Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kilogramcki v nosecnosti 28.12.2004 19:35:38
|
|
|
|
Anonimen
|
aja sem v 19t:love:
|
|
|
|
kilogramcki v nosecnosti 28.12.2004 19:51:55
|
|
|
|
Pia73
|
Vidiš ti se ne rediš, jaz pa že zdaj v 10t 3/7 vem, da se bom zredila preveč,... A tudi po prvem porodu je šlo vse dol, sicer počasi a vendarle,... Za otročka pa se ni za bat, ker on itak vzame kar rabi, če tega ne zaužiješ pa vzame iz tvojih zalog, ki jih telo kljub temu, da nima preveč kg vedno ima.
|
|
|
|
kilogramcki v nosecnosti 28.12.2004 20:15:04
|
|
|
|
beba76
|
Ne sekiraj se preveč, ker se ti bodo kilogramčki šele sedaj začeli pošteno nabirati. No, vsaj pri nemi je bilo tako. Zdaj sem 26t2/7, pa sem pridelala 6 kg, od tega 4 kg v zadnjih 5-6 tednih. Torej....upaj, da jih na koncu ne boš imela preveč. Sicer se pa da vse dol spravit, ko maš delo z malčkom (jaz sem jih prvič 26, drugič 27:ups:)
|
|
|
|
kilogramcki v nosecnosti 28.12.2004 20:55:14
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe, ja to vem ja:)-mam probleme s tem, da se jih nimam nekam dosti, ko bom pa jih mela dosti, pa tudi nebo okei:)-
|
|
|
|
kilogramcki v nosecnosti 28.12.2004 21:01:33
|
|
|
|
bikica30
|
Nina_nana, jaz te povsem razumem. Sem v 23 tednu, zredila sem se 3kg in še vedno ne zgledam noseča, ampak bolj kot da sem se fino poredila v rit in trebuh. Pravijo, da nosim bolj zadaj...ampak me kar malo jezi :zmeden:, pri petem mesecu bi pa res lahko zgledala že bolj noseča. Sem se malo potolažila, ko sem v reviji nosečnica našla tole tabelo 'idealnega' pridobivanja teže: od 0 do 12. tedna: 0kg od 13 do 15. tedna: 0,75kg od 16 do 18. tedna: 0,9kg od 19 do 22. tedna: 1,4kg od 22 do 24. tedna: 0,8kg od 25 do 26. tedna: 0,9kg od 27 do 38. tedna: 6kg 39. teden: 0,25kg 40. teden: 0 SKUPAJ: 11kg Takole je v reviji, ljudje smo si pa različni... Upam, da sem kaj pomagala, LP
|
|
|
|
kilogramcki v nosecnosti 28.12.2004 22:27:38
|
|
|
|
tanaja*
|
hmm,jaz sem v 31.tednu, pridelala pa sem 20 kg. V prvi nosečnosi pa do 35.tedna 29 kg:(( lp,tanaja*
|
|
|
|
kilogramcki v nosecnosti 28.12.2004 22:29:27
|
|
|
|
_Arwen_
|
Jaz nisem ravno pravi naslov hehe, ker sem bila na predzadnjem pregledu težja za +24 kg, potem se pa sploh nisem hotla več tehtat:) lp
|
|
|
|
kilogramcki v nosecnosti 28.12.2004 22:49:43
|
|
|
|
spacey
|
Nika B. počasi ti sledim...hehe :)- Kar groza me je, ko moram na tehtnico. LP
|
|
|
|
kilogramcki v nosecnosti 29.12.2004 9:52:56
|
|
|
|
anne
|
Do konca 3 meseca sem pridelala le 1 kg. Potem pa so se kg začeli nabirati 300 na uro. Sedaj sem v 24 t, pa sem pridelala že dobrih 10 kg :ups: Finta pa je , da se mi razen trebuščka nikjer nič ne vidi. G. me ni še nič kregala. Zaenkrat... anne:sloncek:
|
|
|
|
kilogramcki v nosecnosti 29.12.2004 10:02:22
|
|
|
|
Majabo
|
ja kilogramčki,...jaz imam svojo tehtnico tut raj spravljeno na varnem, da jo ne vidim vsakič ko vstopim v kopalnico :)- pred nosečnostjo sem bila suhljata ko preklja, z ničemes si nisem mogla dvignit kilogramov, zdaj pa ravno obratno, kar pojem, se pozna :)- ampak....če prej nisem bla nikol lačna, pa tut zdej ko nosim malega ne bom! :bravo:
|
|
|
|
kilogramcki v nosecnosti 29.12.2004 10:21:57
|
|
|
|
Lunca1
|
Ojla1 Jaz sem od marca do septembra pridelala 3,5 kg, vse ostale pa do konca. skupaj sem dobila 9 kg. Ko sem prišla domov sem imela sicer manj samo 4 kg, v prvem tednu pa sem bila že na isti teži. danes pa že minus 2 kg:bravo::bravo::bravo:, pa je tamala stara šele slabe 3 tedne. Enostavno ni časa za basat se s hrano, pa še sladkarije so prepovedane. LP Lunca
