Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: keksi brez mleka, jajc, pšenice 16.7.2008 20:06:04
|
|
|
|
špelin@
|
Kaj pa recimo riževi vaflji? Zapovrh so še neslani - vem, da jih imajo v DM. Kolegica je svojemu sinku, ki je imel cel kup alergij, dostikrat dala za poglodat te vaflje.
|
|
RE: keksi brez mleka, jajc, pšenice 16.7.2008 21:31:25
|
|
|
|
Zofy
|
Take piškotke kot so plasmon imajo v stari ljubljani v eni eko trgovini na gornjem trgu. So brez jajc in brez mleka. Drugače pa lahko pogledaš za kak recept na kulinarika.net.
|
|
|
|
RE: keksi brez mleka, jajc, pšenice 16.7.2008 21:34:18
|
|
|
|
Zofy
|
Evo, tele sem zdaj na hotrco našla:
< Sporočilo je popravil Zofy -- 16.7.2008 21:36:01 >
|
|
|
|
RE: keksi brez mleka, jajc, pšenice 16.7.2008 22:43:44
|
|
|
|
*Junona*
|
Njami, še bi mami
|
|
RE: keksi brez mleka, jajc, pšenice 18.7.2008 18:19:21
|
|
|
|
rumenasoncnica
|
Super, hvala za pomoč Ja, o riževih vafljih sem tudi razmišljala, pa se bojim, da bi se mu kaj zataknilo....vso hrano namreč še vedno pasiramo, če so koščki se začne kar davit.. A jih katera daje?
|
|
|
|
RE: keksi brez mleka, jajc, pšenice 18.7.2008 22:54:12
|
|
|
|
mehurčica
|
Jaz moji riževe vaflje že kaka 2 meseca dajem. Je pa stara 9m. Si jih lepo zmehča z dlesnimi in pogoltne brez težav. Jih pa težko sama odgrizne, ker nima še nobenega zobka, tako da ji jaz lomim male kočke in dajem v usta.
|
|
RE: keksi brez mleka, jajc, pšenice 19.7.2008 20:23:55
|
|
|
|
beruška
|
mamica 1 , a se te glutano piskote dobi le v celju, a ne, mogoce tudi kje v ljubljani, a kdo ve
|
|
|
|
RE: keksi brez mleka, jajc, pšenice 21.7.2008 13:26:28
|
|
|
|
mamica 1
|
Meni je Celje najbližje tak da za drugje ne vem, ampak sem prepričana da ni Celje edina destinacija v Sloveniji kjer se to dobi.
|
|
|
|
RE: keksi brez mleka, jajc, pšenice 22.7.2008 1:02:26
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Imajo jih v večjih Tuševih trgovinah.
|
|
|
|
RE: keksi brez mleka, jajc, pšenice 24.9.2008 11:00:46
|
|
|
|
romanac
|
Pozdravljena, na koseški tržnici je ena eko prodajalna kruha in peciva. Mislim, da se jih najde tudi na glavni tržnici v Ljubljani, mislim pa da so iz Trzina. Imajo izbiro kruha brez pšenice, aditivov ali celo brez kvasa. Imajo pa tudi pirine kekse, ki so brez vsega omenjenega. Lep pozdrav,
|
|
|
|
RE: keksi brez mleka, jajc, pšenice 1.10.2008 21:30:56
|
|
|
|
lotty4
|
Zakaj pa mu preventivno odrekaš hrano iz jajc in pšenice. Prosi pediatrinjo za testiranje, da boš vedela pri čem ste. Nesmiselno mu je odrekati hrano, ki bi jo lahko jedel.
|
|
|
|
RE: keksi brez mleka, jajc, pšenice 2.10.2008 11:14:59
|
|
|
|
Tisana
|
Zakaj pa mu preventivno odrekaš hrano iz jajc in pšenice. Prosi pediatrinjo za testiranje, da boš vedela pri čem ste. Nesmiselno mu je odrekati hrano, ki bi jo lahko jedel. Ja, tudi mene to zanima. Naša pupa ima potrjeno alergijo na KM in refluks in nam je primarij na PK, ko je bila punčka stara slabih 7 mesecev (pa še mesec in pol prej je rojena) rekla, da ji lahko brez problema damo hrano, ki vsebuje gluten. Tudi glede jajc ali pa soje ni nič komplicirala, jo je pa na mojo prošnjo testirala, in so bili izvidi negativni. Pa še to: naša je jedla riževe vaflje že od nekje sedmih mesecev dalje, grisine pa še prej. Včasih se je malo davila, ampak otrok pri tej starosti že zna poskrbeti zase - je pa res, da je nikoli nismo puščali s hrano brez nadzora (tudi v vozičku je bila obrnjena proti meni, tako da sem jo videla). Zaupaj svojemu malčku - on raste, se razvija, zato pa potrebuje izzive, za katere je zaradi tvoje (pretirane) materinske zaskrbljenosti in strahu prikrajšan.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?