Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kje dobim nosečniške hlače 3.5.2005 7:34:02
|
|
|
|
Lunca1
|
Ne vem točno za take, imaš pa nosečniške trgovine v BTC-ju (Baby center, hala A), pa tudi v centru blizu Robovega vodnjaka - Popek. Ljubljanski HM ne vem koliko ima nosečniških cunj. Jaz sem drugače kupovala v Avstriji C&A. Kavbojke pa so mi bile najboljše od Popka.
|
|
|
|
kje dobim nosečniške hlače 3.5.2005 7:34:55
|
|
|
|
.ču
|
Jes mam zametne dvojne-modre in rjave-ful lepe,samo kolk ti bo zamet zdej koristil pa ne vem:zmeden: Sm jih pa kupila v Lj v trgovini Kepca v BTC-ju. Pa tud cene so kr zmerne:) Ce bi moje slucajn prsle v postev,se pa oglasi privat. Cao:)
|
|
|
|
kje dobim nosečniške hlače 3.5.2005 8:26:25
|
|
|
|
HuAnita
|
Meggi, imam sicer narejene po meni, so pa črne, iz lahkega matariala (sem jih nosila do konca septembra, z žabami), so pa take na preklop, res ful lepe in originalne, rastejo z bušijem, pa še zelo seksi si videti v njih. Trenutno jih ima ena kolegica, ki je svoje že opravila nekaj dni nazaj - :modri:, če pa jih rabiš, sporoči, jih grem iskat in ti jih posodim. So pa res hude.;)
|
|
|
|
kje dobim nosečniške hlače 3.5.2005 8:26:49
|
|
|
|
HuAnita
|
narejene po meri - se vidi, da sem spala le 2,5 ure:((
|
|
|
|
kje dobim nosečniške hlače 3.5.2005 9:17:06
|
|
|
|
Annny
|
Jaz ti tudi priporočam Popek...so pa cene 12-15000 sit. Odvisno, kakšno postavo imaš. Lahko bi šla tudi v Benetton (npr. meni so tam ogrooomne hlače). Lp
|
|
|
|
kje dobim nosečniške hlače 3.5.2005 10:02:14
|
|
|
|
.ču
|
Jes sm v Kepci dala 6500,pa jim prov nč ne fali-hlačam mislm:)
|
|
|
|
kje dobim nosečniške hlače 3.5.2005 10:35:00
|
|
|
|
pravljica
|
če si že bila v MB, škoda da nisi šla do MA-MI...tam imajo točno takšne kot opisuješ...tanke, športne, s široko elastiko v pasu, z žepi ob straneh...res so ful dobre, barve pa črne, bež, zelene, sive...sama imam bež in sem zelo zadovoljna...sem se komaj zadržala, da nisem kupla še enih :)...če jih v lj ne boš dobila, se ti splača še enkrat pripeljat do MB
|
|
|
|
kje dobim nosečniške hlače 3.5.2005 11:38:18
|
|
|
|
karmy
|
v ljubljani je bla ena trgovina z nosecniškimi oblekami ampak se ne spomnim kako se imenuje.. vem da se je preselila v btc... neki francoski naslov trgovine je... :zmeden2:
|
|
|
|
kje dobim nosečniške hlače 6.5.2005 12:33:16
|
|
|
|
Meggi
|
Punbce hvala, zdaj sem vam pa dolžna reportirat. V Lj HM sploh NIMAJO nič nosečniških cunj- groza. Sem bila tud šokirana, se mi zdi da tud za ženske nasploh ni kaj najdit- al pa tud mi je padla volja ko ni blo nič zamene (no razn en modrc in kopalke za malo princesko). V Kepici so se mi zdele take velke hlače. Fajn je da jih lahko dolgo nosiš pa da nisi kot da bi bil v vreči. V MB pa res nisem vedla da je še kaj. Kje pa je ta MA-MI. Zdaj vidim da sem premalo gobčna. Sem zadnjič na eni vidla take hlače - in je NISEM vprašala- zdaj pa mam- pustolovčšino. Mi je pa res brezveze devat 15 čukov pol jih pa mam 4 mesece. Huanita- se slišma na privat- sem ti še nekaj dolžna ne. A sem sedaj res do pon. še bivakirana doma in me Celje še ne bo vidu- Iz debate o hlačah- taaaaaaako pismo. Čao punce.
|
|
|
|
kje dobim nosečniške hlače 6.5.2005 15:41:45
|
|
|
|
pravljica
|
meggi pobrskaj malo nazaj o trgovini ma-mi na poštni ulici je, tam zraven benetona s spodnjim perilom, nasproti čokoladnice in mamite...prej je bil tam wit boy...trgovina je na vogalu takšne hlače boš 100% našla
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?