|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kilogramčki
2.4.2005 8:01:44   
CIPRESA
Prejšnja tema je bila koliko ste se zredile do 11t mene pa zanima koliko pa ste se zredile do 24t????

Samo tako malo za primerjavo ker jaz kar rastem in rastem in se šiiiriiim.

LP CIPRESA:nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   kilogramčki
2.4.2005 8:04:43   
malika
V prvi nosečnosti 6 kg; zdaj v 23 tednu pa že 8,5 kg

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kilogramčki
2.4.2005 8:12:20   
Mojca P.
V celi nosecnosti (no 18 dni prej sem rodila) 10 kg. Sem pa prav v materinsko pogledala: 6 kg v 24 tednu in 2/7.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kilogramčki
2.4.2005 8:24:50   
Anonimen
5 kg. Zdaj sem šla gledat v materinsko knjižico. Zanimivo, da sem bila prvič v posvetovalnici v 17. tednu. Saj sem vedela, da sem šla pozno h ginekologu, samo da sem šla tako pozno, sem pa res že pozabila. Še malo, pa bi šla samo še rodit v porodnišnico.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   kilogramčki
2.4.2005 8:26:28   
ZVEZDICA 22

+10 kg do 24. tedna!Veliko preveč, prej sem bila med največjimi suhicami, tako da je kr šok.

Lep dan še naprej!

N

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kilogramčki
2.4.2005 8:50:37   
Anonimen
Sem v 25t. in sem se do sedaj zredila +5kg.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   kilogramčki
2.4.2005 8:55:43   
Bučika
Jaz sem se zredila do 28 tedna 7kg:bravo:.Zdaj sem v 30 tednu in se mi zdi,da imam spet malo več apetita.Ne vem kaj bo ko grem na porodniško in bom doma.Zdaj ko sem še v službi,kar gre.Doma bom pa samo mimo hladilnika hodila.Upam,da ne.
No v prvi nosečnosti pa sem se do 24.tedna zredila že za 10kg:zmeden:,tako da mi gre tokrat kar dobro.
Lp vsem "forumkam":sloncek:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kilogramčki
2.4.2005 9:09:50   
Anonimen
do 24 tedna smo pridelali +5kg!:sloncek::pujs:

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   kilogramčki
4.4.2005 16:38:20   
pravljica
24. t - 6kg
zdaj v 27 pa že +8 :zmeden:, madonca, če se ne bo ustavlo :hudicek:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?