|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje dobim nosečniške hlače
3.5.2005 7:19:19   
Meggi

Jutri grem v LJubljano na NS in hkrati na lov za enimi preprostimi športnimi nosečniškimi hlačami. Praktične se mi zdijo one v pasu na elastični patent. Imela bi rjave ali sivo zelene barve, z žepi ob strani. A na našem Ce območju jih nisem našla prav tako ne v HM mB.

Kje jih najdem?

Ali jij morda katera ne rabi več in jih proda?
Neposredna povezava do sporočila: 1
3.5.2005 7:34:02   
Lunca1
Ne vem točno za take, imaš pa nosečniške trgovine v BTC-ju (Baby center, hala A), pa tudi v centru blizu Robovega vodnjaka - Popek. Ljubljanski HM ne vem koliko ima nosečniških cunj. Jaz sem drugače kupovala v Avstriji C&A. Kavbojke pa so mi bile najboljše od Popka.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2005 7:34:55   
.ču
Jes mam zametne dvojne-modre in rjave-ful lepe,samo kolk ti bo zamet zdej koristil pa ne vem:zmeden:
Sm jih pa kupila v Lj v trgovini Kepca v BTC-ju.
Pa tud cene so kr zmerne:)

Ce bi moje slucajn prsle v postev,se pa oglasi privat.

Cao:)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2005 8:26:25   
HuAnita
Meggi, imam sicer narejene po meni, so pa črne, iz lahkega matariala (sem jih nosila do konca septembra, z žabami), so pa take na preklop, res ful lepe in originalne, rastejo z bušijem, pa še zelo seksi si videti v njih. Trenutno jih ima ena kolegica, ki je svoje že opravila nekaj dni nazaj - :modri:, če pa jih rabiš, sporoči, jih grem iskat in ti jih posodim. So pa res hude.;)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.5.2005 8:26:49   
HuAnita
narejene po meri - se vidi, da sem spala le 2,5 ure:((

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.5.2005 9:17:06   
Annny
Jaz ti tudi priporočam Popek...so pa cene 12-15000 sit. Odvisno, kakšno postavo imaš. Lahko bi šla tudi v Benetton (npr. meni so tam ogrooomne hlače).
Lp

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.5.2005 10:02:14   
.ču
Jes sm v Kepci dala 6500,pa jim prov nč ne fali-hlačam mislm:)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.5.2005 10:35:00   
pravljica
če si že bila v MB, škoda da nisi šla do MA-MI...tam imajo točno takšne kot opisuješ...tanke, športne, s široko elastiko v pasu, z žepi ob straneh...res so ful dobre, barve pa črne, bež, zelene, sive...sama imam bež in sem zelo zadovoljna...sem se komaj zadržala, da nisem kupla še enih :)...če jih v lj ne boš dobila, se ti splača še enkrat pripeljat do MB

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.5.2005 11:38:18   
karmy
v ljubljani je bla ena trgovina z nosecniškimi oblekami ampak se ne spomnim kako se imenuje.. vem da se je preselila v btc... neki francoski naslov trgovine je... :zmeden2:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.5.2005 12:33:16   
Meggi

Punbce hvala, zdaj sem vam pa dolžna reportirat.

V Lj HM sploh NIMAJO nič nosečniških cunj- groza. Sem bila tud šokirana, se mi zdi da tud za ženske nasploh ni kaj najdit- al pa tud mi je padla volja ko ni blo nič zamene (no razn en modrc in kopalke za malo princesko).
V Kepici so se mi zdele take velke hlače. Fajn je da jih lahko dolgo nosiš pa da nisi kot da bi bil v vreči.

V MB pa res nisem vedla da je še kaj. Kje pa je ta MA-MI.
Zdaj vidim da sem premalo gobčna. Sem zadnjič na eni vidla take hlače - in je NISEM vprašala- zdaj pa mam- pustolovčšino. Mi je pa res brezveze devat 15 čukov pol jih pa mam 4 mesece.

Huanita- se slišma na privat- sem ti še nekaj dolžna ne. A sem sedaj res do pon. še bivakirana doma in me Celje še ne bo vidu-

Iz debate o hlačah- taaaaaaako pismo. Čao punce.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.5.2005 15:41:45   
pravljica
meggi pobrskaj malo nazaj o trgovini ma-mi

na poštni ulici je, tam zraven benetona s spodnjim perilom, nasproti čokoladnice in mamite...prej je bil tam wit boy...trgovina je na vogalu
takšne hlače boš 100% našla

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.5.2005 9:35:04   
Meggi
Čipsy- hvala za točne info. So pa cene res kar krepke. Kaj praviš jih bi še lahko nosila tudi po koncu nosečnosti ?

Ali ima katera takšne rabljene in jih proda?

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?