Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kiddy avtosedež kje kupiti 13.11.2004 21:33:47
|
|
|
|
beti 1
|
Kamorkoli v tujini ali pri nas boš šla v trgovino boš za ta sedež dala 208 eur, tako da se ti po mojem ne splača okol hodit zarad tega. Jaz sem full gledala, vendar kakšne pametne trgovine ni ne v Avstriji, ne v Italiji. Vsaj ne približno blizu meje. Mi smo ga dobili iz Nemčije, pa je isto stal, kot zdaj pri nas. Če bi ga rada dobila ceneje, ti ostane samo nakup preko interneta (e-bay,...), ko smo ga mi julija kupovali so bili na netu od 145eur dalje. lp beti 1
|
|
|
|
kiddy avtosedež kje kupiti 14.11.2004 18:30:09
|
|
|
|
atis
|
kaj pa je ta e-bay? imaš morda povezavi?Hvala:muca:
|
|
|
|
kiddy avtosedež kje kupiti 15.11.2004 20:03:38
|
|
|
|
beti 1
|
http://www.ebay.com Poišči si Advanced search, najlažje je tako da najpraj nekaj vpišeš v iskalnik in ko ti odpre okno z rezultati iskanja je zraven okenčka za novo iskanje tudi to. lp beti 1
|
|
|
|
kiddy avtosedež kje kupiti 17.11.2004 14:01:52
|
|
|
|
mami Lea
|
Sedež se dobi v trgovini Ariel v BTC v Ljubljani. sena pa cca 50.000,00 tisočakov.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Spanje celo nočxtinchyKdaj je vaš malček prvič spontano prespal celo noč?
(Vprašanje je namenjeno le tistim staršem, ki niso ˝forsirali˝ otroka k temu z raznoraznimi metodami)že kmalu po rojstvu (
37%)
do 6. meseca (
21%)
od 6. do 9. meseca (
10%)
od 9. do 12. meseca (
9%)
od 12. do 18. meseca (
8%)
po 18. mesecu (
16%)
Število vseh glasov: 240Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!