Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj v porodnišnico če... 16.11.2006 0:18:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Odvisno kolk daleč od porodnišnice si. Če so na 15 min popadki, bi že razmišljala o odhodu, pravijo pa, da najkasneje, ko so na 5 minut, sam men se zdi pa to že mal pozn. Razen če jo maš precej blizu.
|
|
|
|
RE: kdaj v porodnišnico če... 16.11.2006 9:11:53
|
|
|
|
urskas
|
Tudi jaz sem bila odprta že mesec pred PDP. Imela sem tudi popadke , dokaj redne na 15 oz 10 minut, vendar niso bili tisti ta boleči. Ko so se začeli ta zaresni popadki (beri zelo boleči), pa nisem nič več premišljevala ali merila časa, samo še stuširala sem se in smo šli... Tako, če imaš že ta prave popadke kar pejd... Pa srečno in čim lažji porod. LP, urska
|
|
|
|
RE: kdaj v porodnišnico če... 16.11.2006 13:26:07
|
|
|
|
Alisa
|
Jaz ne bi šla prej v porodnišnico dokler ne bi imela popadke na 5. min, ker tam še kar nekaj časa čakaš da so res tisti ta pravi. Sicer pa je odvisno koliko si stran od porodnišnice. Še enkrat preveri če imaš vse pripravljeno za porodnišnico za sebe in , ker znajo biti potem možje kar malo zmedeni. Sploh pripravi čevlje, da ne boš šla domov v copatih. No šele zdaj sem videla da si iz Lj. Tko da je še odvisno ob kakšni uri boš šibala, mislim glede prometa in gužve! Srečno!!
|
|
RE: kdaj v porodnišnico če... 16.11.2006 14:03:52
|
|
|
|
Tiamo
|
verjetno si že v porodnišnici in upam ,da če zartaš...čestitke
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?