj sklepam po vlečljivem izcedku že morala imeti :zmeden::zmeden:.

Mogoče testiram prepozno - piše sicer med 10-20 uro, jaz delam test okoli 19 ure, ker me prej ni doma:(

Al pa mogoče nimam ovulacije sploh ??? :zmeden2:

pa pa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kje je ovulacija?!
29.6.2005 22:27:33   
Naty*Taja
Mogoče si pa začela prepozno? Ka pa če bi začela 1. in ne 13.? Če maš menstruacijo, ziher maš tudi ovulacijo!

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kje je ovulacija?!
29.6.2005 22:31:44   
lenika
Baje, da ni nujno, da če imaš M, da imaš tudi ovulacijo.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kje je ovulacija?!
30.6.2005 6:45:31   
naja78
točno tko.če imaš redne :hudicek: ni nujno da je tudi O.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kje je ovulacija?!
30.6.2005 7:16:15   
anajmad
Lahko,da je šla na dopust:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
en lp:morje:D.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kje je ovulacija?!
30.6.2005 7:49:48   
larisa
Tudi jaz sem testirala s temi testi od 11-19 dne ker mi sploh ni pokazalo, pa sem mislila da nimam O, pa sem jo imela, potrjeno od G!!! Ni nujno da ti pokažejo:zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kje je ovulacija?!
30.6.2005 7:51:40   
ElaM
Ojla, je pa tud normalno, da do ovulacije ne pride vsak mesec. Mogoče boš pa ta mesec imela bolj pozno.:zmeden:.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kje je ovulacija?!
30.6.2005 9:03:41   
petka
Mogoče pa tut kej zdravila na to vplivajo, ker sem imela vnetje mehurja sem jemala antibiotike in še Canesten 3 8)

kdo bi vedel :zmeden:

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kje je ovulacija?!
30.6.2005 9:49:46   
tempelj
tudi meni ta mesec testerji niso pokazali ovulacije :((, ali je kaj z njimi narobe, ali pa......., samo mi je ginekolog reku, ko sem bila na ultrazvoku, da so že lepo veliki jajčnik, ne pa tudi, da je do nje prišlo :zmeden2: oz., da bo prišlo.
Danes bi drugače mogla že dobiti tisto packo:hudicek:, pa še vedno upam, da je kljub temu ne bo.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kje je ovulacija?!
30.6.2005 9:55:29   
cica
Testerji pokažejo poz. tudi, če je O že mimo, vsaj pri meni, je pa res, da je O iz meseca v mesec lahko na različen dan. ;)

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kje je ovulacija?!
30.6.2005 9:59:10   
cica
Jaz uporabljam teste ( ne spomnim se imena)iz lekarne, pakirani po 7 v veliki škatli, stanejo nekaj čez 5000 in mi vedno pokažejo. Vidiš, kdaj se hormon dviga, črtca je vedno bolj podobna testni, na koncu sta enaki.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kje je ovulacija?!
30.6.2005 10:00:06   
dolenjka

O Cica dober dan!
Moja O je še bolj čudna, no ja, al pa sem čudna jaz :)-:)-

P.S. Cica, misija je opravljena!

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kje je ovulacija?!
30.6.2005 10:05:39   
cica
Zelo si prijazna,Dolenjka.
O so lahko zelo muhaste, pa nič zato. Jih bomo že ugnale,nam bo znanost pomagala. Si jo ti že kdaj merila? ;)

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kje je ovulacija?!
30.6.2005 10:10:46   
dolenjka
Ne, sem zjutraj preveč koma, da bi se spuščala v take podvige! Do kopalnice pridem z zalimanimi očmi in rabim najprej mal vode, da sploh spregledam,:)- tako da bi bilo merjenje s termometrom brez veze, ker itak verjetn ne bi dobr odčitala!
Moj pa itak drnoha do zadnje sekundice pred odhodom (ti starci mal več rabjo, sej veš:)-:)- ), tko da si z njim ne morem ne vem kaj pomagat! Zdej bo boljš, ko bomo mel orodje!

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kje je ovulacija?!
30.6.2005 10:20:48   
cica
Vse je res. Če boš merila BT jo moraš še v postelji preden vstaneš. Ampak ti povem, da je jaz ne merim več, ker je res brez veze. Ti testi so veliko bolj enostavni, pa še pokažejo(vsaj meni).
Zdej pa hitro :kava:

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kje je ovulacija?!
30.6.2005 10:50:56   
dolenjka

Blagor tebi, jaz bi jo tut, turško! Sem si pa vzela kratko pavzo za en cigaretek (ja, jaz packa sem kadilka), :kava: bo pa okoli 13h ko bom šla na več kot zasluženo "malico"!
Vživaj ob :kava: še zame!!

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?