|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kg
17.4.2008 11:52:02   
leonida
Slišala sem in tudi prebrala,da telesna teža zelo vpliva na zanositev. Če si premočan ali presuh. Zanima me koliko kg imate ve? Jaz imam 167 cm in 67 kg.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kg
17.4.2008 11:57:45   
Anonimen
168 cm, teža pa niha od 63-66 kg.

Mislim pa, da je tvoja teža čist ok, in da te nima kaj skrbet zarad zanositve.

< Sporočilo je popravil biba12 -- 17.4.2008 11:58:11 >

(odgovor članu leonida)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2008 12:02:33   
Anonimen
Oh kile... Poznam kar precej okrogle punce, pa so zanosile za šalo malo, pa tudi nekaj punc, ki imajo idealno telesno težo, pa se ena od teh še vedno matra.
Jaz sem v prvi zanositvi imela 70kg in 173cm, no sedaj jih imam 10 kil več. Sem pa v zadnjem mesecu shujšala 7,5kg, ker se je vsak mesec, ko ni uspelo nabrala kakšna kila in sem rekla, da je taga dovolj, tako da sem se lotila ločevalne ditete in ko zanosim z njo prekinem.

(odgovor članu leonida)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2008 12:06:18   
sharona
jst mam skos 173 cm in 54 kil ... pa sem brez problema zanosila :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.4.2008 12:06:34   
liam
Pr men je 170 cm 64 kg, pa sma zdaj v drugem ciklusu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2008 12:06:58   
Lunca1
No jaz ne bi o številkah user posted image , povem samo toliko da imam precej plusa, definitivno več kot ti, in sem obakrat takoj zanosila. Po moje je predvsem problem pri anoreksičnih puncah, ker imajo probleme z menstruacijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2008 12:10:21   
kepica
Jaz sem visoka 169 in težka 56 kg, pa sem prvič zanosila takoj, sedaj pa poskušava že 2 leti.  Moja sestrična je visoka enih 165 in ima 40 kguser posted image  (sama kost in koža) pa je zanosila v parih mesecih. Mislim, da teža nima veze z zanositvijo.

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.4.2008 12:11:22   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

. Po moje je predvsem problem pri anoreksičnih puncah, ker imajo probleme z menstruacijo.

Jaz sem imela 64kg pri 165cm in sva se trudila skoraj leto dni. In tukaj je bila psiha tista ne pa kg. Bolj se sekiraš in ne vem kaj še vse slabše je!

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.4.2008 12:20:43   
Tanik
jaz mislim da s tem ni povezano kok kil imaš pa višina.
jaz sem 164, 50 kg in M mi nikol ni zaostajala.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.4.2008 13:15:05   
danijela in taja
točno tko jaz sem prej ful razmišljala o tem ko sma se odločila da bova nosečauser posted image  in ni blo nič...pol sem pa kr pozabla na to in v prvo je ratalo.....kg sploh niso ovira...ponavadi....jaz imam kar precej preveč....pa jo šlo čist lepo....tko da sprosti se uživaj in ne skoz na to  mislit..............upam da boš čimprej user posted image

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.4.2008 13:18:18   
Anonimen
To definitivno drži,sem se pogovarjala z zdravnico,ki je na kliniki za neplodne.
teža igra pomembno vlogo,ampak je tako,lahko imaš tudi 45 kg,pa tvoje telo proizvaja jajčeca,ki dozorijo,lahko je ena z isto višino in kilažo,pa njena jajčeca so "mrtva",ker vsako telo ne reagira isto in eno telo j sposobno proizvesti živa jajčeca in donosit otroka,ena pa ne,zato tudi ne dela jajčeca ,ker pač telo ve da ne bo moglo donosit otroka.
Jaz sme imela 45 kg na višino 172 cm,sem bila neplodna,dokler nisem šla na 48 kg,očitno je mojemu telesu potrebovalo samo še ta 2 kg,da so se jajčeca začela proizvajat tako kot je treba

(odgovor članu leonida)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
17.4.2008 13:22:28   
srki
Ne vem, če ravno drži. Pozam orng suhice in orng debelušne, pa so zanosile brez problemov. Torej, v to ne verjamem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.4.2008 13:33:17   
Naja30
Bi mogla ženska bit res oreng predebela, da bi zarad teže imela probleme. Poznam eno, ki je res debela in ne more zanosit, ampak še niso ugotovili, ali je to res vzrok.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.4.2008 21:28:03   
little angel
164cm pa 49 kg trudima se 5 mes ampak zdaj morma pavzirat ker so mi odrili cisto

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.4.2008 8:59:13   
becky
preveč kg ne vpliva na zanositev. vsaj men so vsi zdravniki do sedaj tak rekli ( pa mam tud preveč kg). je pa problem pri presuhih puncah. edino kar je pomembno pri nosečnosti je to, da če imaš BMI okoli 30, ni pametno, da se med nosečnostjio zrediš za več kot 9 kg

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.4.2008 13:17:43   
tinč407
IZVIRNO SPOROČILO: little angel

164cm pa 49 kg trudima se 5 mes ampak zdaj morma pavzirat ker so mi odrili cisto

kaj si mela kakšne znake od te ciste ali so ti jo odkrili po naklučju??

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.4.2008 15:41:38   
Clavdy
Preveč kil, zanosila prvi dan , ko sva začela. Mislim, da tiste ki so preveč suhe, ginekolog priporoča ,da se malo zredijo. 

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.4.2008 16:50:11   
kodrana
podkožna maščoba igra pomembno vlogo pri zanositvi. ker maščoba je pomembna pri tvorbi hormonov. če jo je preveč ni dobro in če jo je premalo spet ne..  močnejše ženske imajo tudi večinoma problem s PCO..
sama sem imal pred zanositvijo kakih 10kg preveč. pa sem vseeno zanosila v prvo.
je pa seveda odvisno od telesa. in za neplodnost ni kriva samo teža.
kar se tiče psihe in zanositve.. jaz sem bila vsa na trnih cel čas, pa sem vseeno zanosila. itak je v vsakem ciklusu samo okrog 25% možnosti, da zanosiš. je veliko dejavnikov, ki vplivajo na oploditev, vgnezditev jajčeca..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Clavdy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.4.2008 18:04:22   
pearl_shell
ja, podkožna maščoba je definitivno pomembna, ampak mislim, da se ne sme tako zelo ozko gledat na to, češ kdor ima znatno več ali znatno premalo, po vsej verjetnosti nekaj ne bo v redu.

od prve menstruacije dalje imam redne cikluse, na 26. dan. nikoli nobenih problemov, vedno kot se šika. pred nekaj leti sem si zadala dieto, precej shujšala in ko sem pristala na 70 kg, nisem imela več menstruacije. redni cikli so izginili in sem predvidevala, da je to zaradi izgubljene teže. potem sem prekinila z dieto in menstruacija se je takoj naslednji mesec tudi pojavila, potem na 23 dni in tako je še danes.  torej pri 70 kg, ko je bilo maščobnih zalog še vedno dovolj, M ni bilo.
vsak človek je individum in mislim, da ni pravilno posploševanje, da kdor je debel ali zelo suh, bo težko zanosil. moje mnenje.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?