|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje čutite otročka
25.3.2009 20:28:01   
avgust09
hej punce

sem v 23. tednu in me zanima kje vi čutite user posted image ? jaz ga zelo nizko par cm nad sramno kostjo oz. zelo blizu mehurja?

hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kje čutite otročka
25.3.2009 20:30:02   
tia12
Čisto normalno.

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu avgust09)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2009 20:30:51   
tia12
In pa večji kot bo oz. višja ko bo nosečnost višje in močneje boš otročka čutila.

LP,

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2009 21:56:42   
daisyb
oj,

jaz sem v 27 tednu in ga tudi zelo pogosto čutim zelo nizko...drugače pa na vseh straneh....prav na vrhu oz. pri rebrih ga edino v postelji čutim....čez dan ga pa nikoli ne čutim zgoraj.

(odgovor članu avgust09)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2009 8:53:00   
5ra83
Jaz sem v 21. tednu in sem komaj prejšnji teden začela čutiti neke mehurčke. Zdaj pa se mi zdi, da je že podobno brciki, vendar tudi zelo nizko. Sem imela sedaj morfologijo in mi je ginekologinja rekla, da ni nič narobe, tako, da mislim, da je tudi to normalno.

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.3.2009 10:29:32   
LERO
Jaz ga že od začetka čutim čisto nizko. Zdaj sem v 26 t in je še vedno vpet med medenični kosti. Verjetno me od tega tud vse boli. V prvi nos. pa so bile brcike že od vsega začetka povsod.

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2009 17:28:46   
avgust09
oooo super, hvala za odgovore.....sem prav vesela da vse isto čutimo, ker sem se že bala da ga čutim prenizko user posted image

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2009 18:43:57   
anika87
Ojla!
Jaz sem tut že študirala, če druge čutite otroka tako nizko, ker jaz ga večkrat čutim nizko kot višje. Brcal je že vsepovsod, ampak najvčekrat mi brcne nekam nizko, kot da hoče porint nogico čez nožnico ven user posted image
Včeraj popoldan sem pa čutla, kot da skače po trampolinu user posted image user posted image user posted image
Aja, sem v 26. tednu.

(odgovor članu avgust09)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.3.2009 19:03:18   
tia12
Še prehitro bodo brcike v rebra...znajo zlo bolet....tko da kar počas...ko bo čas tudi ve pridete na vrsto.user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?