|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kg
23.11.2007 8:17:59   
Divja vijolica
Pozdravljene. Res ne vem več, kaj je z mano narobe. Danes sem se po dolgem času stehtala, in me je skoraj kap 87kg, od začetnih 58. To je skoraj 30 kg, pa sploh še ni konec.user posted image   Me je kar strah kaj bo rekla v torek ginek., ker je zelo občutljiva na te zadeve. Ali ima /je imela katera podobno težavo, in se je tako hitro redila? Jaz napr. imam trebuh normalen, še celo majhen, nobene strije. Najbolj sem se zredila v noge (po celih imam celulit), roke, obraz. Tudi prvič sem se veliko zredila, samo kot se spomnim, sem šla rodit z 83 kg. Ko sem rodila,sem imela samo 6 manj.  V bistvu, me ne skrbi več zaradi videza, ampak zdravja. Ali je lahko kaj narobe pri porodu, ker to je pa res too much, občutek imam da mi bo noge kar razneslo.
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kg
23.11.2007 8:24:15   
koala
A si ti ziher, da ne zatekaš? Kaj pa pritisk? Je vredu ali je visok. Sploh če praviš, da si se zredila v noge in obraz, bi se jez šla že danes pokazat k G. V kolikem času pa je teža tako narasla?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Divja vijolica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2007 8:27:56   
Divja vijolica
Ne nič ne zatekam, tudi prvič nisem. Redim se pa počasi, vsak mesec pribl. 4/5 kg gor. user posted image izgledam pa mogoče res zatečena, vsaj gležnji. Ampak te imam že po naravi zelo močne. Tudi, ko sem bila čisto suha, so bili gležnji debeli. Je tudi ginek. rekla, da imam močne gležnje.user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2007 9:14:10   
srki
Moja sestrična se je tako zredila, mislim, da pri prvi nosečnosti. Na srečo brez zhapletov, zdravniki pa so bili kar nejevoljni, ja.

Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2007 9:55:40   
Naja30
4-5 kg na mesec je vseeno malo preveč. Če je drugače vse v redu s tabo, pa te naj ne skrbi. Verjetno si že bolj na koncu? Moja mala je zadnji mesec največ rabila in jaz sem seveda jedla in jedla user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2007 10:10:40   
Divja vijolica
Ja pritisk imam v redu, zjutraj še celo nizkega okrog 100, takoj ko nekaj pojem pa 125.  Jedla pa sem celo nosečnost več, kot pred nosečnostjo, vendar je res da prej nisem nikoli jedla zajtrka, prvi obrok sem imela ob 2 ali celo kasneje. Sedaj v nosečnosti redno zajtrkujem, vendar je pri meni problem, da ne znam jesti po malo, ampak če jem, jem res veliko. Vse ali nič bi lahko rekla. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2007 11:10:22   
bina30
Torej si svoj problem že kar sama odkrila. Ko ješ, ješ res veliko, ker malo ne znaš. Očitno je to krivo, da si se tako zredila.
Tudi jaz sem imela 58 kg, sedaj sem v 38t in sem se zredila za 14 kg, se mi pa nikjer ne pozna, razen na trebuhu. Nisem pa se ničemur odpovedovala, samo nisem se basala, tako kot ene, ki si govorijo, da med nosečnostjo že ne mislijo pazit na hrano. Ja, pol pa se redijo.....
Torej. če si definirala svoj problem, bo treba nekaj storiti. Jej malo manj, veliko pij, če pa že moraš dati nakaj v usta, naj bo to sadje ali pa kaki ovseni kosmiči (jaz jih grickam kar brez mleka, ko čutim neko potrebo)... 
Srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2007 12:08:06   
NELY00
Tudi jaz sem se zredila zelooo veliko, za 25 kg.Srečo imam samo to da sem bila prej med zelo suhimi zdaj sem pa med malo bolj polnimi ali celo normalnimi pa me moja gin. vsakič malo pokrega ko pridem na pregled da preveč pridobivam na kg.Sama sem že obupala pred kakim mesecem da se bo vse skupaj ustavilo.Zdaj me čaka še en mesec do poroda potem pa v borbo nad kg.Vem kako se počutiš in verjamem da ni prijetno, toda zdaj nima smisla da bi začela stradat ker bi škodila sebi in otroku.Lahko pa malo paziš kaj in koliko ješ.Meni to ni uspelo.LP

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2007 17:47:57   
mateyka
enako (iz 50 na 75) - men niso nikol rekl, da je preveč user posted image sej zdej gre lepo dol user posted image

(odgovor članu NELY00)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.11.2007 20:28:07   
butt3rfly
jst sm se zredila za 30 kg, od tega sm si jih nažrla enih 15. adijo pametuser posted image nikol me moja g. ni kregala. sm se pa tud zredila kakšne 4 kile na mesec. v bistvu se mi niti ni posebi vidlo, da sm neki ful debela. so mi pač noge blazno zatekale. buši sm mela kr fajn velek, vsak dan na velko mazala, zdej mam pa grozn stijastega. klinc pa vse te mažeuser posted image
brezveze se mi zdi, da se g. pizdi na nosečnico. to se da tudi lepo povedat. se pa je res treba včasih tud mal v roke vzet in ne vsega v usta zbasat, kar oči vidijouser posted image

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.11.2007 23:40:35   
Peli
Jest na tvojem mestu, če se drugače počutiš dobro in nimaš zdravstvenih težav - nebi komplicirala.
Če je šlo dol 1., bo šlo še drugič! user posted image

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.11.2007 16:03:15   
portugalka
mislim, da grem tudi jaz v tvoji smeri - in sem šele v 13.tednu!
enostavno volčja lakota - ko jem, se nažrem...
problem je potem tudi v tem, da se ti želodec tako nenormalno razširi, da je groza
in ja meni se je že... in potem si seveda skoz lačen...
in krog je zaključen... ne moreš grickat, ker to ni dovolj... ne nasiti... žal pa je nenehen občutek nikoli polnega želodca (če bi samo girckala, al pa sadje, kar se seveda skoz trudim) in nenehne praznine, češ"zdaj bi pa lahko že nekaj konkretnega pojedla" psihološko zelo naporen...
še kak nasvet? na vago si pa skor ne upam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?