Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj v veliko posteljo? 14.3.2009 21:03:06
|
|
|
|
2.2.
|
naša je že zdaj pri dveh letih...ker noče bit v svoji otroški posteljki . saj do enega leta je bila pridna potem pa so se začele kazat muhe-po atiju
|
|
|
|
RE: kdaj v veliko posteljo? 14.3.2009 21:20:11
|
|
|
|
lukec
|
Še ne.
|
|
RE: kdaj v veliko posteljo? 14.3.2009 21:25:11
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Jaz se bom kmalu lotila urejat njeno sobo,zdaj ima ta mala 2 leti in mi je že žal,ker je nisem prej dala v ta veliko posteljo.Ampak ne bo panike.
|
|
|
|
RE: kdaj v veliko posteljo? 14.3.2009 21:27:56
|
|
|
|
pipic
|
pri 3 na visok pograd
|
|
|
|
RE: kdaj v veliko posteljo? 14.3.2009 21:31:28
|
|
|
|
melanija
|
Prvo pri 15 mes, drugega otroka pri 17 mes, in ta mlajšega pri 12 mes. Še najmanj problemov sem imela z ta malim.
|
|
|
|
RE: kdaj v veliko posteljo? 14.3.2009 22:31:27
|
|
|
|
julči
|
pri 8m, brez problemov v veliko posteljo (zaščiteno) v svoji sobici
|
|
|
|
RE: kdaj v veliko posteljo? 15.3.2009 9:08:35
|
|
|
|
Najaa
|
Naši bomo v kratkem sneli ograjo. Stara je 27m. Sva pa ugotovila, da dosti lepše spi v tej svoji postelji z ograjo kot brez.
|
|
|
|
RE: kdaj v veliko posteljo? 15.3.2009 13:21:15
|
|
|
|
Kontrakarambolšrauf
|
Jaz sem to pred kratkim naredila, po tem, ko sem opazila da ne mara biti več v posteljici z ograjo vse od takrat, ko sva mu jo spustila do najnižje točke. Na srečo sva mu kupila že v štartu tako posteljo, da se da predelati v majčkeno posteljico ki je samo 10 cm nad tlemi in zgleda kot kaka pomanjšana postelja za škratke . V njej spi od 17 meseca in je navdušen, zaščite ne potrebuje ker sploh ne pade iz nje, zvečer kar navdušeno skoči v njo in zaspi sam in še niti enkrat ni ponoči poskušal zlezi iz nje in iti na sprehod po stanovanju.
|
|
RE: kdaj v veliko posteljo? 16.3.2009 12:45:12
|
|
|
|
livia
|
Iz 70x140 na 90x200 pri dveh letih in 4 mesecih, ker je sestrica rabila njeno posteljico.
|
|
|
|
RE: kdaj v veliko posteljo? 17.3.2009 16:30:31
|
|
|
|
zaspanka
|
pri malo manj kot 1 letu v 90x200, ob stran smo dali ograjico. sedaj še nima 3 let in je v 140x200 brez ograje.
|
|
|
|
RE: kdaj v veliko posteljo? 17.3.2009 18:28:31
|
|
|
|
lenika
|
Pri dveh letih in 10 mesecih. Na postelji nima zaščitne ograjice.
|
|
|
|
RE: kdaj v veliko posteljo? 27.5.2009 21:05:26
|
|
|
|
sonchek
|
Kakor vas berem je bolje jo dati v veliko posteljo ko pride drug član...?ta manjšega pa v posteljico... Malo razmišljam kako naj to izvedem, ali naj ji kupim pri 2-letih veliko posteljo ali naj mlajšemu kupim novo majhno posteljico...ampak vidim da je pri 2-letih kar pravi čas... Kaj mislite???
|
|
RE: kdaj v veliko posteljo? 27.5.2009 21:38:26
|
|
|
|
lenika
|
Jaz mislim, da jo komot daš v veliko posteljo, samo naredi to kakšen mesec ali dva pred prihodom novega člana, da ne bo imela občutka, da jo iz posteljice ven dajete zaradi novega člana.
|
|
|
|
RE: kdaj v veliko posteljo? 28.5.2009 8:29:03
|
|
|
|
_clea_
|
pri 18m..povod je bil pa padec iz njegove posteljice,ko je "preplezal" ograjo...
|
|
|
|
RE: kdaj v veliko posteljo? 28.5.2009 9:06:23
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Jaz mislim, da jo komot daš v veliko posteljo, samo naredi to kakšen mesec ali dva pred prihodom novega člana, da ne bo imela občutka, da jo iz posteljice ven dajete zaradi novega člana. Točno to bomo mi naredili, v kakih 14 dneh. PDP imam čez 3 mesece, naša punčka je stara slabi dve leti.
