|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kilogrami - oktobrke
20.6.2005 8:48:10   
Tejčika
Pozdravljene,

jaz sem cisto obupana....

v tocno enem mesecu sem se zredila 6 kilogramov,...pa ne mmorem rect da bi vec jedla kot sicer:((

danes imam zdravnika, in sem cisto obupana! po mojem me bo zelo kregala! :zmeden:

sem v 24 tednu in imam vse skupaj 10 kilogramov vec!

kako pa kaj vasi kilogrami?

Prijeten dan vsem skupaj,...:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   kilogrami - oktobrke
20.6.2005 8:51:59   
Teni_
Upam, da ne zameriš, ker sem se oglasila, kljub temu, da nisem oktoberska.

Jaz sem se v 1.nosečnosti v 6. mesecu zredila za 6 kg. Nisem bila pretirano kregana, je pa rekla, da naj fejst pazim, ker to pa je resnično preveč. Kaj moram, če se mi je pa ravno tisti mesec nenormalno luštalo sladko. Pazi v naprej, pa bo. Problem je samo potem dol spravit in to je meni vedno znova poudarjala. Ja, pa še prav je imela. Zdaj pa pazim kot zmešana kaj dam v usta.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
20.6.2005 8:56:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tejčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   kilogrami - oktobrke
20.6.2005 9:16:34   
cmokec
Jaz sem v 23t, pa imam +8 kg. G. pravi, naj bolj pazim na težo, jaz sem pa tako lačna.:ups: Pa bolj se obremenjujem kaj in kolk jem, kot prej.

Drugače pa ne vem, zakaj nas zdravniki tako kregajo. Al pridobljena teža upliva na otročka, al samo skrbijo, kake bomo po porodu? Res ne vem.

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kilogrami - oktobrke
20.6.2005 9:32:16   
Teni_
Če se preveč zrediš lahko vpliva tudi na otroka, ki lahko ima diabetes ali nekaj takega. Sem že pozabila. Če pa je to res pa ne vem. Mogoče v nekaterih primerih je.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kilogrami - oktobrke
20.6.2005 9:36:34   
Matej@
Tejčika, z mano je enako - 24t in +10kg, čeprav vsak reče, da se mi niti ne vidi. Ne vem, najbrž morm bit vesela, da se je ,,lepo porazdelilo'' vsepovsod malo - v tazadnjo, v stegna, v roke, trebuh, pa eno piko v prsi, ki so ble prej bolj miniči 8). Js tut dokaj normalno jem, bi rekla, da sem morda od občasnega prenažiranja pridobila 2kg več, kot bi jih sicer, vse ostalo pa očitno gre pripisati pikcu. Na začetku sm imela (pri 164cm) ca 58 kg, no zdaj pa... Ampak moja G prav nč ne omenja kg...

Ti se nč ne sekiraj, :nosecka: ni čas za hujšanje, če si bolj športne narave, ne dvomim, da bo vse pridobljeno šlo po porodu dol. Ne pa pozabit, da v vsakem primeru tudi z leti pač pridobimo kakšen kg več.

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kilogrami - oktobrke
20.6.2005 9:55:36   
AKŠ
tudi jaz sem v 23t, pa sem jih pridobila do prejšnjega pregleda +6...torej sedaj je sigurno še kakšna več :zmeden:

če je pa tplk luštno jest - sam men se zdi da jem isto kot sem prej....kaj pa vem...

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kilogrami - oktobrke
20.6.2005 9:56:01   
cukrček0
Kaj boš pa rekla na tole: 10-tednov, + 5 kg, sam jaz pojma nimam, kak sem jih dobila, pomoje je od tega 80% vode, tko da se ne sekirej, sem na slabšem:)

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kilogrami - oktobrke
20.6.2005 9:58:45   
atasan
Po moje se ti ni trba preveč sekirat, če ne bo tudi naslednje mesece enako. Moja ginekologinja, menda nič ne krega (vsaj slišala še nisem, pa kar nekaj kolegic hodi k njej). Drugače je pa nevarno če se ti poviša pritisk, če zatekaš, nosečniški diabetes... Ampak to lahko doleti tudi tiste ki se ne zredijo veliko)

Jaz sem se do sedaj zredila 5 kg (prej pri 164 cm, 58 kg). Ampak bolj malo v trebuh. Najbolj rastejo rit, stegna in prsi, pa mišična masa se mi je verjetno tudi precej zmanjšala in jo je zamenjal špeh! Če imam slab dan se ne smem pogledat v ogledalo, se mi zdi da sem obupna.

Bo že, sej potem zna it hitro dol (vsaj prvič ni bilo problemov).

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kilogrami - oktobrke
20.6.2005 10:04:33   
žužu
tejčika, ne sekirej se!!!
verjemi, da je tako hiter skok teže le zaradi zastajanja vode v telesu. glede tega pa ne moreš veliko narediti. ti pa zagotavljam, da ko boš rodila, boš takoj šla dol s kilami. jaz imam vedno težave z zastajanjem vode. je pa potem bolj fletno, ko kuj po porodu shujšam za 15-20kg:bravo::bravo:

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kilogrami - oktobrke
20.6.2005 10:12:32   
Udb
23t +2kg

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
20.6.2005 10:17:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tejčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   kilogrami - oktobrke
20.6.2005 10:19:55   
cukrček0
Udb................. kako to? :bravo::bravo:

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kilogrami - oktobrke
20.6.2005 10:30:17   
Udb
cukrček...kaj pa vem...ful mi nič ne paše JEST! Se moram kar potruditi, da nekaj pojem!

