Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje imate spodnje perilo? 14.9.2008 17:46:02
|
|
|
|
klavdiy4
|
čaw! Jaz jih imam v manjši omarici ...Predlagam, da si kupiš kakšno omarico ali kaj podobnega ......... čaw
|
|
|
|
RE: kje imate spodnje perilo? 14.9.2008 17:49:53
|
|
|
|
juniorka
|
Jaz bi kakšne pletene košare imela, pa samo zapelješ na polico, pa še ne vidi se, če je omara odprta.. Sem jih pa tudi v Ikei vidla . Al pa plastične... Drugače pa v nočno omarico Sem pa imela previjalno brez predalov- popolnoma nefunkcionalna. Jaz prisegam na predale od takrat, sem komodo nabavla s 6 predali, spravim not vse cunje od malega, pa moje 'male' stvari!
|
|
|
|
RE: kje imate spodnje perilo? 14.9.2008 17:51:27
|
|
|
|
eya
|
hehe, mogoče pa skočim še enkrat v Avstrijo, saj vinjeto še imam za 10 dni
|
|
RE: kje imate spodnje perilo? 14.9.2008 17:57:27
|
|
|
|
Sulfinija
|
V splanici v predalih izvlečnih v enem jaz v enem mož nekaj nekaj najnujnejše pa v kopalnici v kopalniškem bloku. LP Mojca
|
|
RE: kje imate spodnje perilo? 14.9.2008 19:14:33
|
|
|
|
Anonimen
|
V interšparu so imeli dobre škatle prejšn tedn. Sam na viču jih ni več, sm vse jaz kupila
|
|
|
|
RE: kje imate spodnje perilo? 14.9.2008 22:13:15
|
|
|
|
AinB
|
Kaj pa ti kovinski oz. žični elementi, ki jih lahko naknadno montiraš v omare. Imajo jih npr. Izi Mobili. Drugače sem pa kar simpatične PVC košare videla v Lesnini na Brdu.
|
|
|
|
RE: kje imate spodnje perilo? 14.9.2008 22:17:40
|
|
|
|
Mišni
|
Jaz jih imam v tistih plastičnih gajbicah, ki jih po vseh Merkurjih, Obijih, Sparih, Mercatorjih in kaj jaz vem kje še vse prodajajo.
|
|
RE: kje imate spodnje perilo? 14.9.2008 22:28:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Na riti Shranjujem ga pa v predalu od psihe.
|
|
|
|
RE: kje imate spodnje perilo? 14.9.2008 23:10:41
|
|
|
|
lelaval
|
V kopalnici - je še najbolj priročno, ko se stuširaš.
|
|
RE: kje imate spodnje perilo? 15.9.2008 8:20:51
|
|
|
|
Drnula
|
Jaz imam v lesenih kišticah, ki jih kupiš v Bau ...Bau ... hausu?? ali maxu?? Sicer sem kot otrok imela spodnje preilo v omari, zloženo po kupčkih in mi je zelo odgovarjalo. Zdaj imam pa zmetano v teh škatlah, pa mi tudi paše čeprav je manj urejeno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?