Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdo je izvajalec pesmice,... 10.6.2008 18:52:06
|
|
|
|
katjes
|
Mi imamo doma cd od čarovnika Grega - on tam poje svojo verzijo.
|
|
RE: kdo je izvajalec pesmice,... 10.6.2008 19:49:45
|
|
|
|
Anonimen
|
ČAROVNIK GREGA - POLDE Stari Polde ima kmetijo ija ija jou na kmetiji ma pa psa ija ija jou Kuža laja laja la la laja Kuža laja laja la la laja Stari polde ima kmetijo ija ija jou Stari Polde ima kmetijo ija ija jou Na kmetiji ima pa mačko ija ija jou Mačka mjavka mjavka mjav mjav mjavka Mačka mjavka mjavka mjav mjav mjavka Kuža laja laja la la laja Kuža laja laja la la laja Stari Polde ima kmetijo ija ija jou Stari Polde ima kmetijo ija ija jou Na kmetij ima pa kravo ija ija jou Krava muka muka mu mu muka Krava muka muka mu mu muka Mačka mjavka mjavka mjav mjav mjavka Mačka mjavka mjavka mjav mjav mjavka Pes pa laja laja la la laja Pes pa laja laja la la laja Stari Polde ima kmetijo ija ija jou Stari Polde ima kmetijo ija ija jou Na kmetiji ima pa gosko ija ija jou Goska gaga gaga ga ga gaga Goska gaga gaga ga ga gaga Krava muka muka mu mu muka Krava muka muka mu mu muka Mačka mjavka mjavka mjav mjav mjavka Mačka mjavka mjavka mjav mjav mjavka Kuža laja laja la la laja Kuža laja laja la la laja Stari Polde ima kmetijo ija ija jou Stari Polde ima kmetijo ija ija jou Na kmetiji ima pa avto ija ija jou Avto hupa hupa hu hu hupa Avto hupa hupa hu hu hupa Goska gaga gaga ga ga gaga Goska gaga gaga ga ga gaga Krava muka muka mu mu muka Krava muka muka mu mu muka Mačka mjavka mjavka mjav mjav mjavka Mačka mjavka mjavka mjav mjav mjavka Pes pa laja laja la la laja Pes pa laja laja la la laja Stari Polde ima kmetijo ija ija jou Stari Polde ima kmetijo ija ija jou Tiho ko živali spijo ija ija jou Spijo tiho tiho ti ti tiho Spijo tiho tiho ti ti tiho Avto hupa hupa hu hu hupa Avto hupa hupa hu hu hupa Goska gaga gaga ga ga gaga Goska gaga gaga ga ga gaga Krava muka muka mu mu muka Krava muka muka mu mu muka Mačka mjavka mjavka mjav mjavka mjavka Mačka mjavka mjavka mjav mjavka mjavka Kuža laja laja la la laja Kuža laja laja la la laja Staaaari Poooooolde ima kmetijo iiiiiiijaaaa iiiiiiijaaaaaa joooooou. NEŽIKA IN MIHA - DEDEK NAŠ KMETIJO IMA Dedek naš kmetijo ima ia ia o Tam ima pa kužka dva ia ia o Kuža laja hov hov hov hov Dedek naš kmetijo ima ia ia o Dedek naš kmetijo ima ia ia o Tam ima pa mačka dva ia ia o Mačka mjavka mjav mjav mjav Kuža laja hov hov hov Dedek naš kmetijo ima ia ia o Dedek naš kmetijo ima ia ia o Tam ima pa kravce tri ia ia o Krava muka muu muuu muuuu Mačka mjavka mjav mjav mjav Kuža laja hov hov hov Dedek naš kmetijo ima ia ia o Dedek naš kmetijo ima ia ia o Tam ima pa osla dva Osel riga ia ia iiiaaaa Krava muka muu muuu muuuu Mačka mjavka mjav mjav mjav Kuža laja hov hov hov Dedek naš kmetijo ima ia ia o Prijetno preprevanje
|
|
|
|
RE: kdo je izvajalec pesmice,... 10.6.2008 20:44:53
|
|
|
|
silvestra
|
O hvala lepa, res ste se potrudli. lp
|
|
|
|
RE: kdo je izvajalec pesmice,... 11.6.2008 7:35:53
|
|
|
|
puncica
|
pa na CD-ju od Nežike in Mihca je tud ta pesem gor, sam tista ta originalna. Ko pridem domov jo poslušam in prepišem, če še rabiš.
|
|
|
|
RE: kdo je izvajalec pesmice,... 11.6.2008 9:20:51
|
|
|
|
silvestra
|
ja prosim če ste tako dobri, da mi napišete lp,
|
|
|
|
RE: kdo je izvajalec pesmice,... 11.6.2008 12:14:30
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvestra ja prosim če ste tako dobri, da mi napišete lp, če bom deležna vikanja, ni šans da kej napišem
|
|
|
|
RE: kdo je izvajalec pesmice,... 11.6.2008 13:14:07
|
|
|
|
silvestra
|
No bom pa na tikanju. Oprosti nimam srca da nekoga začnem tikati, če se tako ne zmenmo pa drugač tudi ker se ne poznave. Ampak ni problema, če je tako boljše tudi meni prav. Hvala in lp
|
|
|
|
RE: kdo je izvajalec pesmice,... 12.6.2008 14:31:18
|
|
|
|
puncica
|
ej sori sem pozabla, danes poslušam in napišem ok?
|
|
|
|
RE: kdo je izvajalec pesmice,... 13.6.2008 12:57:52
|
|
|
|
silvestra
|
Oj nič hudega, lahko mi tudi pošlješ na ZS, ker me sedaj nekaj časa nebo. Gremo na morje-končno. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.