|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj ven?
12.3.2012 19:20:54   
eca12345
Mene zanima po kolikih dneh lahko grema z malim na sončeka. vem da samo za par minutk ampak me zanima po kolikih dneh je priporočljivo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj ven?
12.3.2012 19:22:41   
Kliki
Po moje seaj ni panike sej je že lepo toplo.
Jest ene 14 dni ne bi šla potem pa normalno na sprehod.

(odgovor članu eca12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2012 19:23:34   
tulpek
Glede na vreme.... ko se boš ti počutila dovolj dobro.

(odgovor članu eca12345)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2012 19:27:52   
josephine27
priporočajo nekako 14 dni počakat v toplejših mesecih, pozimi, ko so temperature nižje pa 3 tedne. seveda odvisno od vremena in tvojega počutja.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2012 20:34:42   
mojcakk
jaz sem rodila 28.10. lansko leto,pa je šla ena pred mano domou z malo,pa ji je rekla sestra,da ko pridejo domou,pa kr veselo v šetnjo z vozičkom z malo..men se je zdel to mau čudno..mau prehitro,ne??

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2012 20:53:06   
roladica

IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

priporočajo nekako 14 dni počakat v toplejših mesecih, pozimi, ko so temperature nižje pa 3 tedne. seveda odvisno od vremena in tvojega počutja.

Zakaj bi pa poleti imel otroka 14 dni noter zaprtega, saj je zunaj ja bolj prijeten zrak. Drugače greš pa ven lahko takoj, sploh v tem vremenu. Malo paziš da ga pokriješ s pleničko, da ni preoster prehod na hladen zrak in zaščitiš ga pred prepihom. Naša je bila zunaj takoj (lani marca) ampak z očetom ker sem se jaz še preslabo počutila. Pa za začetek je fino če si malo manj časa zunaj, kakšnih 15 min.

Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2012 21:05:43   
josephine27
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

Zakaj bi pa poleti imel otroka 14 dni noter zaprtega, saj je zunaj ja bolj prijeten zrak. Drugače greš pa ven lahko takoj, sploh v tem vremenu. Malo paziš da ga pokriješ s pleničko, da ni preoster prehod na hladen zrak in zaščitiš ga pred prepihom. Naša je bila zunaj takoj (lani marca) ampak z očetom ker sem se jaz še preslabo počutila. Pa za začetek je fino če si malo manj časa zunaj, kakšnih 15 min.

takrat se nekako priporoča začet s sprehodi, kar pomeni, da je tud mama pripravljena na sprehod ( porivanje vozička) ne samo otrok.

(odgovor članu roladica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.3.2012 6:12:59   
Hope2
Pred 3 leti je bilo priporočilo 9 -10 dni in se mi zdi čist prav. Mama je pa po tolikih dneh tudi tolk pri sebi, da zmore ven za 5 minut. Ne rabiš delat kilometrine že prvi dan, lahk se magari vsedeš na klopco ali zunaj na kavicouser posted image . Dobro bo delo obema, tako zrak, kot malo spremembe. Potem pa lahko vsak dan podaljšuješ čas in metražouser posted image

Jaz sem rodila pozimi, je bilo deževno, mrzno, grozno vreme, pa smo vsak dan bili zunaj po 10 dneh. Bila sem tudi šivana in to precej, pa me ni oviralo. Drugače pa ima otrok tudi očeta in ga lahko oče zapelje ven, če že mamica ne moreuser posted image

2-3 tedne je absolutno preveč

Neposredna povezava do sporočila: 8
13.3.2012 7:18:36   
2sneg13
rodila lani novembra, ven smo šli ko je bil user posted image star 9 dni. Sem bila fit, babca je rekla kar takoj ven, pa še tako lepo vreme je bilo celo zimo. Res da je bilo hladno, kaj pa jim manjka dojenčkom v toplim vozičkom? Mi smo bli prvo furo debelo uro zunaj. user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.3.2012 7:37:16   
zaspancek1
Ah no, moja dva sta bila takoj prvi dan že zunaj. Pri prvem je bilo to obvezno zaradi zlatenice.Res je bilo takrat zelo toplo, ampak tudi v hladnejših dneh je bil zunaj (pač malo manj časa). Drugi sine (zgodnjejesenski) pa je bil zunaj od prihoda iz porodnišnice. Če je zunaj 20 stopinj, ne razumem, zakaj ne bi smel biti zunaj od prvega dne?user posted image
Sicer pa je večji "problem" mama, ki naj ne bi pretiravala z neko hudo fizično aktivnostjo. Ampak če imaš že enega doma, itak nimaš časa ravno počivat. Sicer pa je tu še ata, a ne?user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.3.2012 8:32:55   
Suzikaa
Jaz sem pa enkrat rodila oktobra, enkrat pa decembra in smo šli obakrat šele po 1 mesecu ven. Tako mi je svetovala patronažna. Pa nasploh ne grem z otrokom malim ven, če zunaj zelo piha in je mrzlo. Saj bo že še dovolj na zraku. Zakaj bi ga izpostabljala temu vetru. Hišo itak vsak dan preluftam,dak da se zrak premeša. Pomlad je tukaj in bomo lahko potem vsak dan zunaj. Pozimi pa jaz pač ne silim glih vsak dan ven. user posted image

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.3.2012 8:35:41   
tix
poletni je bil zunaj takoj naslednji dan, na kratkem sprehodu potem sem pa sedela na klopici, zdele zimska po 15 dneh zaradi tega ker smo čakali temperaturo nad nulo, drugače bi šla sigurno prej. Če imaš zimsko košaro so zelo lepo zaščiteni noter in ni panike, pa nič ni treba pokrivati z bombažnimi plenicami user posted image  jaz sem ji edino dudo dala, da ni dihala skozi usta mrzlega zraka, lahko bi jo zadevala tudi s šalom, uglavmen nič komplikacij in lep sprehod želim

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.3.2012 14:35:09   
nusi
naš je bil rojen sicer maja, ampak patronažna ans je nagnala ven takoj - prvi dan (no, moj ga je peljal naslednji dan). mene sicer ne - je rekla, nej se mi mal šivi zaceljo in itak nisem mogla hodit, moj pa je dobil nalogo, da je treba vsak dan otroka z 3 ure ven peljat in dat mamici mir user posted image . Obvezno brez kape, debelih dek... no tko je blo pri nas. Jaz bi 14 dni čepela notri samo, če bi bilo pod 0, drugače ga pa dobro oblečeš, po potrebi daš pleničko čez košaro, da mu ne piha in ima notri bolj toplo in je zadeva rešena. Glede na to, da smo sredi marca ga bi lahko peljala ven takoj, ko boš sposobna naokrog hodit.

< Sporočilo je popravil nusi -- 13.3.2012 14:36:03 >

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.3.2012 19:42:39   
Najin_pikec
Mi smo šli ven že prvi teden, rojen je bil pa konec oktobra. Samo vozek je rajši moj dragi potiskal. V tako lepem vremenu jaz ne bi kaj dosti razmišljala, ampak bi šla hitro ven user posted image .

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?