|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kilogrami
3.8.2005 12:32:46   
m jana
Hej punce! Zanima me koliko kilogramov vam je ostalo po nosecnostih? In koliko ste se zredile med?
Jaz sem obakrat pridobila cca.16 kg! Ostale pa so mi cca.3! Pa ve?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kilogrami
3.8.2005 12:35:11   
morska deklica
Jst sem jih prav tako pridobila 16,pol ko sem rodila sem jih takoj izgubila(carski rez),kor so mi šli pa na porodniški(čokoladice in podobno).

(odgovor članu m jana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kilogrami
3.8.2005 12:35:44   
kofetek2010
prvič sem pristala na +20, izgubila vse v 6 mesecih in jih tudi obdržala :)
sedaj jih imam že +10, tako da pričakujem, da bom spet pristala na enih +20 :( a vem, da bom potem vse izgubila :)-

(odgovor članu m jana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kilogrami
3.8.2005 12:36:25   
Ro-La
leto in pol po porodu +7:(, v času nosečnosti pa +25:((:((

(odgovor članu m jana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kilogrami
3.8.2005 12:38:42   
m jana
Hej mene najbolj moti ta odvecna koza na trebuhu! Pa saj to najbrz ne bo nikoli izginilo!:((

(odgovor članu m jana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kilogrami
3.8.2005 12:38:45   
pravljica
+15...zdaj pa jokam ob ostalih 5 pred morjem :((

(odgovor članu m jana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kilogrami
3.8.2005 12:40:08   
m jana
Cuj pravljica! Meni so lepse zenske ki niso kosceno suhe v kopalkah! Ali mislis da se samo tolazim:zmeden2:?!

(odgovor članu m jana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kilogrami
3.8.2005 12:50:42   
lin
Zredila sem se za 10 kg, ko sem pršla iz porodnišnice sem imela enako težo kot pred nosečnostjo,samo hlač nisem spravla nase še ene pol leta po porodu,sem ma na tesno,6 mes po porodu pa komot.:bravo::bravo::bravo::ups:

(odgovor članu m jana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kilogrami
3.8.2005 12:52:51   
mehurčica
M jana, ti se kr tolaži.:)-

Jaz sem se zredila med nosečnostjo za dobrih 15kg. Sedaj imam 3kg manj, kot takrat, ko sem zanosila. Ampak, da se bom počutila res super v svojem telesu, bi pa rada še shujšala 2kg, zraven tega pa pridobila še malo mišic.:) Cca. 1 mesec sem si sedaj privoščila večkrat kake sladkarije in fejst kalorično hrano(mmm, tudi baklavo!:love: )in se na srečo nisem čisto nič nazaj zredila(sem namreč končno shujšala 5kg-v 1,5m).

Koliko pa si ti po porodu sedaj?

(odgovor članu m jana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kilogrami
3.8.2005 12:58:52   
m jana
24. septembra bo dve leti!
Danes imata obletnico! Cestitke!:rozica:
Morda pa je sedaj pravi cas za novega:duda:!
:)-:zmeden2:

(odgovor članu m jana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kilogrami
3.8.2005 13:00:00   
malika
prvič za 12 kg, šle so mi vse dol v 4 mesecih plus še dodatnih 5 kg.

Zdaj v drugo sem se zredila za 17 kg; rodit šla s istimi kilami kot prvič pa imam zdaj 10 dni po poordu še 10 kg viška.:((

Upam, da bo šlo lepo dol kot prvič

(odgovor članu m jana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kilogrami
3.8.2005 13:02:09   
m jana
Joj, deset dni! Lahko pridem cartat!
Seveda bo slo dol!

(odgovor članu m jana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kilogrami
3.8.2005 13:04:37   
Anonimen
Jaz jih takoj po porodu po moje sploh nise imela nič več, kot preden sem zanosila. Ne vem točno. AMpak kaj, ko sem se pozneje začela rediti!

