|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj zanositi po prenehanju jemanja kontracep...
30.10.2007 20:41:43   
Anonimen
pozdravljene. upam da tukaj niste samo mamice z prvim otrokom in da mi lahko katera svetuje. prenehala sem jemati tablete saj sem se odločila še za enega otroka. eden je star skoraj leto in pol. zanima me, koliko mesecev moram počakati da lahko zanosim, ker sem končala jesti tablete. nekateri pravijo, da pol leta, drugi 2 meseca. ena gineokologinja pa je celo pritrdila da lahko takoj začnemo na tem, ker je največja možnost da takoj zanosim, in da tablete nebodo škodovale mojemu otroku, saj se je baje rodilo že ogromno otrok, ko so zanosile kljub jemanju kontracepcije, in da so vsi normalni!!!!! kaj pravite ve?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj zanositi po prenehanju jemanja kontr...
30.10.2007 21:24:12   
Anonimen
V današnjih časih svetujejo takoj po koncu jemanja tablet. Sem bila ena izmed njih, vendar mi takrat ni uspelo. Sva se še kar nekaj časa trudila, pa laparoskopijo sem dala čez...

Na tvojem mestu bi šla kar v akcijo za user posted image  takoj. Zgubit nimaš kaj..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.10.2007 21:44:21   
BaByGiRl
Men je G svetoval vsaj 3 mesece, pa se jaz raje pazila 9 mes., ker sem jih jemala zelo dolgo. Pol pa še takoj ni uspelo, ...zelo podobno kot pri Taly.
Drugič pa sem imela premora 9 mesecev. raje sem malo počakala, kot pa da bi bilo kaj narobe.
Lp, L

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.10.2007 7:09:54   
Lunca1
Svetujejo 3 mesece. Jaz sem pa prvič zanosila čez 2, drugič pa čez 4 mesece. V bistvu je ta čas potreben, da se obnovi sluznica v maternici, če se ne motim.

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.10.2007 7:38:29   
lelaval
1. sem zanosila takoj po prenehanju. Tudi mene je bilo strah, da bi bilo kaj narobe, a me je G pomiil, da zaradi tega ne moe bit nič user posted image . In je bilo vse O.K.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.10.2007 20:23:24   
mayci
Jaz sem zanosila tretji mesec po koncu jemanja. Dva meseca sva rajši počakala, da se telo malo "sčisti", vendar tudi če bi bilo prej, po mojem ne bi bilo nič narobe..user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.10.2007 20:29:47   
Teni_
Pri ta drugi sem zanosila takoj prvi mesec, pa me je tudi malo skrbelo, ampak je bilo vse vredu, tako, da mislim, da ni zaradi tablet nobene panike.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.10.2007 20:45:21   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Svetujejo 3 mesece. Jaz sem pa prvič zanosila čez 2, drugič pa čez 4 mesece. V bistvu je ta čas potreben, da se obnovi sluznica v maternici, če se ne motim.

3-mesece svetujejo, da se obnovi sluznica v maternici, kamor se plod vgnezdi. Tveganje za ss je večje, če sluznica še ni dovolj obnovljena, ker se plod težje vgnezdi. Pri nekaterih se le-ta lahko obnovi po enem mesecu pri drugih šele po pol leta.
1. sem počakala 1 mesec (po besedah moje takratne g, naj bi bilo to dovolj user posted image ) in sem imela nekaj težav (plod v 7. tednu še ni bil viden, krvavitve). Na koncu je bilo z otročkom vse uredu. PDP je bil določen po UZ.
2. sem čakala 3 mesece in je bilo na začetku vse bp

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?