|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj v veliko posteljo?
14.3.2009 20:58:57   
vaney
Zanima me, kdaj ste svoje malčke iz otroške posteljice preselile v veliko (seveda ustrezno zaščiteno) posteljo? Hvala,

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj v veliko posteljo?
14.3.2009 21:03:06   
2.2.
naša je že zdaj pri dveh letih...ker noče bit v svoji otroški posteljkiuser posted image . saj do enega leta je bila pridna potem pa so se začele kazat muhe-po atiju

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2009 21:20:11   
lukec
Še ne.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2009 21:25:11   
DanijelaNeli
Jaz se bom kmalu lotila urejat njeno sobo,zdaj ima ta mala 2 leti in mi je že žal,ker je nisem prej dala v ta veliko posteljo.Ampak ne bo panike.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2009 21:27:56   
pipic
pri 3 na visok pograd

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2009 21:31:28   
melanija
Prvo pri 15 mes, drugega otroka pri 17 mes, in ta mlajšega pri 12 mes. Še najmanj problemov sem imela z ta malim.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.3.2009 22:31:27   
julči
pri 8m, brez problemov v veliko posteljo (zaščiteno) v svoji sobici user posted image

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.3.2009 9:08:35   
Najaa
Naši bomo v kratkem sneli ograjo. Stara je 27m. Sva pa ugotovila, da dosti lepše spi v tej svoji postelji z ograjo kot brez.

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.3.2009 13:21:15   
Kontrakarambolšrauf
Jaz sem to pred kratkim naredila, po tem, ko sem opazila da ne mara biti več v posteljici z ograjo vse od takrat, ko sva mu jo spustila do najnižje točke.
Na srečo sva mu kupila že v štartu tako posteljo, da se da predelati v majčkeno posteljico ki je samo 10 cm nad tlemi in zgleda kot kaka pomanjšana postelja za škratkeuser posted image .
V njej spi od 17 meseca in je navdušen, zaščite ne potrebuje ker sploh ne pade iz nje, zvečer kar navdušeno skoči v njo in zaspi sam in še niti enkrat ni ponoči poskušal zlezi iz nje in iti na sprehod po stanovanju.

Exkontrakarambolmatica.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.3.2009 12:45:12   
livia
Iz 70x140 na 90x200 pri dveh letih in 4 mesecih, ker je sestrica rabila njeno posteljico.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.3.2009 16:30:31   
zaspanka
pri malo manj kot 1 letu v 90x200, ob stran smo dali ograjico. sedaj še nima 3 let in je v 140x200 brez ograje.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.3.2009 18:28:31   
lenika
Pri dveh letih in 10 mesecih. Na postelji nima zaščitne ograjice.

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.5.2009 21:05:26   
sonchek
Kakor vas berem je bolje jo dati v veliko posteljo ko pride drug član...?ta manjšega pa v posteljico...

Malo razmišljam kako naj to izvedem, ali naj ji kupim pri 2-letih veliko posteljo ali naj mlajšemu kupim novo majhno posteljico...ampak vidim da je pri 2-letih kar pravi čas...

Kaj mislite???

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.5.2009 21:38:26   
lenika
Jaz mislim, da jo komot daš v veliko posteljo, samo naredi to kakšen mesec ali dva pred prihodom novega člana, da ne bo imela občutka, da jo iz posteljice ven dajete zaradi novega člana.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.5.2009 8:29:03   
_clea_
pri 18m..povod je bil pa padec iz njegove posteljice,ko je "preplezal" ograjo...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.5.2009 9:06:23   
ZmajTolovaj
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Jaz mislim, da jo komot daš v veliko posteljo, samo naredi to kakšen mesec ali dva pred prihodom novega člana, da ne bo imela občutka, da jo iz posteljice ven dajete zaradi novega člana.

