|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje dobiti takšne obleke na štajerskem??????
31.5.2011 10:20:29   
kaboname
Ker gremo čez en dober mesec na poroko rabim seveda nekaj za oblečt všeč mi je nekaj v takem stilu , tole sem najdla na netu od byamerican ta trgovina pa je v ljubljani jaz pa iščem če bi kaj takega našla na našem koncu.

user posted image

user posted image
tale zgoraj mi je full všečuser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image
pa tale zgoraj tudiuser posted image user posted image user posted image

user posted image

torej kje bi nekaj v tem stilu lahko našla

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kje dobiti takšne obleke na štajerskem??????
31.5.2011 14:07:29   
Zoja Lara
Po moje v Zari

Zdaj sem mamica, jupiii.

(odgovor članu kaboname)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.5.2011 14:10:24   
posh
kaboname, če veš kaj hočeš, si daj lepo zašit pri šivilji. V Zari pa jaz nisem videla takšnih oblek.

(odgovor članu Zoja Lara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.5.2011 16:03:32   
Tejči
V Cityju (Paris, Tkanina), Modiana. 

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2011 16:26:01   
mika
Dvomim, da boš takšne obleke dobila pri nas...mogoče kaj podobnega. Jih boš pa ziher dobila v Zagrebu v Importane center npr.. Tam je en kup butikov s takšnimi oblekami. Izbira prav teška....bi kar vse imelauser posted image

K šivilji jaz ne bi šla, ker ne vem za nobeno, ki bi tako šivala, da se ne bi vidlo, da je obleka zašita 'doma'.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.5.2011 18:16:06   
zmajaz
Zero pa orsay znata met kaj podobnega včasih - sploh zero (ta je zdaj sicer samo še v Evroparku v MB, v City centru v Celju pa ga ni več)

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu kaboname)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.5.2011 18:22:11   
krisv
V Orsay-u v Celju je sodelavka kupla podobno v črno-beli kombinaciji, pred kakim mesecem. 

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.6.2011 7:30:19   
majčica1508
Kje v LJ je taka trgovina in kakšne so cene............

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.6.2011 8:28:12   
november2010
by american. majo take sprejemljive cene, da se niti ne splača dat šivilji šivat.

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.