|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kivi
28.2.2005 20:36:48   
taj2004
Zanima me ce koscicke ki so v kiviju skodijo??

Taj ima sicer 6 mesecev..:bravo:
Jaz jih sicer cistim oziroma mecem stran pol kivija:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kivi
28.2.2005 20:39:04   
KIRA
a ne spada kivi med agrume??? jaz sem nekje brala da agrume ne priporočajo, glih tak okot mleko in čokolado, pa jagode - ker so baje alergeni.
sam po mojem pri tem tudi malo pretiravajo.

po mojem koščice nič ne motijo. lahko jih pa vzameš ven,če jih težko požira. a rad je kivi? mu ni prekisel??? jaz moji še nisem dajala kaj takega.
sam cedevito, pa tud ne več kot en požirek - ker mi kozarec z rok vleče, ko pijem - hoče vse koštat.

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kivi
28.2.2005 20:39:21   
mamsi
A lahko kivi je? Kaj pa mandarine in pomaranče?

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kivi
28.2.2005 20:39:25   
HuAnita
ne spada to med agrume - ki naj bi se jim sprva izogibali :zmeden2:

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kivi
28.2.2005 20:39:45   
puri
Mislim, da to nič ne škodi! Jaz jima dajem celega:)

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kivi
28.2.2005 20:42:48   
bskrle
Pri nas je ritka rdeča, če dajem kivi.
Tako majhnemu dojenčku ga jaz osebno še ne bi.

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kivi
28.2.2005 20:43:10   
taj2004
Taj ga ima zelo rad mu ga zmiksam z navadnim jogurtom in to je njegov zajterk, ali pa jogurt in jagode...Ce pa je prekislo dam mickeno zlicko medu not..

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kivi
28.2.2005 20:44:05   
Bela
Moj brat pa ma hudo alergijo na kivi, uvajali pa naj bi ga tam po devetem mescu, če se ne motim...

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kivi
28.2.2005 20:45:15   
puri
Mandarine in pomaranče je men babca rekla, da mu lahko dam že kmalu (od petega do šestega meseca), samo da naj mu dam najprej drugo sadje, potem pa lahko začnem tudi s pomarančam!:)

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kivi
28.2.2005 20:59:44   
Willson
Med se odsvetuje vsaj do enega leta starosti, ker je težko prebavljiv in povzroča alergijo na čebelje pike. Kivi spada med agrume in naj ga dojenčki prav tako nebi uživali do približno enega leta. LP

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kivi
28.2.2005 21:02:13   
taj2004
Kaj pa ce vse te stvari otriku ne skodijo????

Oziroma pasejo fino se naje pa se prebava se uredi???

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kivi
28.2.2005 21:13:11   
Titty
taj2004 absolutno vse kar si naštela, to je jogurt,jagode, kivi...naj se nebi dajalo otrokom do dopolnjenega 9.meseca oz. jagode celo po 1.letu.

Čudno se mi zdi, da si si sploh upala mu dat (moj je star 5,5 mes. pa mu ne bom še dala teh stvari).
Kakor praviš,pa,da otroku nič ne škodi, jih kar nadaljuj ampak zelo redko (absolutno ne vsak dan).

LP,T.

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kivi
28.2.2005 21:16:18   
Willson
Po smernicah otroške prehrane pediatri odsvetujejo uživanje medu in kivija do približno 1. leta. Ti pa najbolje veš , če daš kaj na te nasvete ali pa ne. Zdaj alergije se lahko pojavijo tudi kasneje. Meni osebno se Otročki pri 6m še zdijo premajhni za kivi in med. Seveda pa vsaka mamica pozna svojega otročka in vidi kaj mu paše in kaj ne. Ja od kdaj pa mu daješ to dvoje? lp

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kivi
28.2.2005 21:22:26   
Anonimen
Ne, od kivija peške ni treba stran metati, saj so čisto mehke. Tudi jaz sem kivi Tiborju dajala že zgodaj in tudi mu je fino uredil prebavo oziroma je po kiviju kakal, če je bil zaprt. Medu mu pa res do enega leta nisem dajala, po enem letu ga pa ni maral...

(odgovor članu taj2004)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   kivi
28.2.2005 21:28:40   
Alika
Jz pa sem kivi dolg časa pretlačla čez cedil,da sem odstranla pške.Med pa sigurno nosm dajala pred enim letom.Še jz si ga nism upala jest dokler sm dojila...

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kivi
28.2.2005 22:41:23   
mata
Ne vem kako je s kivijem, ampak glede agrumov je meni rekel pediater, da naj pupi dajem za uvajanje v gosto hrano sok pomaranče!!! in kasneje čez par dni še banano in naribano jabolko skupaju zalito s polovičko pomaranče! To so baje najnovejše dogme glede prehrane dojenčkov! Tudi jaz sem čudno gledala, ampak ji dajem tako kot je rekel in nima nobene alergije in super prebavo, ker banana in jabolko, če sta zalita s pomarančo ne porjavita in sta lažje prebavljiva. Mi to delamo od malo manj kot petega meseca in nam je super! Drugače pa res še vedno povsod piše, da agrumov pa že ne... :zmeden2: Vsak za svojega otroka ve kaj mu paše... vsekakor raje vidim, da gre kakat redno vsak dan, kot pa da ji kakšna banana obvisi v črevesju.

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kivi
1.3.2005 8:37:12   
dory
Oh Maj je pri teh mesecih tud ze kivi jedu..pa ni blo panike...mel pa je pikasto rito,ce sem mu dala pomaranco,zato sem tle bolj pazljiva..

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?