dvojčica
|
Tudi meni so rekli, da naj izgubim kako kilo, tudi dr.Reš (ki pa ga, mimogrede, zelo cenim), vendar mi je to rekel le enkrat, po HSG, potem pa ne več. Ker, po jemanju hormonov, pa tudi Klomifena itd. so šle moje kile, kljub dieti samo navzgor. Stradati pa pred posegi ravno ne moreš, pred umetnim postopkom pa sploh ne, saj si lahko porušiš hormonsko ravnovesje in ne deluje v zaželeni smeri. Torej, zanosila sem kljub temu, le da sedaj še vedno pazim na kile, pa naj bo to obsedenost ali ne, nikakor pa ne pretiravam, saj mi je bolj do otroka kot do česarkoli drugega, pa tudi če jih bom na koncu imela 100 (KG), upam sicer da ne. Zapleti pa se lahko pojavijo tako ali drugače. Je pa tudi res, da bolj ko smo okrogle težji so postopki (laparo ali pa punkcija foliklov, ipd.), ker potem izgledajo naši postopki bolj kot kakšno mesarsko klanje. Meni je dr.Reš težko odstranil (poleg punkcije foliklov) cisto oziroma zametke ponovne endometrioze z desnega jajčnika, ker nikakor ni zadel jajčnika. Seveda so pri meni prisotni še drugi dejavniki, vendar je problem v natančnosti. Preveč je organov, ki so blizu, zato je morda bolje izgubiti kaj kil. Bo bolje zate in lažja bo laparo. Držim pesti, da bo uspešno! :rozica:
|