|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj zanositi po porodu?
10.1.2007 16:05:57   
tuli
Zanima me kdaj po splavu ali porodu ste spet zanosile oz. kdaj so rekli zdravniki da lahko zanosite?(meni so rekli zelo različno od 3-6m)
Zanima me zato ker sem 17.11. rodila v 32 t mrtvo punčko- bolečina je sicer zelo velika, a pokonci me drži misel na novega člana ki si ga vsi želimo.
Prosim punce ne mislite da sem čudna ampak res komaj čakam na novo pikico.A je še katera bla v podobni situaciji ?
Aja še to z mojim otrokom ni bilo nič narobe, zadušila se je s popkovino, tko da genetski posvet ni potreben.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj zanositi po porodu?
10.1.2007 16:14:10   
mika
Tuli, zelo žal mi je, da si izgubila punčkouser posted image .

moji mami se je zgodilo isto, ko je bila noseča 5 mesecev. Vzrok je bila ovita popkovina okoli vratu. zanosila je 4 mesece po splavu in je z mojo sestro vse v reduuser posted image .

želim ti, da boš kmalu zibala user posted image user posted image

(odgovor članu tuli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.1.2007 18:46:35   
Anonimen
Ojoj, kako grozno.user posted image  Ful mi je žal, da se ti je to zgodilo. Mislim, da lahko že poskusita zanosit. Ko sem jaz splavila, so mi rekli, da naj 3 mesece ne bi zanosila, samo sem pa pri Pušenjaku na Mon brala, da lahko že po 4 ali 6 tednih (se ne spomnim natančno) ponovno zanosiš. Jaz bi na vajinem mestu kar začela delat na otročku. Lahko pa vprašaš Pušenjaka, da ti poda bolj strokovno mnenje. Moje je pač laično.

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2007 18:52:33   
digi
teoretično lahko takoj, če si zdrava drugače. moja mati je mela vsako leto v bistvu dva.... he he he
pa globoko sožaljeuser posted image , prav tako, da nadaljujete pozitivnouser posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2007 20:52:19   
Anonimen
No žal imam tudi jaz isto izkušnjo meni je fantek umrl v 32 tednu nosečnosti - razlog isti zavil se je s popkovino.
Meni so rekli, da moram počakati 6 mesecev, no čakala sem 3 leta, zdej pa že 6 mesecev delava na user posted image , pa ni nč....
Tko, da zgleda, da ni vse v "čakanju".

Veliko sreče,pa moje iskreno sožalje ob izgubi hčerke

(odgovor članu digi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?