Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kerensa, 1 dobromaren nasvet... 18.6.2010 11:19:19
|
|
|
|
Kerensa*
|
DOBROMAREN? Nope, zdajle me ne bo tja... še 3% tistega "retush" programa mi naloži, potem imam pa delo. Še 2%, pravzaprav.
|
|
|
|
RE: kerensa, 1 dobromaren nasvet... 18.6.2010 11:20:02
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
se popravla... no, ok.....pol te lahko.....
|
|
RE: kerensa, 1 dobromaren nasvet... 18.6.2010 11:29:51
|
|
|
|
noranate
|
Kerensa, kakšno delo?! Več niti ne kofetkaš na mrrhah. Da nisi mogoče geslo pozabila
|
|
|
|
RE: kerensa, 1 dobromaren nasvet... 18.6.2010 11:41:05
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate Kerensa, kakšno delo?! Več niti ne kofetkaš na mrrhah. Da nisi mogoče geslo pozabila Se mi zdi, da je. Zavestno! Mislim...geslo pozabla
|
|
|
|
RE: kerensa, 1 dobromaren nasvet... 18.6.2010 11:43:11
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
daj geslo!!!! da te blokiramo za kazen!!!
|
|
RE: kerensa, 1 dobromaren nasvet... 18.6.2010 11:46:51
|
|
|
|
hektorina
|
Mogoče ga Njamka ve?
|
|
|
|
RE: kerensa, 1 dobromaren nasvet... 18.6.2010 11:47:32
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Mogoče ga Njamka ve?
|
|
RE: kerensa, 1 dobromaren nasvet... 18.6.2010 11:51:26
|
|
|
|
noranate
|
Ne kličite naravno katastrofo, vam ni blo dost toče včeri? evo pa se mormo tuki kregat, k noče tam prit. Ako neče drvo kod Muje, ide Mujo kod drveta .
|
|
|
|
RE: kerensa, 1 dobromaren nasvet... 18.6.2010 12:02:51
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Mogoče ga Njamka ve? njamka je zasedena, kuha in čisti po stanovanju
|
|
RE: kerensa, 1 dobromaren nasvet... 18.6.2010 12:06:43
|
|
|
|
noranate
|
Še dobr da imam sužnje v stanovanju. eden kuha (jaz samo mešam, tako v kuhinji kot spalnici ), drugi pere, tretji pomiva, četrti sesa. jaz sam mal priskočim. Je pa eden dans hotel štrajk udart, pa sem tako zarjula,se je koj premislil .Upam, da ostane v delujočem stanju.
|
|
|
|
RE: kerensa, 1 dobromaren nasvet... 18.6.2010 12:12:58
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate Še dobr da imam sužnje v stanovanju. eden kuha (jaz samo mešam, tako v kuhinji kot spalnici ), drugi pere, tretji pomiva, četrti sesa. jaz sam mal priskočim. Je pa eden dans hotel štrajk udart, pa sem tako zarjula,se je koj premislil .Upam, da ostane v delujočem stanju. pa kaj se zdj kle hvalis? jst se pomivalca nima...mojga sem 1 leto pa pol fehtala za pralni stroj!
|
|
RE: kerensa, 1 dobromaren nasvet... 18.6.2010 12:17:39
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate Še dobr da imam sužnje v stanovanju. eden kuha (jaz samo mešam, tako v kuhinji kot spalnici ), drugi pere, tretji pomiva, četrti sesa. jaz sam mal priskočim. Je pa eden dans hotel štrajk udart, pa sem tako zarjula,se je koj premislil .Upam, da ostane v delujočem stanju. če pa ne ga pa daj na servis hehehe....noranate sicer pa maš ti to super porihtano
|
|
RE: kerensa, 1 dobromaren nasvet... 18.6.2010 12:18:32
|
|
|
|
mojamura
|
miš....pošlji tvojega na servis LoL ....dedca mislim
|
|
RE: kerensa, 1 dobromaren nasvet... 18.6.2010 12:21:34
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
|
|
RE: kerensa, 1 dobromaren nasvet... 18.6.2010 15:08:28
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate Ako neče drvo kod Muje, ide Mujo kod drveta . Znanje tujih jezikov???? Mujo bi bil hudo nezadovoljen
|
|
RE: kerensa, 1 dobromaren nasvet... 18.6.2010 15:09:16
|
|
|
|
Kerensa*
|
Bez Muje se še cipela ne obuje... ... a ne, Mišek?
|
|
|
|
RE: kerensa, 1 dobromaren nasvet... 18.6.2010 15:29:50
|
|
|
|
viroza
|
Cipela??????
|
|
|
|
RE: kerensa, 1 dobromaren nasvet... 18.6.2010 23:44:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Mogoče ga Njamka ve?
|
|
|
|
RE: kerensa, 1 dobromaren nasvet... 19.6.2010 0:12:49
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Mogoče ga Njamka ve? O hektorina. Kaj nisi ravn napisala, da NIKOLI!! nisi nesramna. Ti laznivka ti
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?