|
|
RE: kdaj v veliko posteljo? 28.5.2009 9:31:22
|
|
|
|
tweed
|
Pri 19 mesecih (3 mesece kasneje je dobila sestrico), ko je bila njena soba pripravljena. Že ko je bila samo preproga na tleh, je hotela biti non-stop tam, tako da je že prvo noč lepo prespala tam in še zdaj noče zaspat drugje...
|
|
RE: kdaj v veliko posteljo? 28.5.2009 10:04:07
|
|
|
|
metuljčica1
|
Tavečjo smo dali v posteljo nekje pri 6m, ker enostavno v kinderpetu ni hotla spat.Tamala bo pa zdaj junija 2leti in nam nekak uspeva da že tri dni spi v postelji, tako da malo še počakam, da vidim če bo vztrajala še naprej, potem pa pospravim kinderpet.
|
|
|
|
RE: kdaj v veliko posteljo? 1.6.2009 23:13:06
|
|
|
|
žanai
|
Ta starejša je šla pri 3 letih na vrh pograda, malega pa smo dali pri pol leta v spodnjo ta veliko posteljo. Ima dodatno varovalno ograjico, pri nogah, kjer se gre dol iz postelje, pa mu zabašem s povšrtom in kovtrom- tega imam v kotu postelje, da se nanj naslonim, ko ga dojim. Ni bilo problema, čeprav sem bila jaz sigurna, da bo dol s spostelje padel, pa ni.
|
|
|
|
RE: kdaj v veliko posteljo? 2.6.2009 14:58:12
|
|
|
|
Zofy
|
Moja pa se ful premetava v otroški posteljici 60x120 in jo dam spat z glavo navgor, zbudi se z glavo navzdol. Se bojim, da če bi jo dala v veliko posteljo, bi dol cepnila . Kaj una ograja, ki se jo da kupit, zaleže? Sej ni po celi dolžini postelje, al obstaja še kakšna druga univerzalna ograja?
|
|
RE: kdaj v veliko posteljo? 3.6.2009 7:33:38
|
|
|
|
ksenjak
|
Mi imamo ograjo dolgo 1,6m in je čisto dovoj. Saj, nekaj prostora pa mora biti, da otrok normalno gor in dol pride. Pri nas se je ograjca super obnesla pri sinu (ko je bil star 2 leti smo ga dali v veliko posteljo, zdaj je 4 in je brez ograje), in zdaj še pri hčeri (22 mesecev). lp
|
|
|
|
RE: kdaj v veliko posteljo? 3.6.2009 10:57:19
|
|
|
|
resika
|
mi smo šli v veliko pojslo pri 22 mesecih in ni bilo nobenih problemov, še všeč mu je bilo. Sonchek brezveze da kupiš še eno malo pojstlo.
|
|
|
|
RE: kdaj v veliko posteljo? 4.6.2009 14:03:35
|
|
|
|
Lucija Perc
|
Naša Lana je šla v svojo "ta veliko" posteljo pri 14 mesecih. Prej smo imeli problem, da ni hotela spati v svoji postelji, tako da je spala pri nama na zakonski postelji. Vendar pa je stem ko je rastla vsem zmanjkovalo prostora in smo preselili v svojo posteljo. Pa ni bilo nobenega problema. Spi brez problema celo noč in je prav važna in ponosna na to da ima svojo posteljo.
|
|
RE: kdaj v veliko posteljo? 4.6.2009 18:56:14
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Ko je dobil svojo sobico, se je "preselil" tudi v svojo posteljo. To je bilo pri 2 letih in pol, na postelji ima še danes (dobra 3 leta) zaščitno ograjo, ker ima posteljo malo dvignjeno.
|
|
RE: kdaj v veliko posteljo? 4.6.2009 21:25:22
|
|
|
|
@neri
|
lucija perc in vaney naši so pa na isti dan rojeni 23.1.2008
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Kako ste rodile?SadrikaKako ste rodile?
Odgovorijo naj tiste, ki so v nosečnosti pile čaj iz malinovih listovSpontano, hitro sem se odpirala (
42%)
z umetnimi popadki, hitro (
8%)
z urgentnim CR (
15%)
spontano, počasi sem se odpirala (
15%)
sprožili so porod, MV se je počasi odpiral (
13%)
sprožili so porod, MV se je hitro odpiral (
8%)
Število vseh glasov: 384Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!