|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kenguru-pomoč pri izbiri
13.9.2006 8:13:32   
Anonimen
Lepo bi prosila za pomoč pri izbiri kenguruja. Kupujem prvič, v trgovini mi nobena trgovka ni znala svetovat katerega izbrat, zato se obračam na vas, ki ga že uporabljate.
Naj povem da iščem kenguru, ki bi se dal v celoti odpreti (ne sistem hlačk), naša punca se bo v njem nosila čez zimo, zato bi bilo dobro če bi jo lahko not dali tudi v kombinezonu. Ima že čisto stabilno glavico, zato mi je pomembno da bi bil udoben, ko bo gledala naprej. Po trgovinah sem gledala različne znamke, ampak iz slik na embalaži se nisem mogla odločiti. Katerega torej izbrati? MotherCare, Tomy, Chicco,Brevi? Te sem si malo ogledala, ampak kot rečeno le iz slik. Hvala za pomoč
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kenguru-pomoč pri izbiri
13.9.2006 8:17:32   
*maja
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159827
Definitivno priporočam tegale. Se ga popolnoma razstavi, mi smo bili zelooo zadovoljni z njim. Pa še prilagodljiv je v širini in višini.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2006 9:22:48   
April
baby bjorn . jaz imam klasičnega, so pa tudi taki z ojačanim zadnjim delom za lažje nošenje. Otročka si enostavno lahko sama daš v kenguruja, naramnice so široke, enostaven za uporabo, več možnosti nošenja, opora za glavico, še sedaj po več kot enem letu zgleda kot nov.
Moj sin se je prve mesece veliko nosil v njem. Jaz ga še sedaj včasih nosim v kengurujčku, pa je mali že skoraj 17 m star. Če bi še enkrat kupovala, se bi spet enako odločila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2006 9:53:21   
NinKa
mi smo imeli tegale
http://test.btc-city.com/katalog/1078/kengurujcek_zanzibar/bz_623

ima zraven še pregrinjalo ki gre čez glavico in je idealen za jesensko - zimski čas. Za poletje res da ni najboljši, ampak nam se je dobro obnesel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2006 10:10:35   
škratek
Mi smo imeli Chiccovega pa ga sploh nismo uporabljali - se enostavno ni želela nositi v kengurujčku. Ko boš kupovala ti svetujem, da naprosiš trgovko, da ti pusti vsaj 10 min nošnje v trgovini, da boš videla ali ji odgovarja.user posted image

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2006 10:55:09   
Samoyedka
Midva sva ravno te dni kupila Hauckovega Rock star baby, ki ga imajo v akciji v Arielu. Nam je všeč, se da cel razstaviti, nosiš ga lahko naprej, nazaj in na hrbtu, fajn mehak je na otip, ima oporo za glavico, med nogami je ožji od enega drugega modela, kar je verjetno sploh fajn pozimi, ko je user posted image bolj oblečen. Mojemu user posted image se tako dopade- si malega namontira in hodimo na doooolge sprehode, na vozičku pa se bo zgleda nabral meter prahu user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu škratek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2006 11:50:06   
cofek
baby bjorn - fuuuul priporočam.user posted image user posted image user posted image user posted image Smo imeli sposojenega Chiccotovega in Bebe comfort, pa je v obeh plaval, poleg tega pa skoraj diplomiraš, ko si ga montiraš. Res da je malce dražji od ostalih, vendar ti rečem - SE SPLAČA. Imajo pa tudi neko prevleko za zimo, tko da sončka ne zebe.
poglej si: http://b2c.baby-center.si/WebClassification.asp?ClassID=263&ParentClassID=138

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2006 14:03:15   
petra81

Mi ga imamo od začetka tistega 4 way od Mothercare in nam je super!!
Tamala se rada nosi v njemu, meni in user posted image  je pa tudi super!!

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?