(odgovor članu m jana)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   kilogrami
3.8.2005 13:09:11   
Ninica
Med nosečnostjo sem se zredila za 15 kil, po desetih dneh sem jih imela +5, zdaj ker pa dojim jih pa mam še -3 (sem shujšala - nehote)

LP

(odgovor članu m jana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kilogrami
3.8.2005 13:11:28   
mehurčica
M jana, nimava danes. Sva imela 25.7. pa se mi ne ljubi spreminjat. Ga bom kr raje zbrisala. Pa hvala!

Ninica, jaz sem dojila dobrih 12 mesecev pa se kljub temu ni nič premaknilo. Komaj ko sem nekala dojit, sem si lahko privoščila malo boljšo shujševalni varjanto.:)

(odgovor članu m jana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kilogrami
3.8.2005 13:18:15   
Tiki
Obakrat sem se v nosečnosti zredila za 20-21kg, zdaj sem pa že kar nekaj časa na svoji prednosečniški kilaži :).

(odgovor članu m jana)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kilogrami
3.8.2005 13:18:30   
JASNA D
V prvi nosečnosti + 13 kg. Vse šlo dol v sedmih tednih. V drugi nosečnosti + 12 kg, vse šlo dol v osmih tednih. Danes (10 mesecev po porodu) jih imam 5 kg manj kot pred prvo zanostivijo. Brez shujševalnih kur - deca in mož poskrbijo, da letijo kile dol kot nore :)-:)-:)-:)-:)-:)-.

Da pa ne bo izgledalo, kot da se vun mečem - za moje pojme, bi morala zdaj spet kakšno kilo gor dat, ampak ne na račun 3. nosečnosti. Lahko pa se skero kaj zmenim, pa skompenziramo:)-:)-:)-:)-

Trebuh? Ja, ta pa žal ostaja moj večni zvesti spremljevalec. Ampak se ne sekiram, ker ga imam od svojih rosnih najstniških let....

LP, Jasna

(odgovor članu m jana)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   kilogrami
3.8.2005 13:24:44   
pravljica
ja, m jana...ti se kar tolaži :)-
jaz sem 1. dojila 2 leti, pa je šlo več gor kot dol v tem času :(
zdaj bomo pa videli...pa saj ne gre sam za kg, gre za kompletno konstrukcijo...sam boki pa rit naj greta nazaj skupi, drugo bom že preživela

(odgovor članu m jana)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   kilogrami
3.8.2005 16:05:31   
Pikapolonica
V nosečnosti +7

Zdaj - teh 7, pa še -2.

Sem kar ponosna nase, čeprav jih imam še vedno nekaj preveč:((

No, pa saj :pika: moramo biti malo okrogelčkane.

LP, :pika:

(odgovor članu m jana)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   kilogrami
3.8.2005 17:34:26   
Maxica
Jaz sem se zredila nekako 11 kg, iz porodnišnice sem prišla s +4, ki pa sem jih izgubila zgolj in samo z dojenjem (pa še en kg dodatno):bravo::bravo::bravo:.

(odgovor članu m jana)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   kilogrami
3.8.2005 21:07:34   
Sarina
Jaz sem se v nosečnosti zredila za 18 kg.
14 jih je šlo bliskovito hitro dol, ostale 4 so me morile skoraj eno leto.
Zdaj je hčerkica stara 21 mesecev - pa imam 4 kg manj kot pred nosečnostjo, pa še kar se topijo, ker je mala fullll živec in še problemi s službo ;).
Ravno ko bom na teži, ki si jo želim pa bom verjetno spet zanosila ;) - pa bodo kg šle spet strmo navzgor ;).

(odgovor članu m jana)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   kilogrami
3.8.2005 21:15:45   
m jana

In se recept za to kako se prit na manjso tezo kot prej?
Saj vem: manj zri!:)-:)-

(odgovor članu m jana)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?