Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj zanositi po prenehanju jemanja kontr... 30.10.2007 21:24:12
|
|
|
|
Anonimen
|
V današnjih časih svetujejo takoj po koncu jemanja tablet. Sem bila ena izmed njih, vendar mi takrat ni uspelo. Sva se še kar nekaj časa trudila, pa laparoskopijo sem dala čez... Na tvojem mestu bi šla kar v akcijo za takoj. Zgubit nimaš kaj..
|
|
|
|
RE: kdaj zanositi po prenehanju jemanja kontr... 30.10.2007 21:44:21
|
|
|
|
BaByGiRl
|
Men je G svetoval vsaj 3 mesece, pa se jaz raje pazila 9 mes., ker sem jih jemala zelo dolgo. Pol pa še takoj ni uspelo, ...zelo podobno kot pri Taly. Drugič pa sem imela premora 9 mesecev. raje sem malo počakala, kot pa da bi bilo kaj narobe. Lp, L
|
|
|
|
RE: kdaj zanositi po prenehanju jemanja kontr... 31.10.2007 7:09:54
|
|
|
|
Lunca1
|
Svetujejo 3 mesece. Jaz sem pa prvič zanosila čez 2, drugič pa čez 4 mesece. V bistvu je ta čas potreben, da se obnovi sluznica v maternici, če se ne motim.
|
|
|
|
RE: kdaj zanositi po prenehanju jemanja kontr... 31.10.2007 7:38:29
|
|
|
|
lelaval
|
1. sem zanosila takoj po prenehanju. Tudi mene je bilo strah, da bi bilo kaj narobe, a me je G pomiil, da zaradi tega ne moe bit nič . In je bilo vse O.K.
|
|
RE: kdaj zanositi po prenehanju jemanja kontr... 31.10.2007 20:23:24
|
|
|
|
mayci
|
Jaz sem zanosila tretji mesec po koncu jemanja. Dva meseca sva rajši počakala, da se telo malo "sčisti", vendar tudi če bi bilo prej, po mojem ne bi bilo nič narobe..
|
|
RE: kdaj zanositi po prenehanju jemanja kontr... 31.10.2007 20:29:47
|
|
|
|
Teni_
|
Pri ta drugi sem zanosila takoj prvi mesec, pa me je tudi malo skrbelo, ampak je bilo vse vredu, tako, da mislim, da ni zaradi tablet nobene panike.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?