|
|
|
|
kilogramcki v nosecnosti 29.12.2004 10:37:37
|
|
|
|
barby*
|
Ojla:zajcek: Tanaja, Nika, Spacey...evo nas...mislim da smo me vodilne na lestvici:)-:)-:)- ...28t...+17kg:bravo::bravo::bravo: Juhu, smo fletkane žogice marogice:love: pa pa barby:metulj: aja bolj:sloncek:
|
|
|
|
kilogramcki v nosecnosti 29.12.2004 10:48:46
|
|
|
|
spacey
|
Yap barby* se popolnoma strinjam s tabo...hehe :)- Lp; P 9nebesa 29t
|
|
|
|
kilogramcki v nosecnosti 29.12.2004 10:54:35
|
|
|
|
malika
|
Jaz sem se redila točno 1 kg na mesec, edino v zadnjem mesecu(če pa je bil december) sem pridelala malo več. Rodit sem šla s 12 kg plusa. Zdaj v 9,5/7 pa imam že 1 kg dodatne pridelave.:)-
|
|
|
|
kilogramcki v nosecnosti 29.12.2004 13:18:48
|
|
|
|
_Arwen_
|
Ja, jaz sem kar med vodilnimi... Čeprav se dobro spomnim, da so se vsi čudili, kam sem se zredila...Ni mi zastajala voda oz.nisem zatekala, hlače so mi bile iste prav ki sem si jih kupila ko sem imela že trebušček (nosečniške), mali ni bil nič posebno težak ko se je rodil (3900g) tako da...nimam pojma res... Eh, saj gre po porodu dol...ni se za sekirat... Poznam pa tudi kar nekaj žensk, ki so se zredile za recimo +10kg, pa dobro vidiš da so bistveno bolj okrogle, tako da je zgleda moderno da malo prikrojiš težo da je bolj v "mejah normale"... No, meni ni bilo nikoli nerodno priznat:) samo na tehtnico pa nisem šla več od predzadnjega pregleda, to pa priznam:) n
|
|
|
|
kilogramcki v nosecnosti 29.12.2004 14:24:32
|
|
|
|
SU
|
Joj, me je kar minilo, ko sem prebrala tisto razpredelnico "idealnega pridobivanja teže"! :zmeden: Sama sem tudi tja do 18.,19. tedna pridobila kvečjemu kakšna 2 kg. Zdaj pa se mi zdi, da bo šlo malce hitreje naprej (sem v 26. tednu in sem se zredila nekje 6 kg)... Saj ni take sile, ampak če že štartaš z visoko cifro (kg), je kar grozno stopit na tehtnico... Upam, da ne bo tako hudo in bom pridelala največ tja do 12kg! Optimist sem pa lahko, kajne?!? :)- LP, Saša (25,13/7)
|
|
|
|
kilogramcki v nosecnosti 29.12.2004 16:35:31
|
|
|
|
ana36+
|
Prva nosečnost=10 kg;druga= 11kg in tretič(14 tednov) minus 3kg.Pozdrav Ana
|
|
|
|
kilogramcki v nosecnosti 29.12.2004 19:47:18
|
|
|
|
tassa
|
Sem v 19 tednu in sem se zredila za dobra 2 kg. Vse pa se mi nabira v bokih in na riti:grrr:!!! Vem pa, da mi bo šlo kar hitro gor, saj pridobivam velik apetit, skoz nekaj "meljem". Mislim pa, da je glavno, da se dobro počutmo in ne glede na naše kilograme!!! LP, Tassa:rozica:
|
|
|
|
kilogramcki v nosecnosti 29.12.2004 21:30:55
|
|
|
|
HuAnita
|
Nina, to je normalno, tudi jaz sem bila še do začetka 6. meseca 'vitka', po 20. tednu pa se začne, cca pol kg na teden. Se pa res ne sekiraj, raje kak kg preveč, boš potem imela zaloge za dojenje. Mene je zaradi izgube krvi ob porodu in več bolezni po njem '(zredila sem se 12 kg) pobralo' v 3 tednih(sem prišla na svojo prednosečniško težo), ampak tudi mleka ni bilo kaj prida. Tako da sem se potem nalašč 'nažirala' in pridelala nekaj kg, da lahko polno dojim... Kar mi je trenutno največ vredno! Hu:hudicek:Anita
|
|
|
|
kilogramcki v nosecnosti 29.12.2004 22:01:32
|
|
|
|
Anonimen
|
ja to pa tak normalno:bravo:.cudno se slisi, ampak res ze komaj cakam, da se zacnem redit,pa da bo trebuscek rastel:ups::love:. sem mislila mogoce, da sem se res malo zredila(ker me nonstop zabavajo-da jem malo:zmeden2:),pa sem se ze zacela bat, da mali ne papa dovol pa nic ne raste:zmeden2:, zdaj sem pa se pomirla! hvala vsem:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?