|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kengurujček
11.4.2005 15:11:20   
sebtan
Pozdravljene, začela sva razmišljati, da bi najino Tijo začela okoli nositi v kengurujčku. Stara je 4 mesece in 4 dni, težka 7kg in dolga 72 cm, no to je blo na zadnjem pregledu, 11 marca.
je zelo korajžna in se fuul že postazlja na nogice, skorajda tudi sama sedi.
kateri kengurujček mi priporočate?
hvala za odgovore
lep dan iz vetrovne primorske:bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kengurujček
11.4.2005 15:46:59   
Seven*
Ne vem ce se ti splaca. Uporabljala ga bos lahko samo kaksne 3 mesece. Jaz ga mam pa se mi ni obnesel. Skoda denarja. Ce ga mislita veliko nosit raje investirajta v nahrbtnik za nosenje dojencka.

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kengurujček
11.4.2005 15:52:54   
Blink1
Ja, mi smo kengurujčka pri 4 mesecih že oddali:zmeden: Tudi jaz priporočam nahrbtnik, ker bo zdaj tako hitro zrasla, da je joj...pa bo kengurujček hitro premajhen.

Mi smo imeli tistega do 13 kg, pa je bil pretesen že pri sedmih:zmeden2:

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kengurujček
11.4.2005 17:48:00   
malika
če ga bosta kupila-kar bo seveda zelo dober nakup; ga kupita čimprej, svetujem pa tudi nakup rabljenega, ker sp kar precej dragi za par mesecev uporabe. za v bodoče pa kar začnita razmišljat o nahrbtniku, ampak ne še sedaj.

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kengurujček
11.4.2005 19:14:31   
sebtan
;))
hvala za nasvete, sam kiri nahrbtniček pa naj gledam.?
..sam jaz sem mislila kengurujček, da jo nosim tudi doma pa u trgovino pa tko....:?
ali? ne vem, kr nimam prakse ne z enim ne z drugim..tako da...
boooh :zmeden:
najbrž bo res že velika za kenguruja.
s kirimi nahrbtniki pa ste zadovoljne?

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kengurujček
11.4.2005 21:03:16   
frutka_
Tudi jaz ti priporočam nahrbtnik, ker je večina kengurujčkov narejena do 9 kg. Mala bo kmalu pretežka, da jo noter posadiš.

Posredujem ti link, ko smo enkrat govorili o nahrbtnikih:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=26409&idk=100

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kengurujček
11.4.2005 21:09:00   
lin
Kaj pa če kupiš rabljenega?????????

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.