|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kenguru tomy
12.1.2005 23:38:23   
brinaa
A slučajno kdo pozna razliko med kengurujčkoma Tomy Rodeo in Tomy Zanzibar. Glede na to, da je kar nekaj cenejši Rodeo, je verjetno malo slabši, ne vem pa v čem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kenguru tomy
13.1.2005 9:26:13   
NinKa
Mi smo imeli zanzibarja, ker je se imel vrecko za pokrit, ce je veter pihal. Men se je zdela sicer draga zadevca, ampak ko je misko bil teckast in se je hotel nosit mi dobro razbremenil hrbet.

Men je bla dobra zadevca.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu brinaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kenguru tomy
15.1.2005 15:34:02   
marta2

Imam 7 tednov stari dvojčici:duda::duda: in rabim nekaj, v čemer ju bova prenašala naokrog. Trenutno ju nosi mož v lupinicah, kar je zelo težko, na voziček pa še čakamo (pa tudi ne moreš povsod z vozičkom). Za to vmesno obdobje in za obdobje, ko bom sama, bi želela nabaviti kengurujčka. Pri zanzibarju piše, da je primeren za otroke od rojstva naprej. Ali to drži?

(odgovor članu brinaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.