Sicer se pa ni za sekirat - pri 172cm imam trenutno 72kg! Tako da je še dovolj zaloge!! :)-

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kilogrami - oktobrke
20.6.2005 10:38:36   
bambi
Tejčika, nič sekirat, tudi jaz imam +10 kg, pa sem komaj v 22. tednu. Sicer sem prve 3 mesece pridobila 5 kg, kljub slabostim, sedaj gre bolj počasi gor.... pa vseeno je +10. Bomo se obremenjevali po porodu. Meni G do sedaj še ni nič rekel....

Jaz pa sem danes bila na morfologiji in je vse BP. Sem v 9nebesa. Izvedela sem, da imamo punčko in sem se že najmanj 5x zjokala od sreče. Naš :angel: Lea bo dobila sestrico. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: No, saj bi verjetno enako reagirala, če bi mi rekel, da je fantek.... saj veste, hormoni delajo....

Sedaj pa se sploh ne morem učit in se samo smejim sama sebi, božam bušija in se občasno zjočem.....:):):):):):):):):):):):):):):):):)

LP Bambi9nebesa

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
20.6.2005 10:58:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tejčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   kilogrami - oktobrke
20.6.2005 11:03:53   
cmokec
Bambi, prov čakala sem, kdaj se boš oglasila. Še meni si polepšala dan, ko berem veselo novičko, da je vse v redu. A punčka bo. Bravo še enkrat za mamino princesko. :bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa

Nalin, jaz sem pred enim tednom klicala na številko od Pušenjaka za morfologijo in datum dobila za jutri. Natančno v 5 dneh sem prišla na vrsto.
Probaj mogoče ti uspe priti takoj na vrsto. Je pa 12.000 SIT za plačat. Povej tudi, da si skeptična glede izvida UZ in te bodo bolj resno jemali. :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   kilogrami - oktobrke
20.6.2005 11:05:06   
AKŠ
nalin morofologija je možna od 22-24t. Tako da še vedno lahko greš.....na drugo mnenje....

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
20.6.2005 11:08:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tejčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   kilogrami - oktobrke
20.6.2005 11:25:28   
nana 27
Tudi jaz sem brala zgodbo od Bučike :(

Vsak ginekolog je samo človek in se lahko tudi zmoti. Jaz imam dr. Strahovo v Domžalah pa je tudi morfologija zelo hitro potekala. Bila sem tako pod vtisom videnega, da nisem nič dosti spraševala..zadovoljila sem se s tem, da je vse bp. Na tvojem mestu bi šla še kam drugam naredit morfologijo (npr. Pušenjak, ki ti vse še posname in ima tudi 3D ultrazvok).

Ob Bučikini zgodbi pa je tudi mene postalo zelo strah, da bi bilo z otročkom kaj narobe. Še ena je napisala podobno zgodbo. Kar streslo me je. Na Pušenjakovem forumu sem brala, da je Downovega sindroma več kot v preteklosti, ker ženske rodijo kasneje.

Držim pesti, da bodo naši otročki zdravi in da ne bo presenečenj ob porodu! Mislim, da bo tudi pri tebi dodaten ultrazvok pregnal vse strahove. Za Tataloviča sem do sedaj slišala same pohvale, tako da moramo le :nosecka: biti malo bolj zahtevne in več spraševati.

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   kilogrami - oktobrke
20.6.2005 11:45:04   
cmokec
Nalin, ne jokat. Verjetno so mal tudi hormoni krivi, pa si tolk zaskrbljena. Vsak G. ima kak primer z žalostno zgodbo, to je neizogibno.

Raje čimpreje pokliči in se nekje drugje naroči. Če je problem denar sem ti z veseljem pripravljena pomagat. Ti mi samo piši, če slučajno rabiš pomoč. Boš vidla, da bo vse v redu.

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
20.6.2005 11:54:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tejčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
20.6.2005 11:58:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tejčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   kilogrami - oktobrke
20.6.2005 12:01:39   
KIRA
tejčika ne se sekirat. to i nič takega.
ko sem bla lani med nosečnostjo v bolnici na ginek. sem bla skup z eno, ki se je zredila za 29 kg. pol sem jo pa čez pol leta (teden dni po mojem odpustu je rodila), srečala, je bla pa suha kot drot. je skor ne bi spoznala, pa me je spomnila, kje sve se vidle...

sicer pa se jaz med nosečnostjo ne redim. pri prejšnji se nisem, pa pri tej tudi ne. sem se 2 dni nazaj tehtala. najbrž zato, ker sem že drgač pretežka in mam bolj rubensovo postavo, pa so mi sedaj te muke s kilogrami prišparane.

jutri, če bom imela pregled in UZ, pa vam bom naprej poročala. tud o tem pikanju v nožnici, ki se mi včasih pojavlja.
Lp

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   kilogrami - oktobrke
20.6.2005 12:44:58   
MojcaG
ahoj..

jaz sem se prejšnji mesec zredila 4 kg, potem sem pa ta mesec pazila, kaj jem in se kar nazaj držala, pa sem se zredila 3 kg!!! :zmeden::zmeden::zmeden:
tako, da.. brezveze, jaz samo pogledam hrano, pa če sam peteršilj, pa se zredim.:)- vse skupaj že 10 kg, pa noben na pogled ne ugane, da sem se toliko zredila. pač bila sem zmeraj presuha. največja finta je, da sem brala, da se pri dvajsetih tednih šele začneš redit!! ZAČNEŠ REDIT! jaz sem pa v 22 tednu, tako da jao meni. :)-:)-:)-
nič sekirat, nima smisla.:)

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?