|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj z alergijo k zdravniku?
28.3.2007 11:14:46   
rainbow
Joj, spet gnjavim, ampak vseeno; moja ta večja ima zgleda alergijo na neko hrano, cela v flekih, sem jaz imela enako nekaj časa nazaj; dajem ji Claritin, vročine nima. sem pa zdaj vseeno v dvomih, koliko časa naj počakam (dan, dva) ali naj grem takoj k zdravniku. Srbi je ne, težko ne diha, vsaj danes zjutraj nisem opazila, živahna kot običajno.

Kaj ve naredite ob takih zadevah??

hvalauser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj z alergijo k zdravniku?
28.3.2007 13:04:48   
madela
K zdravniku je najbolje iti zato,da ji bodo naredili teste na kaj je alergična.Tudi tebi bo pol lažje,ko boš vedela katero hrano izločit iz njenega jedilnika.Greš pa lahko kar,saj se na te teste čaka najmanj en mesec.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2007 8:07:37   
Taja Nagaja
Kar pojdi na testiranje. Lahko, da sploh ni hrana. Sedaj cveti kar nekaj stvari. A ni bolje, da veš pri čem si in kako otroku pomagat? Boš bolj mirno spala in mogoče boš z odstranitvijo alergena svojemu otrku zelo pomagala, da se ne razvije še kakšna alergija. Če je hrana se boste pač držali diete in zdravil ne boste potrebovali. 

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2007 9:51:49   
rainbow
Hvala, punciuser posted image ; sem šla danes k zdravniku (me je včeraj en post prestrašil v nulo) in zamislita, da ima peto bolezen, sploh ne alergije.
Sicer ni neka sila, dva dni bo zdaj doma, vendar je bila že dva dni kužna v vrtcu. kaj čem, ni se mi sanjalo o tem.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?