|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje...
23.11.2005 21:21:30   
smeja2
...majo kakšen dober kombinezonček. Sm dons bla v btc (h&m, zara, BC, mothercare) pa nism nč pametnga dobila!
A mate kakšno idejo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kje...
23.11.2005 21:27:25   
Anonimen
Če boste kaj po Bledu hodili, lahko v Sončku pogledaš. Ponavadi so imeli kar v redu za take majhne pikce. Drugače pa ti ostane še Avstrija in C&A.

(odgovor članu smeja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2005 21:30:42   
smeja2
pa še to...kaj je boljš: da kupm tak kombinezonček z nogcami al kr tako vrečo z rokavi in kapuco??

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2005 21:41:38   
Anonimen
Vrečo, definitivno. Pa še bolje je, če je iz kakšnega nedrsečega materiala, kakšnega kosmatega ali kaj takega, ker un material, iz katerega so bunde, ful drsi. Pa ti potem otrok ful drsi v naročju. No ja, saj ni tako hudo, da bi ti po tleh padel, ampak je res veliko bolje, če ni iz "bunde". Preverjeno.

(odgovor članu smeja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2005 21:56:26   
urbancek
V Sončku je poden - sem bila pred dvema dnevoma. Tudi jaz ga namreč iščem za ta malega in za večjega.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2005 9:59:16   
janjja
Na vrečo je boljše ker prej oblečeš, pol ko že mali hodi je drugače. Jaz sem ga lani v Avstriji kupla, drugače pa so jih za 10000jurjev imeli v Baby centru, saj pravim to je bilo lani ker mi letos že hodimo in se prav ta vikend odpravljam v Avstrijo po njega.

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2005 13:53:08   
Sugy
jest tud razmišlam al vrečo al kombinezonček, sam z vrečo ga pa ne morš dat v avtosedež...

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.11.2005 18:49:09   
jakaracman
Kupila v petek ful luštkan kombinezonček Chicco-tov v novi trgovini BTC hala A.Nekaj,predvem manjših št. imajo tudi v mestu .Ful zadovoljna, notri podložen s thermomore- termo izolacijouser posted image .Jaz bi kupila komb. z nogicami, posebej, če gledaš da je zima lahko dolga in, da bomo sončke tlačile notri lahko še marca( mislim, da bo pač otrok takrat večji in če je v vreči, ga ne moreš zapeti ne v lupinico, ne v voziček.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.11.2005 19:08:23   
smeja2
sugy sej ene vreče majo tako lukno za pas od avtosedeža
sam ne vem...bomo še vidl kaj se bomo odločil
jakaracman kje v mestu je chicco...a tam na koncu stare ljubljane pr uni hiši k gre čez cesto??

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.11.2005 19:44:16   
san
na wolfovi, malo višje od prešernovega spomenika, če greš proti zvezda parku
v nami in benettonu imajo tudi kar nekaj lepih, no vsaj imeli so jih
lp

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.11.2005 19:45:24   
san
chicco je na wolfovi - sem zgoraj tako čudno napisala, da ne vem če se razumeuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.11.2005 21:30:30   
Katrin
Tudi mi smo se danes potepali po City parku, pa imajo ful stvari: in bundice in zimske pajace, vreče....

lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.