Točno to bomo mi naredili, v kakih 14 dneh. PDP imam čez 3 mesece, naša punčka je stara slabi dve leti.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.5.2009 9:31:22   
tweed
Pri 19 mesecih (3 mesece kasneje je dobila sestrico), ko je bila njena soba pripravljena. Že ko je bila samo preproga na tleh, je hotela biti non-stop tam, tako da je že prvo noč lepo prespala tam in še zdaj noče zaspat drugje...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.5.2009 10:04:07   
metuljčica1
Tavečjo smo dali v posteljo nekje pri 6m, ker enostavno v kinderpetu ni hotla spat.Tamala bo pa zdaj junija 2leti in nam nekak uspeva da že tri dni spi v postelji, tako da malo še počakam, da vidim če bo vztrajala še naprej, potem pa pospravim kinderpet.

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.6.2009 23:13:06   
žanai
Ta starejša je šla pri 3 letih na vrh pograda, malega pa smo dali pri pol leta v spodnjo ta veliko posteljo.
Ima dodatno varovalno ograjico, pri nogah, kjer se gre dol iz postelje, pa mu zabašem s povšrtom in kovtrom- tega imam v kotu postelje, da se nanj naslonim, ko ga dojim.
Ni bilo problema, čeprav sem bila jaz sigurna, da bo dol s spostelje padel, pa ni.

(odgovor članu metuljčica1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.6.2009 14:58:12   
Zofy
Moja pa se ful premetava v otroški posteljici 60x120 in jo dam spat z glavo navgor, zbudi se z glavo navzdol. Se bojim, da če bi jo dala v veliko posteljo, bi dol cepnilauser posted image . Kaj una ograja, ki se jo da kupit, zaleže? Sej ni po celi dolžini postelje, al obstaja še kakšna druga univerzalna ograja?

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu žanai)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.6.2009 7:33:38   
ksenjak
Mi imamo ograjo dolgo 1,6m in je čisto dovoj. Saj, nekaj prostora pa mora biti, da otrok normalno gor in dol pride. Pri nas se je ograjca super obnesla pri sinu (ko je bil star 2 leti smo ga dali v veliko posteljo, zdaj je 4 in je brez ograje), in zdaj še pri hčeri (22 mesecev).

lp

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.6.2009 10:57:19   
resika
mi smo šli v veliko pojslo pri 22 mesecih in ni bilo nobenih problemov, še všeč mu je bilo.

Sonchek brezveze da kupiš še eno malo pojstlo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.6.2009 14:03:35   
Lucija Perc
Naša Lana je šla v svojo "ta veliko" posteljo pri 14 mesecih. Prej smo imeli problem, da ni hotela spati v svoji postelji, tako da je spala pri nama na zakonski postelji. Vendar pa je stem ko je rastla vsem zmanjkovalo prostora in smo preselili v svojo posteljo. Pa ni bilo nobenega problema. Spi brez problema celo noč in je prav važna in ponosna na to da ima svojo posteljo.

23.01.2008 nam je polepšala življenje naša mala LANA

(odgovor članu resika)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.6.2009 18:56:14   
Bonnie_RR
Ko je dobil svojo sobico, se je "preselil" tudi v svojo posteljo. To je bilo pri 2 letih in pol, na postelji ima še danes (dobra 3 leta) zaščitno ograjo, ker ima posteljo malo dvignjeno.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Lucija Perc)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.6.2009 21:25:22   
@neri
lucija perc in vaney naši user posted image so pa na isti dan rojeni 23.1.2008user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kako ste rodile?
Sadrika

Kako ste rodile? Odgovorijo naj tiste, ki so v nosečnosti pile čaj iz malinovih listov

Spontano, hitro sem se odpirala (42%)

z umetnimi popadki, hitro (8%)

z urgentnim CR (15%)

spontano, počasi sem se odpirala (15%)

sprožili so porod, MV se je počasi odpiral (13%)

sprožili so porod, MV se je hitro odpiral (8%)

Število vseh glasov: 384

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!